Zmarta – är de bäst och billigast?

Zmarta jämför lån och försäkringar så du hittar det billigaste och bästa lånet för just dig. Låna upp till 600.000 kr och ha möjligheten till att samla alla dina lån till ett privatlån.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 240 månader
Effektiv ränta 2.99 – 29.99 %
Utbetalning Fredag 08:00
  • Fler än 30 långivare
  • Jämför kostnadsfritt nu
  • Snabbt och enkelt
Exempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbetalning tid 2-20 år. Effektiv ränta min. 2.99 – max. 29.99%.

Zmarta

8.6
Kundservice
8
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10
Zmarta Lånekalkylator
5 000 kr 600 000 kr
12 månader 240 månader
2.99 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Zmarta är en av de nyaste låneförmedlarna på marknaden, men de ägs av Freedom Finance, en av marknadens bästa låneförmedlare. Förutom möjligheten att jämföra lån erbjuder Zmarta andra tjänster. Hos Zmarta kan du även jämföra kreditkort, sparkonto och även hem- och bilförsäkringar, vilket betyder att Zmarta kan hjälpa dig att spara pengar på flera sätt än bara genom att sänka dina lånekostnader.

Zmarta
Zmarta

Gå till Zmarta här >

Lånevillkor

Hos Zmarta kan du ansöka om lån mellan 1 000 kr och 500 000 kr som du kan använda till både konsumtion och för att samla andra dyra lån. När du ansöker om lån väljer du även vilken återbetalningstid som passar dig men max upp till 15 år. Grundkraven hos Zmarta är att du måste vara minst 18 år med en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du ska ha fast bostad i Sverige och inga skulder hos Kronofogden, men eftersom de samarbetar med flera stora kreditgivare kan de bevilja lån även om du har några betalningsanmärkningar. Bankerna och kreditgivaren som Zmarta samarbetar med kan dock sätta andra villkor.

Det är kreditgivaren själv som bestämmer räntan och då tar de hänsyn till din ålder, årsinkomst, anställning, om det finns medsökande eller inte och andra faktorer. Därför kan räntan variera mycket mellan de olika låneerbjudandena du får. Det betyder att du kan jämföra både räntan och andra lånevillkor för att hitta ett bra lån som passar dig. Om du blir beviljad ett lån har du alltid rätt att göra extra betalningar eller lösa hela lånet när som helst och utan extra kostnader.

Låneansökningsprocessen

Låneansökningen görs helt utan kostnad på deras webbsida eller genom att ringa till deras kundtjänst för att prata med en lånehandläggare. När du har lämnat dina personuppgifter och önskningar om lån, tar Zmarta ut en enda kreditupplysning hos UC för att undersöka dina möjligheter att få lån från deras samarbetspartners. Det tar bara några timmar innan du börjar få dina låneerbjudanden och om du gör låneansökan på morgonen kan du få låneerbjudanden redan samma dag.

När du har valt lån och kreditgivare måste du skriva under ett skuldebrev och skicka tillbaka det till Zmarta. Efter att Zmarta har mottagit skuldebrevet får du dina pengar inom 3-5 bankdagar.

Du kan låna pengar direkt till precis vad du vill, även lösa dyra lån och krediter du har samlat på dig. Om du ansöker tillsammans med en medsökande ökar du möjligheten att bli beviljad ett lån och kan även få bättre lånevillkor än om du ansöker ensam.

Service och kvalitet

Zmarta håller bra kvalitet på service, med möjlighet att få snabba svar genom att chatta via deras webbsida samt att de garanterar snabb svarstid när du ringer. Personalen är kunnig och håller hög kvalitet men är inte lika tillgängliga som hos andra företag. Kundtjänsten är bara öppet på vardagar mellan 09:00 och 17:00.

Deras hemsida innehåller bra information om alla deras tjänster, samt artiklar och tips om hur du kan förbättra din ekonomi. Det kan dock vara svårt att hitta det du söker efter ibland då strukturen kan upplevas något rörig.

Trygghet hos Zmarta

Varumärket Zmarta är ny på marknaden men eftersom de ägs av Freedom Finance har Zmarta en stor och säker aktör bakom sig. Därför kan du vara säker på att företaget erbjuder säkra och trygga tjänster.

Zmarta är redan en populär tjänst som godkänner många låneansökningar. Det märks att företaget drivs av en stor och etablerad aktör som har bra kontakt med banker och kreditinstitut. De erbjuder även utgiftsskydd som kan kombineras med låneskyddet som deras partners erbjuder och ger dig extra ekonomisk trygghet om du skulle råka ut för hel arbetsoförmåga, ofrivillig arbetslöshet eller dödsfall.

Sammanfattning

Trots att Zmarta är en ny förmedlare på marknaden är det ett säkert och trygg val, eftersom Freedom Finance står bakom företaget och deras extra tjänster, bra lånevillkor, utgiftsskydd och snabba svar på kundtjänst betyder att många lånesökande har gett dem ett bra betyg.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt