NanoKredit – är de bäst och billigast?

Genom att erbjuda en enkel och effektiv plattform, hjälper Nanokredit konsumenter att navigera i den ofta komplexa världen av låneprodukter. Deras tjänst är utformad för att ge dig klarhet och förtroende när du tar viktiga finansiella beslut.

Här kan du jämföra snabblån från ett stort antal aktörer, samtidigt som webbplatsen även bidrar med en hel del viktig information som du bör känna till angående dessa lån.


Ny produkt
Recension
Lånebelopp 2 000 – 25 000 kr
Varaktighet 90 – 180 dagar
Effektiv ränta 59.8 – 585.4 %
Utbetalning I dag 12:35
 • Utbetalning samma dag till alla banker om din ansökan är godkänd innan kl. 12
 • Låna utan UC
 • Låna utan säkerhet
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel Nano Flex: Låna 5 000 kr i 3 månader. Startavgift 395 kr. Rörlig kreditränta f.n. 39,0%. Aviseringsavgift: 60 kr. Effektiv ränta: 181.9%. Totalt att återbetala 5 928 kr. Återbetalning tid 3-6 månader. Effektiv ränta min. 59.80 – max. 585.40%. (Annons)

Om Nanokredit

Nanokredit är en jämförelsetjänst som fokuserar på att erbjuda möjligheten att jämföra snabblån i Sverige. Med en filosofi som bygger på öppenhet och kundnöjdhet, är företaget noga med att både betona fördelar och nackdelar med dessa lån, samtidigt som de bidrar med en bra överblick över de lån som de jämför.

Deras produktutbud är varierat, inklusive möjligheten att jämföra snabblån och samlingslån, vilket gör dem till ett attraktivt val för en bred kundkrets. Nanokredit förstår att varje kund är unik, och därför erbjuder de en personlig service. De tar hänsyn till din ekonomiska situation och dina personliga behov för att hitta det bästa alternativet för dig.

Sammanfattning av recension

Nanokredit är en pålitlig jämförelsetjänst som fokuserar på att göra det enkelt för dig att jämföra ett stort antal långivare på marknaden. Detta gör de genom att erbjuda ett gränssnitt där du enkelt kan se vad olika långivare har att erbjuda, vilket gör det tydligt vilket alternativ som passar bäst för dig.

Deras kundtjänst är även väldigt hjälpsam, och guidar dig gladeligen i rätt riktning för dina ekonomiska förutsättningar.


Kundtjänst

Deras kundservice är känd för tillgänglighet och hjälpsamhet. De prioriterar kundnöjdhet, svarar snabbt på förfrågningar och har en användarvänlig webbplats. Det höga betyget hos Trustpilot visar ytterligare att kunderna är nöjda med vad som erbjuds hos den här tjänsten.


Pris

De är transparenta med de priser som deras samarbetspartners erbjuder, och ger detaljerad information på sin webbplats, vilket hjälper konsumenter att jämföra lån. Det finns inga dolda avgifter, men exakta kostnader kan variera beroende på kundens ekonomiska situation.


Användarupplevelse

Användarupplevelsen är snabb och användarvänlig, med en webbplats som både är optimerad för datorer och mobila enheter. Om du är intresserad av någon av de aktörer som du jämför är det även enkelt att klicka sig vidare till respektive webbplats.


Behandlingstid

De strävar efter att ge snabba svar på ansökningar och samarbetar med olika långivare som i vissa fall erbjuder direktutbetalning. Detta visar Nanokredits engagemang för att möta kunders omedelbara behov. För samlingslån kan utbetalningstiden vara längre.


Andra fördelar

En av de stora fördelarna med Nanokredit är att webbplatsen design är så strömlinjeformad och enkel att använda. En av de stora anledningarna till detta är att designen är avskalad och rakt på sak, samtidigt som alla menyer, texter och knappar är bra placerade på webbplatsen.


Nano Flex Lånekalkylator
2 000 kr 25 000 kr
90 månader 180 månader
59.8 % 585.4 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


NanoKredit – Lån

Nano Kredit

Lånebelopp 2 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 9 månader
Ränta Från 39 %
Effektiv ränta 59.8 – 585.4 %
Uppläggningsavgift 395
Ålder 20 år
Årlig inkomst 50 000 kr

Fördelar

 • Snabb behandling och utbetalning, ibland samma dag
 • Ingen användning av UC för kreditkontroller
 • Tydlig och transparent kostnadsstruktur

Nackdelar

 • De erbjuder inga egna lån
 • Begränsat med information 
 • Skulle kunna samarbeta med fler aktörer

Kundtjänst

Nanokredits kundservice är känd för sin tillgänglighet och hjälpsamhet. Tyvärr är deras kundtjänst endast tillgänglig via e-post, något som kan vara ett hinder för de som hellre ringer och pratar med en medarbetare. Det finns inga FAQ-sektion med vanliga frågor och svar, och de bidrar inte heller med information om deras öppettider.

En djupgående granskning av externa källor och kundrecensioner visar att företaget prioriterar kundnöjdhet högt. De svarar snabbt på förfrågningar och är kända för att gå utöver det vanliga för att lösa kunders problem. Deras webbplats är användarvänlig, och det är enkelt att hitta nödvändig information om deras produkter och tjänster, vilket ytterligare förbättrar kundupplevelsen.

Företagsinformation

FöretagSupply Invest AB
AdressBox 2066 436 02 Hovås
E-postinfo@nanokredit.se
Telefon559364-3462

Öppettider för kundtjänst

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Pris

När det gäller priser och effektiv ränta kan detta variera beroende på vilken långivare du väljer. Räntorna varierar även beroende på lånebelopp och återbetalningstid, men de kan vara ganska höga jämfört med traditionella personliga lån, vilket är vanligt för snabblån och liknande produkter.

Nanokredit är öppna med priser och räntor, och all denna information finns lättillgänglig på deras webbplats. De listar effektiva räntor, nominella räntor, eventuella uppläggningsavgifter och andra kostnader som kan tillkomma. Detta visar på en hög grad av transparens, vilket är viktigt för konsumenter som jämför lån.

Det är dock viktigt att notera att även om informationen är lättillgänglig, kan de faktiska kostnaderna för ett lån variera stort beroende på kundens personliga ekonomiska situation.


Krav

 • Minst 18 år gammal
 • En inkomst deklarerad i Sverige
 • Folkbokföring i Sverige
 • Inga nuvarande skulder hos Kronofogden

Användarupplevelse

Användarupplevelsen är utformad för att vara så smidig och snabb som möjligt, vilket återspeglas i webbplatsens design och funktionalitet. Webbplatsen är optimerad för både mobil och dator, vilket säkerställer att processen är smidig oavsett vilken typ av enhet du använder.

När du navigerar på webbplatsen märker du att användarvänligheten är en prioritet. Information om olika typer av lån och deras villkor presenteras tydligt. Detta gör det enkelt för användare att hitta den information de behöver utan onödig förvirring eller komplexitet. 

En annan fördel är att företagen som Nanokredit samarbetar med erbjuder direktutbetalningar, vilket innebär att du kan få tillgång till dina pengar nästan omedelbart efter att din ansökan har godkänts. Detta är särskilt fördelaktigt för de som behöver snabb tillgång till finansiering i nödsituationer.


Behandlingstid

När det gäller behandlingstiden verkar processen vara optimerad för snabbhet och effektivitet. Webbplatsen betonar att de kan bidra med låneerbjudanden inom en kort tidsram, vilket är avgörande för dem som behöver snabba utbetalningar. Om du dessutom ansöker om lånet hos en långivare som erbjuder direktbetalningar till din bank, kan du få pengarna inom några minuter.

För att ytterligare påskynda processen erbjuder Nanokredit praktiska tips, som att välja en långivare som har samma bank som dig för att spara tid på transaktionen mellan olika banker, ansöka om lån tidigt på dagen, och att ansöka på en måndag eller tisdag. De betonar också vikten av att använda e-legitimation eller BankID för att bekräfta lånet, vilket kan minska behandlingstiden avsevärt.


Andra fördelar

Nanokredit erbjuder en rad fördelar för sina kunder, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för dem som söker snabba och flexibla lånemöjligheter.

Nanokredit är transparenta med sina avgifter, vilket innebär att du inte kommer att stöta på några oväntade kostnader när du lånar från dem. De värderar ärlighet och klarhet, så du kommer att veta exakt vad du förbinder dig till. Faktum är att det är helt och hållet gratis att använda Nanokredits jämförelsetjänst, oavsett om du väljer att ta ett lån eller inte.

Du måste självklart betala ränta och eventuella andra avgifter till den långivare du väljer, men du behöver inte betala någon avgift eller provision till Nanokredit för att du använder deras tjänster, de får istället betalt av långivaren om du väljer att ta ett av de lån som de jämför.


Ytterligare information

Nanokredit erbjuder en tjänst som gör det möjligt för användare att jämföra olika snabblån, med målet att göra lånemarknaden mer transparent och hjälpa låntagare att hitta det bästa alternativet för deras behov. 

De fokuserar på att ge en överskådlig bild av olika lånealternativ, och deras tjänst är gratis att använda. Nanokredit betonar att även personer utan fast inkomst eller med betalningsanmärkningar kan ha möjlighet att få lån, även om räntorna kan vara högre. 

De erbjuder också tips om hur man kan snabba på utbetalningsprocessen och vad man bör tänka på innan man tar ett snabblån. Nanokredit verkar sträva efter att underlätta processen för låntagare och ge dem nödvändig information för att fatta informerade beslut.


Slutsats

En av de största fördelarna med Nanokredit är den snabba behandlingstid och utbetalning som många av deras samarbetspartners erbjuder, vilket innebär att kunder kan få tillgång till lån nästan omedelbart, ibland till och med samma dag.

De lån som de jämför tar heller ingen UC i samband med ansökan, vilket kan vara fördelaktigt för vissa kunder. Dessutom är Nanokredit transparenta med sina kostnader, och de försäkrar att det inte finns några dolda avgifter. 

Kundtjänsten skulle dock kunna förbättras, även om deras engagemang och kundbemötande är väldigt bra. I framtiden vill vi se fler kontaktmetoder, såsom möjligheten att chatta eller ringa till kundtjänsten. Det vore även bra om de lägger till information om öppettider på hemsidan.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Nano Kredit

Senaste nytt