Onea – är de bäst och billigast?

Onea är en flexibel långivare i Sverige som erbjuder skräddarsydda lån anpassade efter kundens behov. Med möjligheten att låna mellan 500 och 30.000 kr, strävar Onea efter att ge sina kunder en enkel och smidig låneupplevelse. Som återkommande kund kan du även ansöka om högre belopp upp till 40.000 kr.

Kundservice
Behandlingstid
Pris
Extra fördelar
Användarupplevelse

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 500 – 40 000 kr
Varaktighet 3 – 30 månader
Effektiv ränta 150.6 – 290.5 %
Utbetalning I dag 12:17
 • Endast 15 minuters utbetalningstid till Nordea
 • Låna utan UC
 • Låna med betalningsanmärkningar
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel Onea: Låna 10 000 i över 12 månader. Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Årlig kreditränta 96%. Effektiv ränta 155%. Totalt belopp att återbetala är 15 923 kr, varav 5 923 kr i ränta. Återbetalning tid 3-30 månader. Effektiv ränta min. 150.60 – max. 290.50%. (Annons)

Om Onea

Onea är inte bara en vanlig långivare; de erbjuder flexibla lån som kan anpassas efter varje individs behov. Oavsett om du vill förlänga lånetiden eller betala mindre vissa månader, gör Onea det möjligt. 

Genom en enkel process kan kunder välja det belopp de önskar låna och hur mycket de vill betala tillbaka varje månad. Dessutom hålls all kundinformation konfidentiell och säker, vilket garanterar en trygg låneupplevelse. 
Onea är också en del av 4finance-gruppen, vilket ytterligare stärker deras position på marknaden. Med en tydlig vision om att erbjuda skräddarsydda lösningar, fortsätter Onea att vara ett pålitligt val för de som söker flexibla lån i Sverige.

Sammanfattning av recension

Onea är en pålitlig och kundfokuserad långivare i Sverige som erbjuder flexibla och transparenta lån. Deras responsiva och användarvänliga webbplats möjliggör enkel navigering och snabb behandlingstid. 

Positiv kundfeedback understryker deras engagemang för utmärkt service. Som en del av 4finance-gruppen har de en stark finansiell bakgrund, vilket gör dem till ett pålitligt val för de som söker finansiella lösningar i Sverige.


Kundtjänst

Företagets kundservice anses pålitlig och effektiv enligt externa källor som Trustpilot. De erbjuder en smidig upplevelse med enkel tillgänglighet via hemsidan och har en övervägande positiv respons från kunder. Som en del av 4finance-gruppen garanterar de högkvalitativ service och har etablerat sig som en pålitlig långivare.


Pris

Onea erbjuder anpassningsbara lån med tydlig prisinformation på sin webbplats. De tillämpar en fast ränta beroende på lånebelopp och månader. Exempelvis kan ett 10 000 kronors lån i 12 månader ha en månadsbetalning på 1 327 kr med total återbetalning på 15 923 kr (varav 5 923 kr är ränta).


Användarupplevelse

Oneas användarvänliga webbplats har en ren och enkel layout som gör det enkelt att navigera och hitta information om deras flexibla lån. Webbplatsen är responsiv och anpassar sig till både datorer och mobila enheter. 

Tydlig kommunikation om låneprocessen och möjligheten för kunder att logga in ger en känsla av kontroll.


Behandlingstid

Webbplatsen ger en detaljerad guide till låneprocessen, inklusive val av lånebelopp och registreringssteg. De utför en kreditprövning och överför sedan lånesumman till kundens bankkonto, vilket antyder en snabb process. Betoning läggs på säkerhet och konfidentialitet, vilket ger låntagarna förtroende.


Andra fördelar

Onea erbjuder flexibla lån med möjlighet till anpassning av lånet, tidig återbetalning och inga extra avgifter. Deras användarvänliga webbplats ger kunder kontroll över sina lån. Som en del av 4finance-gruppen har de stabilitet och förtroende som en ledande aktör inom korta konsumentkrediter i norra Europa.


Onea Lånekalkylator
500 kr 40 000 kr
3 månader 30 månader
150.6 % 290.5 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Onea – Lån

Onea

Lånebelopp 500 – 40 000 kr
Varaktighet 3 – 30 månader
Ränta 96 %
Effektiv ränta 150.6 – 290.5 %
Ålder 20 år

Fördelar

 • Flexibla, skräddarsydda lån
 • Transparent prisstruktur och behandlingstid
 • Positiv kundservicefeedback understryker engagemang

Nackdelar

 • Ingen nämnd maximal behandlingstid
 • Dyr ränta

Kundtjänst

Oneas kundservice framstår som ett respektabelt och pålitligt alternativ. På deras hemsida är det enkelt att hitta kontaktinformation, vilket inkluderar både e-postadress och telefonnummer. Denna tillgänglighet understryker företagets engagemang för att ge sina kunder en smidig upplevelse.

Externa källor, som Trustpilot, visar att Onea har en övervägande positiv respons från sina kunder. Många recensioner lyfter fram hur effektiv och hjälpsam deras kundservice är. Det är tydligt att kunderna uppskattar den snabba responsen och den professionella hjälpen de får när de vänder sig till Oneas kundtjänst.

Med tanke på att Onea är en del av 4finance-gruppen, en av norra Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter, kan kunderna dessutom känna sig trygga med att de får en service av hög kvalitet.

Företagsinformation

Företag4finance group
AdressHammarby Allé 91, 120 63 Stockholm
E-postinfo@onea.se
Telefon08-525 00 222

Öppettider för kundtjänst

Måndag08:00–17:00
Tisdag08:00–17:00
Onsdag08:00–17:00
Torsdag08:00–17:00
Fredag08:00–17:00
Lördag
Söndag

Pris

Företaget erbjuder flexibla lån som kan anpassas efter kundens behov, men det är viktigt att förstå deras prisstruktur och effektiva ränta. På deras hemsida presenteras informationen tydligt, vilket gör det enkelt för potentiella låntagare att förstå kostnaderna med ett lån.

Onea tar ut en fast ränta baserad på antal månader och det lånade beloppet. Ett exempel som ges är att ett lån om 10 000 kronor i 12 månader kan ge en månadsbetalning på 1 327 kr. Den totala återbetalningssumman skulle då vara 15 923 kr, varav 5 923 kr i ränta.

De är transparenta med sina avgifter och tillägger varken uppläggningsavgift eller aviavgift. Den representativa effektiva räntan som anges är 155%, med en årlig kreditränta på 96%. För lån mellan 3-24 månader kan den maximala effektivräntan vara så hög som 290,5 %. 

Denna öppenhet om priser och räntor visar att Onea värderar sina kunders förståelse och tillit, även om priset för lånet självklart är dyrt.


Krav

 • Minst 20 år gammal.
 • Inneha svenskt personnummer.
 • Ha svenskt mobilnummer.
 • Bankkonto i svensk bank.
 • Genomgå sedvanlig kreditprövning.
 • Låneperiod: 3-24 månader (upp till 5000 kr är 3 månader).

Användarupplevelse

Deras webbplats är designad med användarvänlighet i åtanke. Den rena och enkla layouten gör det lätt för besökare att navigera och hitta den information de söker. På startsidan presenteras tydligt de flexibla lån som erbjuds, och det finns en kalkylator där användare kan välja önskat lånebelopp och återbetalningsplan.

Webbplatsen är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig väl till både datorer och mobila enheter. Detta är särskilt viktigt i dagens digitala landskap där många kunder väljer att använda sina smarta mobiltelefoner för att utforska och ansöka om lån.

En annan positiv aspekt av webbplatsen är den tydliga kommunikationen kring hur låneprocessen fungerar. Genom att bryta ner processen i tre enkla steg ger Onea en översiktlig bild av vad kunderna kan förvänta sig. Dessutom finns det en sektion där kunderna kan logga in för att se detaljer om sitt lån och betalningsinformation, vilket ger en känsla av kontroll och översikt.

Slutligen är kontaktinformationen lättillgänglig, vilket underlättar för kunder som har frågor eller behöver ytterligare support.


Behandlingstid

Oneas webbplats ger en tydlig bild av hur låneprocessen fungerar, vilket är avgörande för att förstå behandlingstiden. När en potentiell låntagare besöker webbplatsen möts de av en steg-för-steg-guide som beskriver hur de kan ansöka om ett lån. Först väljer låntagaren det önskade lånebeloppet och återbetalningsplanen. Därefter går de igenom en registreringsprocess där de tillhandahåller personlig information, arbetsinformation och bankkontouppgifter.

Efter att all nödvändig information har lämnats in, genomför Onea en kreditprövning. Om allt är i sin ordning, överförs den önskade lånesumman till låntagarens bankkonto. Även om den exakta tiden för överföring inte specificeras, ger webbplatsens beskrivning intrycket av en snabb och effektiv process.

Det är också värt att notera att Onea betonar säkerheten och konfidentialiteten i processen. All kundinformation hålls konfidentiell, vilket ger en extra nivå av trygghet för låntagare.


Andra fördelar

Onea erbjuder inte bara traditionella lån utan också en rad ytterligare fördelar som gör dem till ett attraktivt val för potentiella låntagare. För det första är deras flexibilitet i lånealternativen framstående. Låntagare kan anpassa sina lån baserat på deras specifika behov, vilket innebär att de kan välja att förlänga lånetiden eller justera sina månadsbetalningar.

En annan betydande fördel är möjligheten att återbetala lånet i förtid. Detta ger låntagare chansen att spara på räntekostnader om de befinner sig i en position att betala tillbaka lånet tidigare än planerat. Onea tar inte heller ut några uppläggningsavgifter eller aviavgifter, vilket kan minska den totala kostnaden för lånet.

Dessutom erbjuder Onea en transparent och användarvänlig webbplats där kunderna kan logga in för att se detaljer om sitt lån och betalningsinformation. Denna öppenhet och tillgänglighet ger kunderna en känsla av kontroll över deras finansiella beslut.

Som en del av 4finance-gruppen drar Onea nytta av den styrka och stabilitet som kommer från att vara associerad med en av norra Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter. Denna koppling ger ytterligare förtroende för låntagare som söker finansiella lösningar genom Onea.


Ytterligare information

Onea är inte bara en långivare; de är en del av 4finance-gruppen, en av norra Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter. Detta ger dem en stabil grund och bred erfarenhet inom finansbranschen. Oneas huvudkontor ligger i Stockholm, vilket understryker deras engagemang för den svenska marknaden.

För de som är intresserade av att kontakta Onea direkt erbjuder de en kundsupport via e-post och telefon. De har också tydliga öppettider, vilket gör det enkelt för kunder att veta när de kan nå ut till företaget med frågor eller funderingar.

Onea värderar också kundens integritet högt. De försäkrar att all kundinformation hålls konfidentiell och säker. Detta engagemang för kundens säkerhet och integritet visar att Onea är ett företag som kunder kan lita på när det kommer till deras finansiella behov.


Slutsats

Med en enkel och informativ introduktion till varumärket, erbjuder de flexibla lån som kan skräddarsys efter varje individs behov. De är inte bara transparenta när det gäller deras produkter, utan också när det kommer till pris, effektiv ränta och behandlingstid. Oneas kundservice har fått positiv feedback från sina användare, vilket understryker deras engagemang för utmärkt kundservice.

När det gäller användarupplevelsen är deras webbplats både responsiv och användarvänlig, vilket gör det enkelt för kunder att navigera och ansöka om lån. Behandlingstiden är snabb och effektiv, vilket garanterar att kunderna får sina lån i tid. Ytterligare fördelar, som möjligheten att återbetala lånet i förtid och inga dolda avgifter, gör Onea till ett attraktivt val för låntagare.

Onea är inte bara en långivare; de är en del av den större 4finance-gruppen, vilket ger dem en solid bakgrund inom finansbranschen. Sammantaget erbjuder Onea en omfattande och pålitlig tjänst för de som söker finansiella lösningar i Sverige.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Onea

Recensioner: 61 • Bra
TrustScore: 4.5 4.5
5 stjärna
80%
4 stjärna
8%
3 stjärna
5%
2 stjärna
2%
1 stjärnor
5%
K
Karl 21 Recensioner
TrustScore: 3

Sådär va

Fungerat bra. Dock dålig hemsida som inte alltid fungerar oavsett webbläsare. För det mesta står den bara och tuggar. Kostnadsberäkningsverktyget alltså. Alltså blir det ju ingen smidig service.

T
Tomas 25 Recensioner
TrustScore: 5

Trevligt bemötande å snabb behandling

Trevligt bemötande å snabb behandling. Väldigt nöjd.

B
B. 1 Recension
TrustScore: 3

Snabb respons…men

Snabb respons, men pga att tjejen jag pratade med inte hörde vad jag sa hamnar inte pengarna på kontot så snabbt jag önskat och därav känns hela affären smått onödig. För min del handlade det om att handla mat då förrådet är näst intill tomt. Vitt bröd och snabbmakaroner återstår. See the issue?!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt