Kreditkontot – är de bäst och billigast?

Låna upp till 20.000 kr på kredit hos Kreditkontot. Låna utan UC med möjligheten till att bestämma själv amorteringstakten av lånet. Ansök smidigt och få ett snabbt godkännande.

Kreditkontot

2
Kundservice
2
Behandlingstid
4
Pris
3
Extra fördelar
2
Användarupplevelse
4
Kreditkontot Lånekalkylator
3 000 kr 20 000 kr
30 månader 180 månader
112.11 % 302.3 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

De ägs av det privata aktiebolaget Swedish Credit Group AB. Kreditkontot erbjuder flexibla kreditlån för kunder som vill ha en kreditgräns som kan utnyttjas och betalas tillbaka i olika omgångar. Kunder hos Kreditkontot bestämmer själva återbetalningstiden och den amorteringssumma som anses rimlig för en.

Kreditkontot
Kreditkontot

OBS: Kreditkonto är inte längre aktiv. De hänvisar till Slanter.nu

Lånevillkor hos Kreditkontot

För att ansöka hos Kreditkontot måste du vara mellan 20 – 65 år med deklarerad inkomst utan skulder och betalningsanmärkningar. Det speciella med Kreditkontot är att du som kund själv väljer hur mycket som ska betalas av varje månad. Därför behövs inte en avbetalningsplan av lånet. Amorteringstakten är antingen minst 1% eller 49 kr.

Kreditkontot tar ingen kreditupplysning hos UC utan använder sig av Business Check. Dessutom tillkommer inga extra avgifter när du ansöker om ett lån. Det tillkommer en påminnelseavgift och förseningsavgift ifall betalningar missköts.

Låneansökningsprocessen

Att ansöka om lån hos Kreditkontot är smidigt. De illustrerar med en video hur deras kreditgivning fungerar och de visar även exempel på hur en amorteringsplan av lånet kan se ut. Sedan för att fortsätta med ansökan måste ett konto skapas och därefter behövs personuppgifter så att ansökan kan bli fullständig.

Du kan låna från 3000 – 20.000 kr på kredit och sedan i ansökan bestämma det månadsbelopp som känns rimligt för dig att betala. Efter att du skickat in din ansökan kan det ta upp till 24 timmar innan du får svar. Sedan sker utbetalningen direkt efter att din ansökan beviljats.

Service och kvalitet

Deras kundservice är tillgänglig varje vardag, öppet från tidig morgon till eftermiddagen, dock lunchstängt en timme. De kan nås via telefon och e-mail. Deras hemsida är väldigt simpel vilket kan ge fel intryck till en början, men det är lätt att hitta information och få svar på de funderingar som man kan tänkas ha.

Trygghet hos Kreditkontot

Kreditkontot ägs av ett aktiebolag som länge varit med i den finansiella branschen. De är en av tre andra bolag som just Swedish Credit Group har grundat.

Kreditkontot vill också att deras kunder ska känna trygghet, därför finns en video tillgänglig om hur deras kreditgivning fungerar. Sedan har du som kund har möjligheten till att välja ett eget månadsbelopp för amortering av ditt lån, större förmåga att betala tillbaka utan förseningar. 

Sammanfattning

Kreditkontot vill att sina kunder ska kunna betala av sitt lån i tid och därför ger de möjligheten till att amorteringstakten bestäms helt utifrån kunden själv. Det sker ingen kreditupplysning hos UC och ingen säkerhet behöver ställas för lånet. Hos Kreditkontot är det säkert att låna och inga onödiga kostnader tillkommer.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Kreditkontot

Senaste nytt