Bynk – är de bäst och billigast?

Bynk är en av de mest moderna långivarna på marknaden. Med en egen app på din smartphone kan du enkelt hantera ditt lån. Dessutom får du fyra betalningsfria månader per år.

Ny produkt
7.3
Recension
Lånebelopp 10 000 – 300 000 kr
Varaktighet 36 – 144 månader
Effektiv ränta 1.97 – 20.95 %
Utbetalning I morgon 08:00
 • Låna utan säkerhet
 • Kostnadsfritt inom 14 dagar
 • Pausa betalning
Exempel: Bynk: Låna 100 000 kr i annuitetslån i 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta. Effektiv ränta 8,34%. Månadskostnad blir 1 211 kr/mån (120 ggr). Totalt betalar du: 145 551 kr inkl. alla avgifter. Återbetalning tid 3-12 år. Effektiv ränta min. 1.97 – max. 20.95%. (Annons)

Bynk

8.2
Kundservice
8
Behandlingstid
10
Pris
8
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10
Bynk Lånekalkylator
10 000 kr 300 000 kr
36 månader 144 månader
1.97 % 20.95 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Bynk är en modern långivare som har anpassat sig till dagens digitala värld. Med en helt egen app är det enklare än någonsin att låna.

Du kan inte bara låna, utan också hålla koll på allt som rör ditt lån.

Bynk
Bynk

Gå till Bynk här >

I Bynks app kan du enkelt:

 • Låna pengar direkt
 • Hålla koll på återbetalningarna
 • Få en överblick över ditt lån
 • Registrera betalningsfri månad
 • Och mycket mycket mer.
 • Sänka din ränta.

Bynk har gjort det enkelt för dig. Med all information i din smartphone kan du hålla 100% koll på ditt lån var som helst, när som helst.

Bynk bank – det nya sättet att låna pengar

Bynk har utvecklat en app som fungerar på de flesta Smartphones. Antingen kan du låna direkt via appen eller så ansöker du om lån via hemsidan. Du får inte bara ett lån, utan mycket mer än så.

I appen får du en total översikt över ditt lån, vilket innebär att du hela tiden kan ha full kontroll. Du har allt du behöver i appen och ser ditt lån i realtid. Du ser direkt ditt räntepåslag och hur mycket du har kvar av ditt lån och du slipper hålla koll på månatliga mail eller brev med information.

Du kan låna upp till 300 000 kronor med några enkla knapptryck på hemsidan eller i appen. Dina personuppgifter är krypterade och du säkerställer din identitet via BankID. Det betyder att det är hög säkerhet och du behöver inte oroa dig för något.

Så fungerar Bynk banklån samt hur räntan ser ut

Hos Bynk kan du ta banklån från 10 000 till 300 000 kronor till valfri löptid. Det lån du ansöker om är inte definitivt utan du kan när som helst göra ändringar. I appen kan du bland annat ändra din månadskostnad med ett knapptryck. Du kan även utöka ditt lån, lösa in en betalningsfri månad eller betala av ditt lån med Bynkpoäng.

Du har 4 betalningsfria månader per år, vilket innebär att du 4 månader om året kan låta bli att betala av på ditt lån. Detta är perfekt när du behöver lite extra luft i ekonomin till exempel vid jul eller sommarsemestern. Detta registrerar du alltså direkt i appen och sedan behöver du inte betala av på ditt lån.

Räntan ligger på från 3,95%. I appen kan du även se ditt Bynkbetyg och därmed lära dig förstå vad som påverkar din ränta på ditt lån. 

Lånevillkor och sätt att spara pengar

För att låna hos Bynk måste du uppfylla vissa krav. Du måste vara mellan 20-70 år och ha en fast inkomst från fast anställning, eget företag, förtidspension eller pension. Minimum måste du ha en månadsinkomst på 10 000 kronor. Det är en fördel att kunna spara pengar när du samlar dina lån. 

Du måste även ha Mobilt BankID för att kunna legitimera dig när du vill låna. Har du betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden kan du inte låna. Du måste också vara skriven i Sverige, ha ett svenskt personnummer och får inte ha skyddad identitet.

Bynk bank app

Räntan du får beror på din kreditupplysning, men den är inte definitiv. I denna app kan du se hur du kan sänka din ränta. Bland annat sänker du din ränta genom att betala av dina lån i tid.

På så sätt blir ditt lån billigare och billigare och du kan låna till en mycket fördelaktig ränta.

Betala av ditt lån med Bynkpoäng istället för pengar

I appen kan du hela tiden samla Bynkpoäng vilket innebär stora fördelar för dig som låntagare. Bynkpoäng kan du nämligen använda för att betala av ditt lån med istället för pengar.

Du får bl.a. Bynkpoäng när du:

 • Laddar ner appen
 • Provar en betalningsfri månad
 • Betalar dina fakturor i tid

Dessutom får du poäng varje dag du är kund.

På detta sätt kan du låna pengar och betala av med Bynkpoäng. Det vill säga, du kan faktiskt betala tillbaka mindre än vad du lånat.

Bra service

Du kan kontakta kundservice via telefon, e-post eller Messengerchatten. De har öppet mellan 8 och 21 på vardagar, men du kan alltid skriva till dem utanför öppettiderna, så svarar de så fort de kan.

Du får en bra och förstaklassig samt unik service via appen som verkligen är något utöver det vanliga. Bynk är bland de första med att lansera detta koncept som är otroligt välgenomtänkt. Kundens säkerhet och förståelse sätts i centrum och designen och användarvänligheten är i toppklass.

Bynk sparkonto – Som en bank borde fungera – Recension

Bynk är inte endast en långivare utan utvecklar ett helt bankkoncept. De vill bl.a. kunna erbjuda dig att öppna sparkonto med god ränta, handla på kredit online eller i butik och skaffa kreditkort, de får ofta en god recension. Med andra ord har de tagit hela din ekonomi i betraktning och skräddarsyr just nu en bank anpassat det moderna samhället. Häng med i utvecklingen och du kan bli en av de första som får prova deras nya tjänster.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Bynk

Recensioner: 170 • Medel
TrustScore: 3 3.2
5 stjärna
58%
4 stjärna
20%
3 stjärna
9%
2 stjärna
2%
1 stjärnor
11%
TC
Traderste chrecov ery.com 2 Recensioner
TrustScore: 2

Bynk är bedragare

Bynk är bedragare. tack vare mitt bionamn hjälper de mig med mina återbetalningar

K
Karl 2 Recensioner
TrustScore: 5

finally

Hel nöjd, ända som saknas är att man kan disponera lönen direkt på kontot. => Använd denna länk för 250kr i sign up bonus + 0.5% i cashback: https://rocker. com/referral/f510b74e-3dcc-4c8e-9b79-95cd0fe95c2d Plus: + Väldigt smidig app + 0.8% i ränta och 0.5% i Cashback! (detta har jag inte sett någon annanstans). + integration mot andra banker + Helt gratis! (gissar att de tjänar pengar från merchants och tillval). Minus: – ej testat lån och utlandsbetalningar ännu. – lön direkt på konto

Anne Ewert
Anne Ewert 26 Recensioner
TrustScore: 1

Mycket besviken på detta företag.

Mycket besviken på detta företag. Som alla andra företag som erbjuder sig at låna ut pengar gjorde de en kreditundersökning på mig via Bisnode. Kreditupplysningsföretagen bedömer ens kreditvärdighet i %. Där 0% är i princip ingen risk för att man inte ska kunna betala tillbaka lånet och 100% väldigt stor risk att man inte ska kunna det. Bisnode kom fram till att min risk ligger på 0,8%. Dvs under 1. Ändå blev jag nekad lånet med hänvisning till att Bynk själva ansåg att risken var hög. Varför anlitar man Bisnode när man sedan inte litar på det resultat de kommer fram till? Lite skärpning kanske!! Som tur är har jag fått lån på annat håll – från ett företag som litar på den kreditupplysning de får. Kommer aldrig vända mig till Bynk någon mer gång. Svaret nedan är bara kvalificerat nonsens. En kreditupplysning innehåller all info som finns om en persons ekonomi. Så VAD mer finns att utgå ifrån? Spår ni i stjärnorna eller?

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt