Onea - är de bäst och billigast?

Onea har varken aviavgift eller uppläggningsavgift, vilket gör kostnaderna mycket mindre. Låna upp till 30.000 kr. Du kan få ditt lån beviljat trots betalningsanmärkningar.

Lånebelopp 500 - 40 000 kr
Varaktighet 3 - 30 månader
Effektiv ränta 150.6 - 290.5 %
Utbetalning I dag 13:40
  • Endast 15 minuters utbetalningstid till Nordea
  • Låna utan UC
  • Låna med betalningsanmärkningar
Låneexempel Onea: Låna 10 000 i över 12 månader. Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Årlig kreditränta 96%. Effektiv ränta 155%. Totalt belopp att återbetala är 15 923 kr, varav 5 923 kr i ränta.
Högkostnadskredit Högkostnadskredit
3.4
Rating
Recenserad av Fair-laan.se
Kundservice
4
Pris
2
Användarupplevelse
3
Behandlingstid
5
Extra fördelar
3
Onea Lånekalkylator
500 kr 40 000 kr
3 månader 30 månader
150.6 % 290.5 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Onea är en del av företaget 4finance Group som är Europas smabbast växande koncern för konsumentkrediter. 4finance Group har varit verksamma i Sverige sedan 2008 och är idag en av de ledande på marknaden. Deras ledord är ”Vi lånar ut pengar till folk när de behöver det – snabbt, bekvämt och ansvarsfullt”. Onea är ett företag som är mycket mån om sina kunders trygghet och säkerhet.

Onea
Onea

Gå till Onea här >

Lånevillkor hos Onea

Onea lånar endast ut pengar till personer som har fyllt 20 år. Du måste också ha ett svenskt personnummer, svenskt mobinummer, svensk bankkonto och vara folkbokförd i Sverige.

De tar en kreditupplysning men använder sig inte av UC – Lån utan UC. Denna kreditkoll måste godkännas innan du blir beviljad ett lån. Då Onea inte använder UC kan det vara en stor fördel för dig som har många kreditupplysningar hos UC och inte vill att ytterligare en ska tillkomma och/eller att Onea inte ska kunna se din historik hos UC.

Årsinkomsten har Onea inga krav på för att de ska bevilja ett lån. Det betyder att de värderar varje ansökning noga individuellt och ställer inga generella krav på inkomst sålänge du har en sund ekonomi och kan betala tillbaka lånet i tid. De godkänner även lån trots betalningsanmärkningar om du i övrigt har en städad ekonomi.

I vissa fall när Onea är osäkra på om de kan godkänna din löneansökan eller inte kan de kräva ytterligare information för att stärka din ekonomiska situation. Detta kan vara dokument i form av lönespecifikationer eller bankutdrag som bekräftar löne- eller pensionsinsättningar.

Låneansökningsprocessen

För att ansöka om en lån ho Onea går du enkelt in på deras hemsida och ansöker. Du väljer då en löptid på mellan 3-24 månader och vilket belopp du önskar att låna. Du kan låna mellan 500 och 30.000 kr.

När du valt detta kommer du till steg 2. där du ska skriva några rader om dig själv, eventuellt jobb och lite om din ekonomi. Denna informationen är självklart konfedentiell och förvaras mycket säkert. Det upprättas automatiskt en profil på Oneas hemsida så att du senare kan logga in på hemsidan och hålla koll på ditt lån.

Du får direkt ett preliminärt besked på skärmen. När Onea sedan har mottagit din ansökan så gör de en kreditrövning hos Creditsafe. Blir lånet godkänt förs lånet över till ditt bankkonto med detsamma. Har du Nordea har du pengarna redan efter 15 minuter!

Du kan endast ta ett lån åt gången hos Onea, men du kan förlänga löptiden eller höja beloppet under lånetiden på ett befintligt lån. Du kan självklart också betala av mer på lånet om du önskar det.

Service och kvalitet

Oneas hemsida är otroligt lättnavigerad och du hittar enkelt all information du behöver. De har bra och tydliga svar på de vanligaste frågorna publicerade på hemsidan.

Deras kundservice har öppet alla veckans dagar vilket är en stor fördel. Öppettiderna är 8-21 på vardagar och 10-18 på helger. Det är enkelt att komma i kontakt med deras mycket trevliga och kunniga personal.

Onea är en långivare som är mycket mån om sina kunders trygghet och säkerhet. De har snabbt blivit ett mycket populärt val för många som önskar att ta ett lån.

Trygghet hos Onea

Onea är en del av 4finance Group och har mycket stor tillförlitlighet bland sina kunder. Många uppskattar Oneas trevliga kundservice som inger ett mycket tryggt intryck. All information du lämnar till dem blir krypterad och säkert förvarad så du behöver inte oroa dig. Att de har ett stort företag i ryggen har gett dem resurser att satsa på säkerheten.

Sammanfattning

Onea är ett tryggt och bra val om du vill låna pengar snabbt. De betalar ut på 15 minuter till Nordeakonton och tar inte kreditupplysning hos UC. Generellt en pålitlig aktör på marknaden som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Långa öppetider och trevlig kundtjänst har gjort Onea till ett populärt val bland låntagare.

author
Skriven av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.