Kundfinans - är de bäst och billigast?

Du får dina pengar på kontot samma dag du får din ansökan godkänd. Du betalar ingen startavgift och därmed sparar du på kostnaderna när du lånar hos Kundfinans.

Alternativ till Kundfinans - Recension av Kundfinans

Alternativ till Kundfinans

Allt
100 000 kr
Allt
80 år

Kundfinans

0.5/5 Recenserad av Fairlån
Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Kundfinans har funnits på lånemarknaden sen 2006 och erbjudit konsumenter enkla krediter helt problemfritt och tryggt. Kundfinans drivs av GF Money Consumer Finance aktiebolag som även är aktörerna bakom Strandiafinans.

Kundfinans
Kundfinans

Gå till Kundfinans här >

Lånevillkor hos Kundfinans

Minimum åldern för att ansöka om lån hos Kundfinans är 18 år samt att du måste ha en deklarerad inkomst. Andra grundkrav är bland annat att du är folkbokförd i Sverige och har ett mobilt BankID. Du läser tydligt deras villkor på deras hemsida och det som förväntas av dig som kund.

Kundfinans accepterar inte betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden då de vill ha pålitliga kunder som kan betala tillbaka sitt lån. De tar ingen kreditupplysning hos UC, utan köper sina kreditupplysningar från ett tryggt och externt kreditupplysningsföretag.

Låneansökningsprocessen

Det är smidigt och enkelt att ansöka om lån hos Kundfinans. Redan på startsidan står det tydligt hur du ansöker, fördelarna med att ansöka och hur processen fungerar. Du väljer det lånebelopp du vill låna, fyller i låneformuläret med dina personuppgifter och andra specifikationer, och sen identifierar du dig smidigt med ditt mobila bankID för att skicka in din ansökan.

Du får efter en kort tid svar på din låneansökan direkt på hemsidan. Sedan får du dina pengar på kontot redan samma dag eller nästa bankdag du blivit beviljad ditt lån. De har direktutbetalning hos Danskebank, medan utbetalningen hos övriga banker görs den nästkommande bankdagen.

Om du inte kan betala tillbaka till lån bör du kontakta en handläggare och få hjälp med att göra en ny och bättre avbetalningsplan för ditt lån. Är det så att du missköter betalningar kommer din skuld att öka successivt då flera avgifter tillkommer, så som påminnelseavgift och inkassoavgift.

Service och kvalitet

Du kan både ringa, maila och chatta ifall du har några frågor eller funderingar kring ditt lånebeslut hos Kundfinans. De har långa öppettider och erbjuder direkt kontakt med handläggare.

Hemsidan är mycket lättorienterad och med sin simpla design är det lätt att hitta den information som behövs, information om lån eller information om Kundfinans själva.

Trygghet hos Kundfinans

De värdesätter säkerhet och trygghet till dig som kund, därmed är de hyfsat hårda med betalningsanmärkningar och andra avgifter vid försenade betalningar.

Sedan vet Kundfinans väl om hur personuppgifter ska behandlas på grund av deras långa erafenhet med online lån. De vill också se till att du känner dig trygg när du lånar och att det görs på villkorliga sätt.

Sammanfattning

Kundfinans är en erfaren och trygg långivare som vill att du ska känna dig nöjd och känna en säkerhet när du ansöker om lån. De tar ingen kreditupplysning hos UC, men accepterar inte betalningsanmärkningar. Du kan låna till vad du vill och om du har några som helst funderingar är deras kundservice tillgänglig varje vardag.

Nämndes i