Creditstar – är de bäst och billigast?

Creditstar är en ledande aktör inom konsumentfinansiering i Sverige. Med över 15 års erfarenhet och närvaro i 8 europeiska länder, erbjuder de flexibla lånemöjligheter för privatpersoner. Genom en enkel och snabb process online kan kunderna ansöka om lån och få pengarna överförda till sitt konto inom en timme.

3
Kundservice
3
Behandlingstid
2
Pris
3
Extra fördelar
1
Användarupplevelse
2

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 5 000 – 50 000 kr
Varaktighet 6 – 36 månader
Effektiv ränta 39.38 – 47.57 %
Utbetalning I dag 11:11
 • Låna utan UC
 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Låna utan säkerhet
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel Creditstar: Låna 21 500 kr i 23 månader. 39% i nominell ränta, effektiv ränta 47.57%. Totalt betalar du 30 860 kronor. (Annons)

Om Creditstar

Creditstar är inte bara en finansiell institution, utan ett teknikföretag som kombinerar innovation med kundservice. Sedan starten 2006 har de satt kunden i fokus och strävat efter att göra låneprocessen så enkel och lättillgänglig som möjligt. Med över en miljon registrerade användare över hela Europa, har Creditstar etablerat sig som en pålitlig och flexibel långivare. 

De erbjuder en rad olika låneprodukter anpassade efter kundens behov, utan dolda avgifter eller extra kostnader för tidig återbetalning. Genom att använda den senaste tekniken, dataanalys och automatiserade processer, ser Creditstar till att ständigt förbättra sina tjänster och möta kundernas förväntningar. Därmed kan du förvänta dig en bra upplevelse hos den här aktören.

Sammanfattning av recension

Creditstar är en pålitlig aktör inom konsumentfinansiering i Sverige och Europa med över 15 års erfarenhet. De erbjuder en smidig och transparent låneprocess, konkurrenskraftiga priser, och betonar transparens. 

Deras webbplats är användarvänlig och responsiv, och de framhäver snabbheten i låneprocessen med möjlighet till utbetalning inom en timme. Extra fördelar gör Creditstar till ett attraktivt val för flexibla lånemöjligheter. Sammanfattningsvis erbjuder Creditstar en omfattande och kundfokuserad finansiell tjänst i Sverige och Europa.


Kundtjänst

Deras kundtjänst har både positiva och negativa aspekter. Kontaktinformationen på deras webbplats är lättillgänglig, och de har även en fysisk adress i Stockholm. Externa källor som Trustpilot visar varierande kundupplevelser, med snabbhet och tekniska problem som omdiskuterade punkter. Creditstar verkar aktivt försöka lösa problem, men vissa kunder har haft svårigheter att kontakta dem.


Pris

Företag erbjuder lån med tydlig och transparent prisstruktur, inklusive räntor och avgifter. Ett exempel visar effektiv ränta på 27,21% för ett lån på 30 000 kr med 24 månaders återbetalningstid. Företaget betonar avsaknad av dolda kostnader och avgifter för tidig återbetalning. Deras priser anses konkurrenskraftiga jämfört med andra långivare.


Användarupplevelse

Creditstars webbplats är modern och användarvänlig med enkel och intuitiv navigation. Den ger tydlig information om tjänster och erbjuder en smidig ansökningsprocess med betoning på transparens. Webbplatsen är responsiv och anpassar sig till olika enheter, vilket säkerställer en positiv användarupplevelse oavsett plattform.


Behandlingstid

De är kända för snabba låneprocesser på den svenska marknaden. Efter godkänd ansökan betonar de möjligheten att överföra pengar till kundens konto på så lite som 60 minuter, vilket är särskilt värdefullt för dem som behöver omedelbar finansiering. 

Deras teknikdrivna tillvägagångssätt med automatiserade processer och dataanalys möjliggör snabba och objektiva beslut.


Andra fördelar

Här erbjuds mer än traditionella lån med tydlig transparens kring avgifter och inga dolda kostnader. Hela låneprocessen är online, vilket passar dagens digitala konsumenter. De har även en ”SmartCredit”-funktion som antyder flexibilitet. Sammantaget erbjuder Creditstar fördelar som lockar kunder som söker transparenta, bekväma och flexibla lån i Sverige.


Creditstar Lånekalkylator
5 000 kr 50 000 kr
6 månader 36 månader
39.38 % 47.57 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Creditstar – Lån

Creditstar

Lånebelopp 5 000 – 50 000 kr
Varaktighet 6 – 36 månader
Ränta Från 33.2 %
Effektiv ränta 39.38 – 47.57 %
Ålder 18 år

Fördelar

 • Smidig och transparent låneprocess
 • Konkurrenskraftiga priser och betoning på transparens
 • Snabb låneprocess med möjlig utbetalning inom en timme

Nackdelar

 • Kundservice har blandad feedback
 • Svårigheter att kontakta företaget rapporterats
 • Detaljer om ”SmartCredit” inte är tydliga på webbplatsen

Kundtjänst

Creditstars kundservice har en blandning av positiva och negativa upplevelser. På deras hemsida är det relativt enkelt att hitta kontaktinformation, vilket inkluderar en e-postadress och ett telefonnummer. De har även en fysisk adress i Stockholm, vilket kan ge en känsla av närvaro och tillgänglighet för svenska kunder.

Externa källor, som Trustpilot, visar dock en variation i kundupplevelser. Vissa kunder uppskattar den snabba och enkla processen, medan andra har uttryckt frustration över tekniska problem eller fördröjningar. Det verkar som att Creditstar aktivt svarar på negativa recensioner, vilket indikerar en vilja att lösa problem och förbättra kundupplevelsen.

Det är också värt att notera att vissa kunder har haft svårigheter att kontakta företaget, vilket kan tyda på att de kan behöva förbättra sin kundtjänsts tillgänglighet eller respons. 

Sammantaget verkar Creditstars kundservice vara engagerad och villig att hjälpa sina kunder, men det finns definitivt områden där förbättringar kan göras för att säkerställa en konsekvent positiv kundupplevelse.

Företagsinformation

FöretagCreditstar Sweden AB
AdressCreditstar Sweden AB C/o Regus Norra Bantorget Olof Palmes Gata 29 Väning 4 111 22 Stockholm
E-postkundtjanst@creditstar.se
Telefon08-525 008 59

Öppettider för kundtjänst

Måndag10:00 – 14:00
Tisdag10:00 – 14:00
Onsdag10:00 – 14:00
Torsdag10:00 – 14:00
Fredag10:00 – 14:00
LördagStängt
SöndagStängt

Pris

Creditstar erbjuder lån till konsumenter med en tydlig och transparent prisstruktur. På deras hemsida kan man enkelt hitta information om räntor och avgifter. Ett exempel som presenteras är ett lån på 30 000 kr med en nominell fast ränta på 20%. Till detta tillkommer en uppläggningsavgift på 450 kr och en månatlig administrationsavgift på 45 kr. Med en återbetalningstid på 24 månader ger detta en effektiv ränta på totalt 27,21%. 

Detta innebär att den totala summan att återbetala blir 37 725,60 SEK med avbetalningar om 1571.90 SEK per månad. 

Creditstar framhäver att det inte finns några dolda avgifter eller extra kostnader för tidig återbetalning, vilket ger en känsla av öppenhet och ärlighet. Jämfört med andra långivare på marknaden kan Creditstars avgifter och räntor anses vara konkurrenskraftiga, men det är alltid viktigt för konsumenter att jämföra olika alternativ innan de tar ett beslut.


Krav

För att låna från Creditstar måste du:

 • Vara minst 18 år gammal
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Ha ett giltigt svenskt mobiltelefonnummer
 • Fast inkomst

Användarupplevelse

Creditstars webbplats ger ett intryck av att vara modern, lättanvänd och optimerad för både datorer och mobila enheter. Navigeringen är enkel och intuitiv, vilket gör det lätt för användare att hitta den information de söker. Hemsidans design är ren med tydliga rubriker, vilket underlättar för användare att snabbt förstå de tjänster som erbjuds.

Ansökningsprocessen framställs som enkel och snabb, med tydliga steg och instruktioner. Detta kan vara särskilt värdefullt för användare som föredrar snabba alternativ. Dessutom betonar Creditstar transparens genom att klart och tydligt visa exempel på räntor, avgifter och totala återbetalningsbelopp.

Webbplatsen är också responsiv, vilket innebär att den anpassar sig efter skärmstorleken på den enhet som används, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Detta säkerställer en smidig användarupplevelse oavsett plattform.

Sammanfattningsvis erbjuder Creditstars webbplats en positiv användarupplevelse genom sin enkelhet, transparens och responsiva design, vilket gör det lätt för kunder att navigera och ta informerade beslut om sina lånemöjligheter.


Behandlingstid

När det gäller behandlingstiden för lån framstår Creditstar som en av de snabbare aktörerna på den svenska marknaden. Enligt informationen på deras webbplats betonar de snabbhet och effektivitet i hela låneprocessen. Efter att en ansökan har skickats in och godkänts, påpekar Creditstar att pengarna kan överföras till kundens konto inom så lite som 60 minuter. Denna snabba överföringstid kan vara särskilt värdefull för kunder som behöver omedelbar tillgång till finansiering.

Denna effektivitet kan tillskrivas Creditstars teknikdrivna tillvägagångssätt, där de använder automatiserade processer och dataanalys för att snabbt bedöma låneansökningar. Detta minskar inte bara väntetiden för kunderna utan säkerställer också att besluten baseras på noggrann och objektiv information.

Det är dock viktigt att notera att den faktiska behandlingstiden kan variera beroende på olika faktorer, såsom den specifika banken kunden använder eller tiden på dagen ansökan skickas in.


Andra fördelar

Creditstar erbjuder inte bara traditionella låneprodukter, utan även en rad extra fördelar som kan vara till nytta för kunderna. En av de mest framstående fördelarna är deras transparens när det gäller avgifter. De betonar att det inte finns några dolda avgifter eller extra kostnader för tidig återbetalning. Detta kan ge kunderna en känsla av trygghet och förtroende när de ansöker om ett lån.

Dessutom är hela låneprocessen 100% online, vilket innebär att kunderna kan ansöka om och hantera sina lån bekvämt från sina hem. Detta digitala tillvägagångssätt kan vara särskilt värdefullt i dagens digitala tidsålder, där många konsumenter föredrar ansökningar online.

Utöver sina huvudsakliga låneprodukter erbjuder Creditstar en rad extra fördelar som kan göra dem till ett attraktivt val för kunder som söker transparenta, bekväma och flexibla lånemöjligheter i Sverige.


Ytterligare information

Creditstar framstår som en etablerad aktör inom konsumentfinansiering, med över 15 års erfarenhet i branschen. De är inte bara verksamma i Sverige, utan har även en närvaro i 8 europeiska länder, vilket visar på deras omfattande räckvidd och expertis inom området.

Företaget betonar att de inte endast är en finansiell institution, utan även ett teknikföretag. Detta innebär att de ständigt strävar efter att förbättra sina tjänster genom teknik, dataanalys och automatiserade processer. 

För dem som är intresserade av att veta mer om företaget, har Creditstar en bloggsektion på sin webbplats där de delar nyheter och insikter. Slutligen är det värt att notera att Creditstar är under tillsyn av Finansinspektionen i Sverige, vilket ger en extra nivå av förtroende och säkerhet för kunderna.


Slutsats

Creditstar har etablerat sig som en pålitlig och framstående aktör inom konsumentfinansiering i Sverige och flera andra europeiska länder. Med över 15 års erfarenhet kombinerar de traditionella finansiella tjänsterna med modern teknik för att erbjuda sina kunder en smidig och transparent låneprocess. 

Företagets kundservice har både positiva och negativa aspekter, men de verkar vara engagerade i att ständigt förbättra kundupplevelsen. 

När det gäller pris och effektiv ränta är Creditstar konkurrenskraftig, med en tydlig betoning på transparens och inga dolda avgifter. 

Webbplatsens användarvänlighet och responsivitet gör det enkelt för kunder att navigera och ansöka om lån, oavsett vilken enhet de använder. Dessutom betonar Creditstar snabbheten i sin låneprocess, med möjlighet för kunder att få sina pengar inom en timme. 

Flera extra fördelar, som SmartCredit och en process som är 100% onlinebaserad, gör Creditstar till ett attraktivt val för de som söker flexibla lånemöjligheter. 

Sammantaget erbjuder Creditstar en omfattande och kundcentrerad tjänst för de som söker finansiella lösningar i Sverige.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Creditstar

Senaste nytt