Recension av GoodCash

Goodcash är en pålitlig och transparent långivare på den svenska marknaden. Oavsett om du behöver ett lån för att finansiera en renovering, en resa, en bil eller en kontantinsats, kan företaget erbjuda möjligheten till ett smidigt och transparent lån.


Ny produkt
Recension
Lånebelopp 5 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 96 månader
Effektiv ränta 29 %
Utbetalning Måndag 08:00
 • Accepterar många betalningsanmärkningar
 • Låna utan säkerhet
 • Snabbt godkännande
Exempel: GoodCash: Låna 15 000 kronor i 1 år. Ränta 25,74%. Effektiv ränta 29,0%. Totalt: 17 173 kronor. Återbetalning tid 12-96 månader. Effektiv ränta min. max. 29.00%. (Annons)

Om GoodCash

Goodcash är mer än bara en långivare. De strävar efter att göra ansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för sina kunder. Deras tjänster inkluderar smålån som passar för olika behov, allt från renoveringar till resor och bilköp.

Här erbjuds en unik kundtrygghet och de är stolta över att vara ett av de få företagen i Sverige som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Detta är ett bevis på deras pålitlighet och engagemang för att erbjuda de bästa lånemöjligheterna till sina kunder.

Goodcash är också ett bra alternativ till SMSlån, där pengarna är insatta på ditt konto inom två bankdagar. De erbjuder en snabb och effektiv service, utan uppläggningsavgifter eller årsavgifter, och du kan även ansöka om lån trots betalningsanmärkningar.

Med Goodcash kan du känna dig trygg och säker när du söker efter det bästa lånet för dina behov.

Sammanfattning av recension

Goodcash är en pålitlig långivare som har en lång historia på den svenska lånemarknaden. De strävar efter enkelhet och snabbhet i ansökningsprocessen. Med tillgänglig och engagerad kundservice, hög kreditvärdighet, konkurrenskraftiga priser, användarvänlig webbplats och möjlighet att låna trots betalningsanmärkningar, är Goodcash ett attraktivt val för låntagare.


Kundtjänst

Företaget erbjuder tillgänglig och pålitlig kundservice via telefon och e-post. De prioriterar kundtrygghet och jobbar stenhårt på att göra upplevelsen så smidig och trevlig som möjligt. Därmed kan du förvänta dig ett bra bemötande i din kontakt med företaget.


Pris

Här erbjuds lån upp till 50 000 kronor med tydligt angivna räntor och avgifter på deras hemsida. De tar inte ut några uppläggningsavgifter eller årsavgifter och ger kunderna flexibilitet att lösa lånet tidigare. Deras transparenta prissättning gör dem till ett attraktivt alternativ för lån.


Användarupplevelse

Goodcash har en enkel och lättanvänd webbplats som är tydligt organiserad och lätt att navigera oavsett vilken typ av enhet du använder. Webbplatsen erbjuder en snabb och enkel låneansökan samt informativt innehåll om produkter, räntor och avgifter. Dessutom är webbplatsen mobiloptimerad och ger en positiv användarupplevelse.


Behandlingstid

Långivaren strävar efter att göra ansökningsprocessen så snabb och smidig som möjligt för sina kunder. De ger vanligtvis svar på låneansökningar samma dag och pengarna sätts in på kundens konto inom två bankdagar. Deras snabba behandlingstid och utbetalning av lån gör dem till ett attraktivt alternativ för dem som behöver snabb finansiering.


Andra fördelar

Här erbjuds fördelaktiga lånalternativ med avsaknad av uppstartsavgifter och årsavgifter. Möjligheten att lösa ut lånet tidigare ger flexibilitet för kunderna. De accepterar även kunder med betalningsanmärkningar och deras starka kreditvärdighet ger extra trygghet. Goodcash är därmed ett attraktivt val för lån med flera fördelar.


GoodCash Lånekalkylator
5 000 kr 50 000 kr
12 månader 96 månader
29 % 29 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


GoodCash – Lån

GoodCash

Lånebelopp 5 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 96 månader
Ränta 23.51 – 25.74 %
Effektiv ränta 29 %
Ålder 20 år

Fördelar

 • Tillgänglig och engagerad kundservice
 • Transparenta priser och avgifter
 • Möjlighet att låna trots betalningsanmärkningar

Nackdelar

 • Räntorna och avgifterna är inte angivna i texten.
 • Inga specifika uppgifter om lånebelopp och återbetalningstider.
 • Ingen information om eventuella begränsningar eller krav för att få ett lån.

Kundtjänst

Deras kundservice är tillgänglig via både telefon och e-post, vilket ger kunderna flera alternativ för att få kontakt. Telefonnumret är tydligt angivet på webbplatsen, vilket gör det enkelt för kunderna att snabbt få den hjälp de behöver. Dessutom kan kunderna skicka e-post till info@goodcash.se om de har frågor eller problem.

En av de mest framträdande aspekterna av Goodcashs kundservice är företagets engagemang för kundtrygghet. Goodcash är ett av endast 51 företag i Sverige som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem, vilket visar på företagets pålitlighet och engagemang för kundservice.

De erbjuder snabb och effektiv service, vilket innebär att kunderna kan få sina pengar insatta på sina konton inom två bankdagar, mycket tack vare deras strömlinjeformade ansökningsprocess.

Sammanfattningsvis är Goodcashs kundservice tillgänglig, pålitlig och engagerad i att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. Med flera kommunikationskanaler och ett starkt engagemang för kundtrygghet, strävar Goodcash efter att göra ansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för sina kunder. Därmed kan du förvänta dig ett bra bemötande hos den här aktören.

Företagsinformation

Företag:GoodCash
Address:
E-post:info@goodcash.se
Telefon:031 – 755 41 00

Öppettider för kundtjänst

Måndag:09:00 – 12:00
Tisdag:09:00 – 12:00
Onsdag:09:00 – 12:00
Torsdag:09:00 – 12:00
Fredag:09:00 – 12:00
Lördag:Stängd
Söndag:Stängd

Pris

Goodcash erbjuder lån upp till 50 000 kronor, och deras räntor och avgifter är tydligt angivna på deras hemsida. Enligt informationen på webbplatsen är den nominella årsräntan 25,74% och den effektiva räntan är 29,00%. Detta innebär att om du lånar 30 000 kronor med en återbetalningstid på 60 månader och följer avtalad plan, kommer den totala kostnaden för krediten att bli 23 640 kronor.

En av de mest framträdande aspekterna av Goodcash prissättning är att de inte tar ut några uppstartsavgifter eller årsavgifter. Detta är en stor fördel för kunderna, eftersom det minskar den totala kostnaden för lånet. Dessutom kan kunderna lösa ut lånet tidigare, vilket ger dem flexibilitet att betala tillbaka lånet i sin egen takt.

Goodcash är mycket transparenta när det gäller deras priser och avgifter. All information är lättillgänglig på deras webbplats, vilket gör det enkelt för kunderna att förstå vad de kan förvänta sig att betala för ett lån.

Sammanfattningsvis erbjuder Goodcash konkurrenskraftiga räntor och avgifter, och de är mycket transparenta när det gäller deras prissättning. Deras avsaknad av uppstartsavgifter och årsavgifter, tillsammans med möjligheten att lösa ut lånet tidigare, gör dem till ett attraktivt alternativ för kunder som söker efter ett lån.


Krav

 • Krav på lägsta ålder (20 år eller äldre – max 62 år)
 • Krav på medborgarskap (svenskt medborgarskap eller giltigt uppehållstillstånd)
 • Ingen utestående skuld registrerad hos Kronofogden
 • Inkomst från tjänst eller näringsverksamhet
 • Giltigt bankkonto för utbetalning av lån
 • Maximalt 9 stycken betalningsanmärkningar

Användarupplevelse

Goodcash webbplats är enkel och lätt att navigera, både på mobil och dator. Webbplatsen är tydligt organiserad, med tydliga rubriker och sektioner som gör det enkelt för användare att hitta den information de söker.

På hemsidan presenteras användarna direkt med möjligheten att ansöka om ett lån, vilket gör processen snabb och enkel. Användare kan enkelt välja det belopp de vill låna och se de tillhörande räntorna och avgifterna.

Hemsidan är också mycket informativ. Användare kan lätt hitta information om företagets produkter, räntor och avgifter, samt hur man ansöker om ett lån. Dessutom finns det tydlig information om företagets kundservice och hur man kan kontakta dem. Det hade dock varit bra med vanliga frågor och svar, men det är inget krav på en långivare likt detta.

Webbplatsen är också optimerad för mobila enheter, vilket gör det enkelt för användare att navigera och hitta information även när de är på språng.

Sammanfattningsvis erbjuder Goodcash en användarvänlig webbplats som gör det enkelt för kunder att hitta information och ansöka om lån. Med tydlig och lättillgänglig information, enkel navigering och en mobiloptimerad design, ger Goodcash en positiv användarupplevelse för sina kunder.


Behandlingstid

Det är tydligt att företaget har jobbat hårt på att göra ansökningsprocessen så snabb och smidig som möjligt för sina kunder. Enligt informationen på deras webbplats, kan kunderna förvänta sig att få svar på sin låneansökan redan samma dag de ansöker, åtminstone om de ansöker under deras handläggningstider. Detta är en betydande fördel för kunder som behöver snabb tillgång till finansiering.

När det gäller utbetalningen av lånet, anger Goodcash att pengarna sätts in på kundens konto inom två bankdagar. Detta innebär att kunderna kan få tillgång till de lånade medlen relativt snabbt, vilket kan vara avgörande för dem som behöver finansiering för omedelbara utgifter eller investeringar.

Goodcash snabba behandlingstid och utbetalning av lån gör dem till ett attraktivt alternativ för kunder som söker snabb och effektiv finansiering. Deras engagemang för att erbjuda snabb service, kombinerat med deras transparenta prissättning och användarvänliga webbplats, bidrar till att skapa en positiv upplevelse för deras kunder.


Andra fördelar

Goodcash erbjuder flera extra fördelar som gör dem till ett attraktivt alternativ för kunder som söker efter lån. En av de mest framträdande fördelarna är att de inte tar ut några uppstartsavgifter eller årsavgifter. Detta minskar den totala kostnaden för lånet, vilket kan vara en stor fördel för kunder som är känsliga för extra kostnader.

En annan betydande fördel med Goodcash är möjligheten att lösa ut lånet tidigare. Detta ger kunderna flexibilitet att betala tillbaka lånet i sin egen takt, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för dem som har möjlighet att betala tillbaka lånet snabbare än den avtalade återbetalningstiden.

Goodcash erbjuder också lån till kunder med betalningsanmärkningar, vilket gör dem till ett tillgängligt alternativ för kunder som kanske har svårt att få lån från andra långivare.

Företagets starka kreditvärdighet, som erkänts av Bisnodes kreditvärderingssystem, ger också extra trygghet för kunderna. Deras långvariga och konsekventa höga kreditvärdighet visar på deras pålitlighet och engagemang för att erbjuda kvalitativa låneprodukter till sina kunder.


Ytterligare information

Goodcash är inte bara en långivare, utan de är också engagerade i att erbjuda unik kundtrygghet. Företaget är ett av endast 51 företag i Sverige som har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Detta är ett starkt bevis på deras pålitlighet och engagemang för att erbjuda kvalitativa låneprodukter till sina kunder.

Goodcash är också tillgängliga och redo att hjälpa sina kunder. De erbjuder kundservice via både telefon och e-post, vilket ger kunderna flera alternativ för att få kontakt och få den hjälp de behöver. När du väl kommer i kontakt med företaget kan du även förvänta dig en tillmötesgående upplevelse av allra högsta rang.

Företaget erbjuder lån till kunder med betalningsanmärkningar, vilket gör dem till ett tillgängligt alternativ för kunder som kanske har svårt att få lån från andra långivare. Du får dock inte ha fler än 9 betalningsanmärkningar.

Sammanfattningsvis är Goodcash mer än bara en långivare. De är engagerade i att erbjuda en hög nivå av kundservice, och deras starka kreditvärdighet och tillgänglighet för kunder med betalningsanmärkningar gör dem till ett attraktivt val för kunder som söker efter lån.


Slutsats

Det här är onekligen en pålitlig och transparent långivare som har en stark historia av att erbjuda snabba och smidiga lån till sina kunder. De strävar efter att göra ansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt, med snabba svar på ansökningar och utbetalningar inom två bankdagar.

Goodcash kundservice är tillgänglig och engagerad, med flera kommunikationskanaler och ett starkt engagemang för kundtrygghet, samt jobbar hårt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. 

När det gäller prissättning och avgifter, är Goodcash mycket transparenta. De erbjuder konkurrenskraftiga räntor och avgifter, och de tar inte ut några uppstartsavgifter eller årsavgifter. Dessutom erbjuder de möjligheten att lösa ut lånet tidigare, vilket ger kunderna flexibilitet att betala tillbaka lånet i sin egen takt.

Goodcash webbplats är användarvänlig och lätt att navigera, både på mobil och dator, men självklart även surfplattor. De erbjuder också lån till kunder med betalningsanmärkningar, vilket gör dem till ett tillgängligt alternativ för kunder som kanske har svårt att få lån från andra långivare.

Sammanfattningsvis är Goodcash ett attraktivt val för kunder som söker efter lån. Med deras starka kundservice, konkurrenskraftiga priser och avgifter, användarvänliga webbplats och extra fördelar, erbjuder de en högkvalitativ tjänst för sina kunder.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Recension av GoodCash

Senaste nytt