GoodCash – är de bäst och billigast?

Hos GoodCash finner du lånebelopp från 5000 kr upp till 50 000 kr. Du kan ansöka om lån trots betalningsanmärkningar och du slipper både start – och årsavgifter.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 5 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 96 månader
Effektiv ränta 29 – 29 %
Utbetalning I morgon 08:00
  • Accepterar många betalningsanmärkningar
  • Låna utan säkerhet
  • Snabbt godkännande
Exempel: GoodCash: Låna 15 000 kronor i 1 år. Ränta 25,74%. Effektiv ränta 29,0%. Totalt: 17 173 kronor. Återbetalning tid 12-96 månader. Effektiv ränta min. max. 29.00%.

GoodCash

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
3
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
5
GoodCash Lånekalkylator
5 000 kr 50 000 kr
12 månader 96 månader
29 % 29 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

En aktör som inte ser gamla betalningsanmärkningar som något hinder, bara du kan visa att du idag har en städad ekonomi oberoende av din ekonomiska bakgrund.

GoodCash
GoodCash

Gå till GoodCash här >

Lånevillkor

Hos GoodCash kan du låna upp till 50 000 kr med en löptid på 1 till 8 år. Dock måste du ha fyllt 20 år för att ansöka om ett lån, ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Goodcash gör en kreditprövning hos UC innan du blir beviljad ett lån. De bedömer sedan om du får låna hela beloppet du ansökt om, ett mindre belopp eller inte låna alls.

Betalningsanmärkningar betyder dock inte automatiskt att de begränsar ditt lån eller inte lånar ut pengar, du kan bli beviljad lån trots att du har anmärkningar. Du kan betala av hela lånet när som helst utan extra kostnader.

Låneansökningsprocessen

När du ansöker om lån hos GoodCash gör du det via deras hemsida, där du snabbt och enkelt fyller i dina personuppgifter och skickar iväg en ansökan.

När de har tagit en kreditupplysning och värderat din ansökning får du ett låneavtal som du ska godkänna. När du fått ditt avtal kan du signera det med BankID och därmed få pengarna utbetalda snabbare, än om du väljer att skriva under avtalet för hand och skicka in med posten.

Hos GoodCash ska avbetalning ske via autogiro och vid utebliven betalning tillkommer förseningsavgift.

Service och kvalitet

GoodCash har tyvärr dåliga öppettider hos sin kundservice. De har endast öppet 9-12 under vardagar och kan därför vara svåra att komma i kontakt med. Dock godkänner GoodCash förhållandevis många lån och fokuserar mer på din ekonomiska framtid än din bakgrund. Du har därför god chans att bli beviljad ett lån trots betalningsanmärkningar.

Hemsidan är lätt att hitta runt på och du kan enkelt ansöka om lån online. Du ser steg för steg hur din ansökan kommer att gå till och hittar lätt information om GoodCash och deras lån.

Trygghet hos GoodCash

När du lånar hos Goodcash kan du känna dig trygg, då de är en seriös aktör som samlat på sig en del erfarenhet. Trots att kundservice har dåliga öppettider är de trevliga och hjälpsamma när du behöver hjälp.

Sammanfattning

En bra långivare att ansöka om lån hos om du har en eller några gamla betalningsanmärkningar. Dock är öppettiderna hos kundservice ett stort minus. De ger dig en flexibel löptid och du kan betala tillbaka lånet tidigare om du vill. 

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > GoodCash

Senaste nytt