Expresskredit – är de bäst och billigast?

Expresskredit erbjuder snabblån från 1000 kr upp till 30.000 kr. Du kan ansöka om lån trots betalningsanmärkningar.

Expresskredit

4
Customer service
4
Processing time
5
Price
5
Extra benefits
4
User experience
5
Expresskredit Lånekalkylator
1 000 kr 30 000 kr
30 månader 90 månader
56.73 % 2219.81 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Expresskredit har varit verksam på den svenska SMS-lånemarknaden sedan 2008 och har därför flera års erfarenhet. Företaget är stabilt och erbjuder flexibla SMS-lån med möjlighet till förlängning vid behov.

Expresskredit
Expresskredit

Gå till Expresskredit här >

Lånevillkor hos Expresskredit

Grundkraven för att låna pengar hos Expresskredit är att du måste vara minst 18 år och svensk medborgare. Din deklarerade årsinkomst under de senaste två åren måste vara minst 50.000 kronor för lån upp till 2.900 kronor. Om du vill låna ett högre belopp måste din årsinkomst vara minst 100.000 kronor. Du får ansöka om du har betalningsanmärkningar, men kravet för årsinkomst höjs för varje betalningsanmärkning du har. Du får dock inte ha ett skuldsaldo eller skuldsanering hos Kronofogden. Du måste även ha både ett personligt svenskt bankkonto och mobilabonnemang för att legitimera dig.

Hos Expresskredit får du låna mellan 500 och 12.000 kronor. Löptiden är mellan 30 och 90 dagar för de flesta lånebelopp, men begränsas till 30 dagar för de minsta lånen. Du betalar endast ränta på lånet och inga fasta avgifter förekommer om du betalar av lånet inom löptiden. Om du har valt 30 dagars löptid har du även möjlighet att förlänga ditt lån en gång i 8, 15 eller 30 dagar.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om ett lån hos Expresskredit snabbt och enkelt via deras webbsida. Du fyller i deras formulär och sedan identifierar du dig antigen genom att logga in på din bank eller genom att skicka in en kopia av din ID-handling. Du kan även välja att få en bekräftelsekod hemskickad via posten.

Efter att du har identifierat dig och den sedvanliga kreditupplysningen har gjorts får du ett slutgiltigt besked och utbetalningen påbörjas direkt om du ansöker under deras öppettider. De erbjuder direkt utbetalning till tre banker: Danske Bank, Handelsbanken och Nordea. Då får du pengarna några minuter efter att lånet beviljas. Vid betalning till andra banker får du tillgång till pengarna senast nästföljande bankdag.

Service och kvalitet

Kundtjänst hos Expresskredit är endast öppet på vardagar mellan 08.00 och 18.00. Du kan kontakta kundtjänst via e-post eller telefon och även hitta svaren på de viktigaste frågorna på deras webbsida.

Webbsidan är välordnat och lätt att navigera med en uppdaterad nyhetssida som innehåller nyttig information om privatekonomi. Det är däremot en nackdel att de varken har en sökfunktion eller kategorier som du kan bläddra genom för att hitta intressanta artiklar. Expresskredits tjänst håller bra kvalitet och det är lätt att se vad lånet kommer att kosta redan när du ansöker om lånet.

Trygghet med Expresskredit

Med många års erfarenhet är Expresskredit en seriös och stabilt långivare. Deras lånevillkor är sunda och deras erbjudanden konkurrenskraftiga när det gäller lånebelopp, löptid och återbetalningsvillkoren. När du ansöker om ett lån hos Expresskredit kan du känna dig lugn och veta att långivaren går att lita på.

Sammanfattning

Expresskredit erbjuder konkurrenskraftiga SMS-lån med höga belopp och längre löptider än de flesta SMS-långivare. Med generösa och sunda krav och klara villkor är det lätt att förstår deras erbjudande och lätt att ansöka om ett lån när du behöver det.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Expresskredit

Senaste nytt