Recension av Advisa

Advisa är en ledande tjänst i Sverige som hjälper kunder att jämföra lån från olika långivare. Genom att samarbeta med över 40 kreditgivare erbjuder de en transparent och effektiv jämförelseprocess, vilket ökar chansen för kunderna att hitta billigare lån. På så sätt slipper deras kunder ta reda på all denna information på egen hand, samtidigt som det endast tas en enda kreditupplysning.

9
Kundservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10

1 674 har valt det här de senaste 31 dagarna
8.6
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Effektiv ränta 3.01 – 29.27 %
Utbetalning I morgon 08:00
 • Endast 1 UC
 • Hitta lägsta räntan
 • 100 % online
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 310 000 kr | Återbetalningsperiod: 12 år | Totalt att betala: 457 643 kr | Månadskostnad: 3 178 kr | Effektiv årsränta: 7.17% | Övriga avgifter: 0 kr i uppläggnings-/aviavgift | Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil | Återbetalning tid 1-15 år | Effektiv ränta min: 3.01% – max. 29.27% | Effektiv ränta max: 29.27%. (Annons)

Om Advisa

Advisa är en erfaren långivare som låter dig jämföra låneförslag bland flera banker och kreditinstitut. Med en kundservice som är öppen hela veckan kan du få hjälp snabbt vid funderingar. 

Företaget samarbetar med 40 företag i Sverige, vilket ökar dina chanser att få bättre villkor. Oavsett om du vill ta ett nytt lån eller konsolidera befintliga lån startar du ansökan genom att skicka in deras enkla formulär. 

När långivarna har behandlat din ansökan visas alternativen direkt på skärmen. Säkerhet är viktigt för Advisa, och de hanterar därför data med omsorg och står under tillsyn av den svenska Finansinspektionen. Genom åren har Advisa hjälpt hundratusentals kunder att hitta det lån som passar för dem.

Sammanfattning av recension

Advisa är en ledande låneförmedling i Sverige som effektivt jämför lån från olika långivare. Deras transparenta och användarvänliga plattform gör det enkelt för kunder att hitta det bästa låneerbjudandet. Med daglig kundtjänst, rådgivning och betoning på säkerhet är Advisa en toppval i Sverige. De står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder en omfattande låneupplevelse på den svenska lånemarknaden.


Kundtjänst

10

Företaget erbjuder en enastående kundservice och har positiva Trustpilot-recensioner. De erbjuder snabba processer, generösa öppettider, och personlig rådgivning. Trots några negativa recensioner är Advisa proaktiva i att lösa problem och visar engagemang för sina kunder, vilket gör deras kundtjänst pålitlig och effektiv.


Pris

10

Räntan varierar beroende på långivaren och lånebeloppet. Trots att fasta avgifter inte kan jämföras innan ansökan, ger Advisa möjlighet att ansöka hos flera långivare samtidigt för att jämföra erbjudanden. 

De erbjuder tydlig information om räntor och avgifter, vilket visar deras fokus på transparens och tillförlitlighet.


Användarupplevelse

10

Webbplatsen erbjuder en användarvänlig och modern design som passar både datorer och mobila enheter. Den tydliga presentationen av informationen, inklusive kontaktmöjligheter, gör det enkelt att använda och få support. Webbplatsen är säker och sätter användarnas integritet i fokus, vilket ger en högkvalitativ digital upplevelse som kombinerar användarvänlighet med information och säkerhet.


Behandlingstid

10

Låneprocessen är snabb och effektiv, vilket är värdefullt för kunder som behöver pengar snabbt. Ansökan skickas till flera långivare för att hitta det bästa erbjudandet. Kunder får svar inom 24 timmar och har 30 dagar att jämföra erbjudanden. Undertecknande och återlämnande av lånebrevet inleder snabb utbetalning.


Andra fördelar

5

Advisa erbjuder fördelar utöver jämförelse av lån, inklusive möjligheten att konsolidera lån och krediter för att få lägre räntor och enklare ekonomisk hantering. De prioriterar säkerhet, följer regler från den svenska Finansinspektionen och ger kunder förtroende. Advisa strävar efter att förbättra kundernas ekonomiska situation och upplevelse.


Advisa Lånekalkylator
5 000 kr 600 000 kr
12 månader 180 månader
3.01 % 29.27 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Advisa – Lån

Advisa

Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Ränta Från 5.64 %
Effektiv ränta 3.01 – 29.27 %
Ålder 18 år
Årlig inkomst 120 000 kr

Fördelar

 • Effektiv jämförelse av lån från olika långivare
 • Transparent och användarvänlig plattform för enkel jämförelse
 • Daglig kundtjänst och rådgivning

Nackdelar

 • Kostnader och räntor varierar beroende på långivare
 • Fasta avgifter och räntor kan inte jämföras före ansökan
 • Måste vänta på lånebrev och undertecknande för utbetalning

Kundtjänst

10

En titt på deras Trustpilot-recensioner visar att de har en överväldigande positiv feedback från sina kunder. Många kunder uppskattar den snabba och effektiva tjänsten, där pengarna ofta överförs till deras konton inom några dagar efter ansökan.

Advisa har bra öppettider hela veckan med kundtjänst som är öppet mellan 09:00 och 20:30 under måndag till torsdag om du till exempel behöver diskutera försäkring eller trygghetsförsäkring. På fredagar stänger kundtjänst kl. 17:00 och under helgen är de öppet mellan 12:00 och 16:00. Eftersom du får personlig rådgivning i samband med din ansökan har Advisa visat sig vara en mycket bra och uppskattad tjänst.

Trots den överväldigande positiva feedbacken finns det några enstaka negativa recensioner, men Advisa verkar vara proaktiva när det gäller att svara på dessa och lösa eventuella problem. Detta visar att de värderar sina kunder och strävar efter att ständigt förbättra sin tjänst.

Företagsinformation

FöretagAdvisa
AdressStrandvägen 5B, 114 51, Stockholm
E-postkundtjanst@advisa.se
Telefon0770 – 17 50 50

Öppettider för kundtjänst

Måndag09:00 – 20:30
Tisdag09:00 – 20:30
Onsdag09:00 – 20:30
Torsdag09:00 – 20:30
Fredag09:00 – 20:30
Lördag12:00 – 16:00
Söndag12:00 – 16:00

Pris

10

Räntan varierar från 3,5% till 24% beroende på vilken långivare du tecknar lån hos och lånebeloppet. Det är även Advisas partners som bestämmer om fasta avgifter som uppläggningsavgifter eller aviavgifter, därmed är det inte möjligt att jämföra de olika kostnaderna och räntorna innan man ansöker om lånet. 

Det som är bra med Advisa är att du ansöker om lån hos flera långivare samtidigt och kan därefter jämföra låneerbjudanden som är anpassade efter just din situation.

Informationen om räntor och avgifter är tydligt presenterad på Advisas webbplats, vilket gör det enkelt för kunderna att förstå. Transparensen i hur de presenterar denna information visar att de värderar sina kunders förståelse och tillit. 

Jämfört med andra låneförmedlare verkar Advisa ha konkurrenskraftiga räntor, men det är alltid viktigt för kunderna att göra sin egen forskning och jämförelse baserat på deras individuella behov och ekonomiska situation.


Nykredit requirements

Här är en lista baserad på den information du gav:

 • Du måste ha fyllt 18 år.
 • Du måste ha en månadsinkomst på minst 8400 kronor.
 • Några av deras samarbetspartners kan bevilja lån trots betalningsanmärkningar.
 • Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Det kan även finnas ytterligare krav som ställs av de enskilda aktörerna.


Användarupplevelse

10

Webbplatsen erbjuder en intuitiv och användarvänlig upplevelse för besökare. Oavsett om du besöker webbplatsen från en dator eller mobil enhet, presenteras informationen på ett klart och överskådligt sätt. Deras webbsida är enkel att använda och innehåller all information som behövs. 

Det är lätt att hitta den viktigaste informationen och både telefonnumret och chatt syns tydligt. Detta gör det enkelt att kontakta Advisa om du skulle behöva mer information eller rådgivning inför din låneansökan.

Webbplatsens design är modern och responsiv, vilket säkerställer att den anpassar sig väl till olika skärmstorlekar. Ansökningsprocessen är strömlinjeformad, med tydliga instruktioner och snabba svarstider. Dessutom finns det en tydlig beskrivning av hur tjänsten fungerar, vilket ger besökarna en klar förståelse av processen från början till slut.

En annan viktig aspekt av användarupplevelsen är säkerheten. Advisa betonar vikten av att skydda användarnas data, vilket ger extra förtroende för dem som överväger att använda tjänsten.


Behandlingstid

10

Behandlingstiden för lån kan vara en avgörande faktor för många kunder, särskilt när de behöver snabb tillgång till pengar. Hos Advisa är processen effektiv och snabb. När du skickar in din ansökan till Advisa skickas den vidare till flera långivare för att hitta det bästa erbjudandet som passar dina behov. 

Du får svar inom 24 timmar genom att din rådgivare presenterar dina erbjudanden och sedan hjälper dig att komma fram till vilket som är bäst för just dig. Eftersom alla erbjudande gäller i 30 dagar har du tid att i lugn och ro jämföra de olika förslagen och bestämma vilket låneerbjudande du ska tacka ja till.

När du har valt ditt lån får du ett lånebrev via posten som du måste underteckna och skicka tillbaka. När långivaren har fått det undertecknade avtalet påbörjas utbetalningen av lånebeloppet. Denna effektiva och snabba process säkerställer att kunderna inte bara får det bästa låneerbjudandet, utan också att de får tillgång till de lånade pengarna inom en rimlig tid.


Andra fördelar

5

Förutom att erbjuda en plattform för att jämföra lån från olika långivare, erbjuder Advisa även flera tilläggsfördelar som kan vara till nytta för kunderna. En av dessa fördelar är möjligheten att konsolidera lån och krediter. Genom att konsolidera kan kunderna öka chansen att få lägre räntor och stärka sin kreditvärdighet på lång sikt. Dessutom slipper de hantera flera fakturor varje månad, vilket kan förenkla deras ekonomiska hantering.

Deras webbsida är enkel att använda och innehåller all information som behövs. Det är lätt att hitta den viktigaste informationen och både telefonnumret och chatten syns tydligt. Detta gör det enkelt att kontakta Advisa om du skulle behöva mer information eller rådgivning inför din låneansökan.

Säkerhet är också en prioritet för Advisa. De använder säkerhetssystem och hanterar data med omsorg. För kundernas säkerhet står Advisa under tillsyn av den svenska Finansinspektionen. Denna tillsyn garanterar att Advisa följer alla nödvändiga regler och riktlinjer, vilket ger kunderna ytterligare förtroende för tjänsten.


Ytterligare information

För dem som är intresserade av ytterligare skydd erbjuder Advisa en tjänst kallad Trygghetsförsäkring. Denna tjänst kan ge extra säkerhet i händelse av oförutsedda ekonomiska svårigheter.

Säkerhet är en prioritet för Advisa. De använder avancerade säkerhetssystem och hanterar all data med största omsorg. För kundernas trygghet står Advisa under tillsyn av den svenska Finansinspektionen, vilket garanterar att de följer alla nödvändiga regler och riktlinjer.

Slutligen bör det noteras att Advisa har hjälpt över 263 000 kunder att jämföra lån, vilket vittnar om deras erfarenhet och pålitlighet inom branschen. De är engagerade i att erbjuda en tjänst som är både effektiv och fördelaktig för sina kunder.


Slutsats

Advisa erbjuder en plattform som effektivt jämför lån från olika långivare. De erbjuder en transparent och användarvänlig upplevelse, vilket underlättar för kunderna att hitta det bästa låneerbjudandet som passar deras behov. 

Genom att ansöka om ett privatlån via Advisa kan du få flera låneerbjudande från stora och tillförlitliga banker och långivare. Du får därför jämföra flera erbjudande i lugn och ro med en enda kreditupplysning. 

Att deras kundtjänst är öppen varje dag och att de erbjuder rådgivning som hjälper dig att välja det bästa lånet för din situation gör att Advisa är en av de bästa låneförmedlare i Sverige idag. 

Dessutom betonar de vikten av säkerhet och står under tillsyn av den svenska Finansinspektionen, vilket ger extra förtroende för tjänsten.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Advisa

Recensioner: 3960 • Bra
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjärna
85%
4 stjärna
12%
3 stjärna
1%
2 stjärna
0%
1 stjärnor
2%
V
Vieginie 2 Recensioner
TrustScore: 5

Mycket bra

Bra bemötande och mycket bra uppföljning angående hela processen

M
Mile 1 Recension
TrustScore: 5

Rekommenderas

Jag tog en samlingslån och allt gick snabbt och utan krångel.

AM
Andrey Maleev 2 Recensioner
TrustScore: 5

Smidigt

Smidigt, bra service!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt