Eurolimit – är de bäst och billigast?

Hos Eurolimit kan du låna mellan 5000 och 50 000 kronor. De erbjuder en flexibel löptid på mellan 6 och 24 månader.

Eurolimit

3
Customer service
3
Processing time
5
Price
4
Extra benefits
4
User experience
3
Eurolimit Lånekalkylator
5 000 kr 50 000 kr
6 månader 24 månader
34.6 % 87.91 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Eurolimit tillhör en finländsk koncern, West-Star, som har arbetat inom finansbranschen sedan 2006. De erbjuder små och stora lånebelopp med en flexibel löptid. 

Eurolimit
Eurolimit

Gå till Eurolimit här >

Lånevillkor hos Eurolimit

När du lånar hos Eurolimit ska du vara minst 25 år gammal och ha en stabil inkomst. Eurolimit tar kreditupplysningar via UC och Bisnode och de beviljar inte lån till dig som har betalningsanmärkningar. 

Du också vara folkbokförd i Sverige för att kunna ansöka om ett lån hos Eurolimit. 

Låneansökningsprocessen

Att låna hos Eurolimit är enkelt och smidigt. Du ansöker via deras hemsida där du utfyller personliga upplysningar, samt önskat lånebelopp och löptid. De utför en kreditupplysning på dig och inom 24 timmar mottar du ett lånebeslut. Blir du godkänd till lånet har du pengarna på ditt bankkonto efter 1-3 bankdagar, beroende på vilken bank du har. 

Service och kvalitet

Eurolimit har en enkel hemsida som är lätt att använda. Under ”vanliga frågor” kan du lätt få svar på de vanligaste frågorna och det är lätt att hitta deras lånevillkor. Deras kundtjänst är öppen måndag till fredag kl. 9-17. Du kan både ringa till dem eller sända dem ett email om du har några frågor. 

Trygghet hos Eurolimit

Eurolimit ägs av WS Finance Global AB som tillhör den finländska West-Star koncernen. De har funnits i branschen sedan 2006 och hjälper tusentals konsumenter och företag med finansieringstjänster varje år. Företaget är registrerat i Finansinspektionens register och står under deras tillsyn. Du kan känna dig trygg när du använder dig av Eurolimit till ditt lån. 

Sammanfattning

Eurolimit erbjuder flexibla lån på upp till 50 000 kronor. Det är ett tryggt och säkert företag med många års erfarenhet från branschen. Låneprocessen är enkel, men det tar mellan 1-3 bankdagar innan du mottar dina pengar på kontot. 

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Eurolimit

Senaste nytt