Creditstar – är de bäst och billigast?

Creditstar är ett bolag med lång erfarenhet och är etablerade i flera länder i Europa. Du får dina pengar inom 15 minuter, upp till ett belopp av 5 000 kr som ny kund.

Creditstar

3
Kundservice
3
Behandlingstid
2
Pris
3
Extra fördelar
1
Användarupplevelse
2
Creditstar Lånekalkylator
5 000 kr 50 000 kr
6 månader 36 månader
39.38 % 47.57 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Creditstar opererar i flera länder i Europa och lånar ut pengar i Sverige, Finland, Litauen, Estland och Storbritannien. En av deras största fördelar är att de godkänner många låntagare och betalar ut pengarna mycket snabbt. Ofta redan inom 15 minuter. Dessutom har de många fördelar såsom att du kan förlänga ditt lån, lånar utan UC och att det inte tillkommer några extra avgifter.

Creditstar
Creditstar

Gå till Creditstar här >

Lånevillkor hos Creditstar

För att låna hos Creditstar måste du ha fyllt 18 år och bara folkbokförd i Sverige. Dessutom måste du ha ett giltigt svenskt mobilnummer och en fast inkomst. Det finns dock ingen minsta gräns för din inkomst.

Du får inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden om du vill låna hos Creditstar. Om du har betalningsanmärkningar kan du endast bli beviljad lån om de är äldre än 2 år.

Alla lån har en löptid på mellan 5 dagar och 3 månader men du kan utan problem förlänga löptiden om du önskar. Detta gör du snabbt och enkelt via ”Mina sidor” på deras hemsida och det måste göras innan lånet har förfallit.

Det tillkommer inga avgifter, förutom 25 kronor som ansökningsavgift. Detta gör att du inte får otrevliga överraskningar utan att du har koll på exakt vad lånet kommer att kosta dig från början. Dock bör du notera att detta lån är förhållandevis dyrt jämfört med andra snabblån.

Låneansökningsprocessen

För att ansöka om ett lån hos Creditstar går du in på deras hemsida och ansöker. Det finns olika flikar för om dig som är befintlig eller ny kund hos dem.

Om du är ny kund väljer du först hur mycket du vill låna och hur lång löptid du vill ha. Sedan registrerar du din ansökan och bekräftar din identitet. Därefter tar Creditstar en kreditupplysning, men denna tas inte hos UC utan hos Bisnode.

Om du redan är kund behöver du bara välja lånebelopp och löptid och sedan bekräfta din ansökan.

När din ansökan är godkänd har du pengarna på 15 minuter. Creditstar har nämligen direkt utbetalning till alla stora banker i Sverige såsom Nordea, SEB, Handelsbanken m.f.l.

Service och kvalitet

Du kan nå Creditstar både via mail, telefon och en livechat på deras hemsida. Chatten är perfekt för dig som har små snabba frågor och inte vill vänta på mailsvar eller ringa. De svarar snabbt och du kan förvänta dig bra service.

Kundservice har öppet på vardagar mellan 8 och 17. Därmed betalas inte heller några pengar ut under helger, vilket kan vara bra att tänka på när du ansöker. Det bästa är att ansöka tidigt på veckan och tidigt på dagen för att få pengarna så snabbt som möjligt.

Hemsidan hos Creditstar är enkel att navigera runt på och informationen om hur man tar ett lån mycket tydlig. Dock saknas en del information såsom ränta och krav på låntagaren. Men du kan under deras öppettider använda chattfunktionen om du har frågor.

På ”Mina sidor” på hemsidan kan du snabbt få en överblick över ditt lån. Dessutom kan du där inne enkelt förlänga ditt lån om du önskar. Inga extra kostnader tillkommer för det utan du betalar samma som för ditt tidigare lån.

Trygghet hos Creditstar

Creditstar är en stor långivare med kunder i många olika Europeiska länder. Med tanke på att det gått bra för dem i många år kan man förvänta en fortsatt framgång. De har specialiserat sig på små snabba lån vilket också visar sig varit en mycket bra idé. Därmed kan du absolut känna dig säker på att låna hos Creditstar. Dubbelkolla dock alla avgifter och räntan innan du tar ett lån, så att du är säker på att du vet vad kostnaden blir för lånet.

Sammanfattning

Creditstar är en bra långivare för dig som vill ha ett snabbt lån utan krångel. Till alla stora banker har du pengarna inom 15 minuter när lånet har blivit godkänt. Hos Creditstar kan du låna om du har betalningsanmärkningar som är mer än 2 år och de tar ingen kreditupplysning hos UC.

Deras hemsida är dock mycket enkel att navigera på och att ansöka om lån går mycket smidigt. Om du redan är kund kan du enkelt logga in på ”Mina sidor” och förlänga ditt lån eller ansöka om ett nytt.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Creditstar

Senaste nytt