Om oss

Kontakta oss

 • Företag
  Lead Supply ApS
 • E-post
 • CVR
  35662448
 • Fairlaan
  Paludan-Müllers Vej 40 B,
  8200 Aarhus N, Denmark

Vad är Fairlån?

Fair-laan.se är en jämförelsetjänst online som genom olika finansiella kriterier hjälper dig med att jämföra olika lån så att du enkelt kan hitta det som är mest attraktivt för dig och din ekonomiska situation. Vi presenterar alla lån så genomskinliga som möjligt för att helt utesluta problematiken som kan uppstå om du plötsligt upptäcker dolda kostnader. Därför är vi ärliga i vår presentation och döljer aldrig något som är av betydelse för dig som låntagare.

Vi vill hjälpa dig att hitta det lån som passar just dig och dina behov bäst så att skyhöga räntor eller andra kostnader inte kommer som en obehaglig överraskning efter att du har tecknat lånet. Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du enkelt jämföra olika lån och se hur framtida betalningar kommer att se ut. Vi baserar allt på reella tal för att helt utesluta risken för obehagliga överraskningar.

I vår översikt kan du snabbt och enkelt skapa dig en överblick över vilka lån som är mest fördelaktiga för just dig. Du ansöker genom att trycka på “Ansök nu” och kommer då direkt till långivarens sida där du kan ansöka om lånet direkt.

Varje månad hjälper vi flera tusen användare med att hitta de bästa lånen som passar just dem. Eftersom att du enkelt kan jämföra för att hitta lånet som är bäst för dig säkrar du att det lån du i slutändan väljer är det perfekta just för dig.

Varför använda fair-laan.se?

 1. Det är gratis att använda fair-laan.se – Vi tjänar pengar på att hänvisa kunder till våra samarbetspartners.
 2. Det är enkelt att jämföra – Vi har samlat de bästa och billigaste lånen så kan hitta det som passar precis dig oavsett vilket lånebehov du har.
 3. Vi är 100% oberoende – Vi visar dig en verklig helhetsbild där alla långivare blir behandlade lika. Detta garanterar att du faktiskt hittar det billigaste och bästa lånet på fair-laan.se.