Hitta alla våra långivare här i översikten och läs mer om deras lånevillkor. Vi recenserar långivarna så att du lättare kan hitta ett lån och en långivare som passar dig och dina behov.

I denna översikt hittar du alla våra långivare och de lån som du kan ansöka om idag. Klicka på långivarens logga i översikten för att läsa mer om dem och hitta nyttiga informationer.

Du kan läsa om långivarens lånevillkor, som t.ex. deras fördelar och krav. Vi recenserar varje långivare utifrån olika parametrar, såsom räntor, utbetalningstid, flexibilitet och extra fördelar.

Överst på långivarsidorna kan du se vilka lån som långivaren erbjuder. Du får en överblick över lånens beloppsgräns, effektiv ränta, löptid, ålderskrav och 3 unika fördelar.

Du kan gå vidare till långivarens egen hemsida och deras ansökningsformulär genom att klicka på ”Ansök nu” på lånet.

Vi ger dig en transparent bild av varje långivare så du kan välja den rätta långivaren för dig.

Använd låneupplysningarna för att jämföra olika lån innan du bestämmer dig för vilket lån som du vill teckna. På så sätt kan du vara säker på att välja rätt lån till dig och din situation. Alla långivare i översikten har tillstånd från Finansinspektionen i Sverige och erbjuder därför endast lån efter deras standard och krav.

Oavsett om du vill låna 1 000 kronor eller ett större lånebelopp på 150 000 kronor, kan du tryggt välja bland de olika långivarna här på Fair-laan.se.

Vi har gjort det enkelt och överskådligt för dig att hitta, jämföra och välja lån.