Översikt Kredit365

3/5 - Recenserad av Fairlaan
Betyget är baserat på ett antal faktorer, inklusive kundservice, tillgängliga lån och feedback från användare.

Kredit365 godtar smidigt ansökningar via SMS, med belopp upp till 5000 kronor. Dessutom, kan du låna 1000 kr helt räntefritt.

Vi har inga lån från denna leverantör

Kredit365

Kredit365 erbjuder SMS-lån med kort löptid till privatpersoner inom Sverige. Varumärket ägs av Folkefinans AS som äger flera stora och välkända varumärken på den svenska marknaden och du kan smidigt ansöka om ett lån via deras webbsida eller SMS.

Lånevillkor hos Kredit365

Kredit365 är förmånliga grundvillkor för dig som vill låna ett mindre belopp snabbt. Du måste vara minst 18 år och har inkomst, men du får inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden. Däremot får du ansöka om ett lån trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar, eftersom de använder sig av en annan typ av kreditbedömning som tar hänsyn till flera faktorer än din ekonomiska historik.

Du får låna mellan 1 000 och 5 000 kronor hos Kredit365 och återbetalningstiden är alltid 30 dagar. Du ska därför vara helt säker på att du har råd att betala tillbaka hela lånet i tid eftersom sena betalningar belastas med flera avgifter inklusive dröjsmålsränta, påminnelseavgift, förseningsavgift och inkassoavgift. Räntan för ett lån är fast men du kan låna 1 000 kronor räntefritt. Dock tillkommer både uppläggningsavgift och aviavgift på alla lån, oavsett lånebelopp.

Kredit365 tar inte sin kreditupplysning hos UC utan använder sig av ett företag som heter Bisnode. Det betyder att en eller flera betalningsanmärkningar inte har någon betydelse och att UC inte kan se att en kreditupplysning har gjort på dig.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om ett lån hos Kredit365 genom att fylla i ett enkelt formulär på deras hemsida. Befintliga kunder får även ansöka om lån via SMS. Du får beskedet direkt på skärm och kan signera lånet med e-legitimation för snabbare utbetalning. Om du inte har e-legitimation kan ringer upp Kredit365 dig och du kan behöva skicka in kopia av ID-handling.

Utbetalning av lånet sker endast på vardagar och når ditt bankkonto samma dag om du ansöker om lånet innan 13:00 på en vardag. Vid senare ansökningar samt ansökningar på helgdagar får du tillgång till pengarna oftast nästföljande bankdag.

Service och kvalitet

Servicen hos Kredit365 är bra och kundtjänst är öppen alla dagar. Öppettiderna är 08:00 till 20:00 på vardagar och 10:00 till 17:00 på helgdagar. Personalen är duktiga och kunniga om deras tjänster och det märks att företaget verkligen har satsat på sin kundtjänst.

Med en hög kvalitet och en enkel hemsida som är lätt att använda och som innehåller all information som behövs. Du kan snabbt och smidigt ansöka om ett SMS-lån när du behöver det. Det är dock mindre bra att företaget inte hanterar utbetalningar på helgdagar trots att kundtjänst håller öppet.

Trygghet hos Kredit365

Med ett stort företag bakom sig kan Kredit365 erbjuda en mycket bra och säker tjänst. Kostnaden för lånet kan vara lite högre än hos andra SMS-långivare, men ansökningsprocessen är snabbt och enkelt. Ägaren av varumärket har många års erfarenhet och erbjuder trygga lån med klar prissättning.

Sammanfattning

För snabba och trygga SMS-lån kan du med fördel vända dig till Kredit365. De har något högre kostnader och du får inte välja längre löptid än 30 dagar, men deras prissättning är klart i båda kronor och effektiv ränta vilket gör det lätt att jämföra Kredit365 med andra långivare. Om du vill låna pengar av en av de största, tryggaste och äldsta SMS-långivare på den svenska marknaden är det svårt att hitta ett bättre alternativ.