Om oss

Om Fair-laan

Fairlån är en online-jämförelsetjänst för finansiella produkter. Vi hjälper konsumenter att hitta ett lämpligt lån i Sverige, Danmark och Finland.

Fairlån ägs och drivs av Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), som grundades 2014 och ägs till hälften av North Media A/S.
Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) specialiserar sig på att matcha konsumenter och banker med varandra, och är baserade på kontoret i Århus, Danmark.

Vad gör vi?

På Fair-laan.se får du alltid en uppdaterad lista över de bästa och mest prisvärda lånen på den svenska lånemarknaden.

Med vår lånelista får du all nödvändig information om varje lån, t.ex. lånebelopp, löptid, ränta och betalningsperiod. Vi informerar dig också om de specifika krav du måste uppfylla för att bli godkänd.

Vi har granskat långivare åt dig och gjort en lista över fördelar och nackdelar som du kan använda för att hitta ett lån som passar dina behov.

Inte bara sparar du tid på en normalt tidskrävande jämförelseprocess – du sparar också pengar på månatliga räntor, eftersom vår tjänst gör det enkelt att se vad ett lån faktiskt kostar.

Om du vill veta mer om vår affärsmodell, kan du läsa vårt Kommersiella meddelande – du hittar det här.

Fakta om oss

  • I mer än 7 år har vi varit involverade i den svenska lånemarknaden
  • Vi arbetar med +200 banker och långivare
  • År 2020 har +50.000 konsumenter hittat ett lån genom vår tjänst
  • År 2020 betalade våra partner ut lån för +3.000.000.000 SEK
  • Vi har en TrustPilot score på 4,4 / 5 stjärnor

Anledningen till att vi har kunnat expandera vårt märke så här brett, är på grund av den succé vi har haft med våra tidiga marknader. Anledningen till att vi fått så stor succé, är på grund av vår förmåga att möta kundernas behov.

Varför välja Fair-laan?

Det finns många bra skäl att använda Fair-laan när du letar efter ett nytt lån. Med vår jämförelsetjänst har vi gjort det enkelt, tydligt och tidsbesparande att hitta det perfekta lånet. Här får du ett par bra argument till för varför du ska * använda vår tjänst:

  • Det är 100% gratis att använda vår jämförelsetjänst – Vi får provision när vi hänvisar kunder till våra samarbetspartners.
  • Det är enkelt att jämföra – Vi har samlat de bästa och billigaste lånen, så du kan hitta det som passar precis dig oavsett vilket lånebehov du har.
  • Vi är 100% oberoende – Vi visar dig en verklig helhetsbild där alla långivare blir behandlade lika. Detta garanterar att du faktiskt hittar det billigaste och bästa lånet på fair-laan.se.
  • Alla banker och låneleverantörer som vi arbetar med är godkända av Finansinspektionen

På Fair-laan strävar vi konstant efter att förstå vad våra kunder vill ha, för att kunna ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Andreas Linde

Nöjda kunder är nyckeln till att få en verksamhet igång. Om du vill veta mer om vår affärsmodell, kan du läsa vårt Kommersiella meddelande – du hittar det här.

Vår mission

Lånemarknaden utökas ständigt med nya lån och låneleverantörer, vilket gör det svårt för konsumenterna att navigera på lånemarknaden.

Vi har därför sett ett behov av att göra det enklare och mer transparent att jämföra lån online, så att konsumenter lättare kan hitta ett lämpligt lån. Vår avsikt är inte bara att underlätta lån utan också att hjälpa konsumenter att göra ett bättre ekonomiskt val genom att spara pengar på räntor och avgifter

Vem står bakom Fair-laan.se?

Teamet bakom Fair-laan består av flera engagerade medarbetare, som är dedikerade och vill att våra kunder hittar det de letar efter när de besöker vår sida. Vi är 14 digitala nördar som arbetar hårt varje dag för att bli den mest föredragna jämförelsetjänsten för lån – inte bara i Sverige utan i hela Europa.

Dagligen drivs Fair-laan.se av Andreas Linde, VD för Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S). Tillsammans med sin partner Stefan Olesen har han varit involverad i utlåningsbranschen i mer än 7 år. Andreas är expert inom sitt område och känner till alla lånekoncept, lånetyper och räntor.

Du kan lita på Fair-laan

Fairlån är en av Sveriges största jämförelsetjänster för lån och är också representerad i både Danmark och Finland.

På Fair-laan strävar vi konstant efter att förstå vad våra kunder vill ha, för att kunna ge kunderna den bästa möjliga servicen och tillfredsställelse. Precis hur nöjda Fair-laan´s kunder är med den service vi erbjuder finns på vår TrustPilot score

Vi arbetar ständigt med att tillhandahålla en transparent tjänst som gör det lättare att navigera på lånemarknaden. Vi gör detta genom att kontinuerligt uppdatera våra lånelistor och se till att våra partners upprätthåller våra kvalitetskrav.

Vi bryr oss mycket om data och våra kunders säkerhet och ser alltid till att alla banker och långivare är godkända. Vi använder Finansinspektionen, hitta.se, hallakonsument som källa på webbplatsen.

Ansvarsfriskrivning

Fair-laan.se avsäger sig ansvaret för eventuella fel som kan förekomma i de finansiella produkter som vi hänvisar till, eftersom det kan uppstå ändringar i data såsom räntor och andra lånevillkor, som vi av någon anledning inte blivit uppmärksammade på.

Vi strävar efter att alltid leverera korrekt information till våra användare. Detta gör vi genom att uppdatera våra listor ofta.

Kontakta Fair-laan.se

Företag: Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S)
Adress: Dalgas Avenue 2F 2., 8000 Aarhus C
CVR: 35662448
Hemsida: karmanconnect.com

Kontaktinformation:
E-mail: Info@fair-laan.se

Fairlån > Om oss

Senaste nytt