Advisa – är de bäst och billigast?

Advisa är en erfaren långivare som låter dig jämföra låneförslag bland flera banker och kreditinstitut. Med en kundservice öppen hela veckan kan du få hjälp snabbt vid funderingar.

4 427 har valt detta lån under de senaste 31 dagarna
9.0
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Effektiv ränta 3.01 – 29.27 %
Utbetalning I morgon 08:28
  • Du kan få svar inom 1 min.
  • Advisa har hjälpt över 263 000 kunder
  • Få låneförslag från flera långivare
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 310 000 kr | Återbetalningsperiod: 12 år | Totalt att betala: 457 643 kr | Månadskostnad: 3 178 kr | Effektiv årsränta: 7.17% | Övriga avgifter: 0 kr i uppläggnings-/aviavgift | Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil | Återbetalning tid 1-15 år | Effektiv ränta min: 3.01% – max. 29.27% | Effektiv ränta max: 29.27%.

Advisa

9
Kundservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10
Advisa Lånekalkylator
5 000 kr 600 000 kr
12 månader 180 månader
3.01 % 29.27 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Advisa är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra låneförslag från ett tjugotal banker och kreditinstitut med endast en kreditupplysning. De har rådgivare som guidar dig genom hela processen och hjälper dig att förhandla med bankerna för att får den bästa möjligaste räntan.

Advisa
Advisa

Gå till Advisa här >

Lånevillkor hos Advisas banker

Eftersom Advisa förmedlar lån för flera olika banker är deras lånekrav anpassade efter deras samarbetspartners. Du måste ha fyllt 18 år och har en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden men eftersom några av deras samarbetspartners är beredda att bevilja lån trots betalningsanmärkningar behöver inte betalningsanmärkningar vara ett hinder för att teckna ett lån via Advisa.

Du får ansöka om ett lån upp till 500 000 kronor utan säkerhet som du får använda precis hur du vill. Advisa hjälper även sina kunder att låna pengar för att lösa in dyra lån och krediter och på så sätt spara mycket pengar. Du får välja upp till 15 års återbetalningstid och på så sätt har du stor kontroll över din månadskostnad.

Räntan varierar från 3,5% till 24% beroende på vem du tecknar lån hos och lånebeloppet. Det är även Advisas partners som bestämmer om fasta avgifter som uppläggningsavgifter eller aviavgifter så det är inte möjligt att jämföra de olika kostnaderna och räntorna innan du ansökt om lånet. Det som är bra med Advisa är att du ansöker om lån hos flera långivare samtidigt och kan därefter jämföra låneerbjudande som är anpassad efter just din situation.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om ett lån enkelt via Advisas webbsida genom att fylla i önskat lånebelopp, önskad löptid och dina personuppgifter, inklusive årsinkomst och anställningsform. Din ansökan skickas sedan till ett tjugotal olika banker och kreditinstituter för att får deras låneerbjudande. Eftersom Advisa tar bara en kreditupplysning ska ansökningar till flera olika aktörer inte påverka din ekonomi negativt.

Du får svar inom 24 timmar genom att din rådgivare presenterar dina erbjudanden och sedan hjälper dig att komma fram till vilket som är bäst för just dig. Eftersom alla erbjudande gäller i 30 dagar har du tid att i lugn och ro jämföra de olika förslagen och bestämma vilket låneerbjudande du ska tacka ja till. När du har valt ditt lån får du ett lånebrev via posten som du måste underteckna och skicka tillbaka. När långivaren har fått det undertecknade skuldbrevet påbörjas utbetalningen av lånebeloppet.

Kontakta Advisa kundtjänst för service, försäkring och trygghetsförsäkring

Advisa har bra öppettider hela veckan med kundtjänst som är öppet mellan 09:00 och 21:00 under måndag till torsdag om du tillexempel behöver diskutera försäkring eller trygghetsförsäkring. På fredagar stänger kundtjänst kl. 19:00 och under helgen är de öppet mellan 12:00 och 16:00. Eftersom du får personlig rådgivning i samband med din ansökan har Advisa visat sig vara en mycket bra och uppskattad tjänst.

Deras webbsida är enkelt att använda och innehåller all information som behövs. Det är lätt att hitta den viktigaste informationen och både telefonnumret och online chat syns tydligt. Detta gör det enkelt att kontakta Advisa om du skulle behöva mer information eller rådgivning inför din låneansökan.

Trygghet får Advisa som omdöme

Trots att Advisa är ganska nya på den svenska marknaden men de har redan byggt upp ett stort förtroende hos sina kunder. De är ett stort och tryggt företag med 5 år på nacken och god soliditet. Advisa har valt att samarbeta med några av de största och bästa långivarna och får ofta höga omdömen från sina kunder. Du kan därför känna dig trygg när du ansöker om ett lån via Advisa.

Sammanfattning av lån hos Advisa

Genom att ansöka om ett privatlån via Advisa kan du få flera låneerbjudande från stora och tillförlitliga banker och långivare. Du får därför jämföra flera erbjudande i lugn och ro med en enda kreditupplysning. Att deras kundtjänst är öppet varje dag och de erbjuder även rådgivning som hjälper dig att välja det bästa lånet för din situation gör att Advisa är en av de bästa låneförmedlare i Sverige idag.

Advisa logga in på mina sidor

Advisa erbjuder även är du kan logga in på mina sidor som finns på deras hemsida för att göra de du behöver göra, det vill säga ansöka om lån.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt