Om oss

Om Fair-laan

På grund av den ökade konkurrensen och det stora utbudet på online lånemarknaden, har det blivit nästan omöjligt för kunder att få en total överblick över de bästa lånealternativen på marknaden.

Med detta i åtanke har Fair-laan gjort det till sin mission att göra online lånemarknaden mera transparent. Därmed gör vi det lättare för kunderna att hitta ett lån som matchar deras behov och mål.

Vad är Fair-laan?

Fair-laan är en online jämförelsetjänst för finansiella produkter, med flera års erfarenhet inom den finansiella marknaden.

Vår service är 100% gratis och oförpliktande.

Vad gör vi?

Vi förser kunder med en uppdaterad lista med de bästa och mest rimliga lånen på den svenska marknaden.

På denna lista hittar du all nödvändig information om varje lån, t.ex. Lånebelopp, löptid, räntor och utbetalningstid. Vi informerar dig också om de specifika krav du ska uppfylla för att bli godkänd.

Dessutom har vi recenserat långivarna och gjort en lista av för-och nackdelar, som du kan använda när du ska bestämma dig för vilket lån som passar dig bäst.

Du sparar inte bara tid, på en normalt tidskrävande jämförelse process, utan också pengar på månadsräntor, eftersom vår modell gör det enkelt att se vad ett lån faktiskt kostar.

Därför kan du lita på Fair-laan

Anledningen till att vi har kunnat expandera vårt märke såhär brett, är på grund av den succé vi har haft med våra tidiga marknader. Anledningen till att vi fått så stor succé, är på grund av vår förmåga att möta kundernas behov.

På Fair-laan strävar vi konstant efter att förstå vad våra kunder vill ha, för att kunna ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Nöjda kunder är nyckeln till att få en verksamhet igång. Om du vill veta mer om vår affärsmodell, kan du läsa vårt Kommersiella meddelandedu hittar det här.

Precis hur nöjda Fair-laan´s kunder är med den service vi erbjuder finns på vår TrustPilot score.

Vi använder Finansinspektionen, hitta.se, hallakonsument som källa på webbplatsen.

Vem står bakom Fair-laan.se?

Fair-laan ägs och drivs av Lead Supply A/S, som delvis ägs av North Media som är ett börsnoterat bolag på Köpenhamns Börsmarknad.

Lead Supply grundades i 2014 och har sedan dess expanderat snabbt. Vår misson är klar: Vi vill bli marknadsledande i Europa inom vår bransch.

Teamet bakom Fair-laan består av flera engagerade medarbetare, som är dedikerade och vill att våra kunder hittar det de letar efter när de besöker vår sida.

Vi driver vår verksamhet från vårt kontor i Aarhus, Danmark, närmare bestämt på Kystvejen 37B.

Dagligen drivs Fair-laan.se av Andreas Linde, VD för Lead Supply A / S. Han har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.

Följ Andreas Linde på linkedin

Andreas Linde, VD för Lead Supply A / S, som äger och driver fair-laan.se

Kontakta Fair-laan.se

Företag: Lead Supply A/S
Adress: Kystvejen 37b, 8000 Aarhus C
CVR: 35662448

Kontaktinformation:
Info@fair-laan.se

Fair-laan.se på sociala medier

Ansvarsfriskrivning

Fair-laan.se avsäger sig ansvaret för eventuella fel som kan förekomma i de finansiella produkter som vi hänvisar till, eftersom det kan uppstå ändringar i data såsom räntor och andra lånevillkor, som vi av någon anledning inte blivit uppmärksammade på.

Vi strävar efter att alltid leverera korrekt information till våra användare. Detta gör vi genom att uppdatera våra listor ofta.

Varför använda fair-laan.se?

  1. Det är gratis att använda fair-laan.se – Vi får provision när vi hänvisar kunder till våra samarbetspartners.
  2. Det är enkelt att jämföra – Vi har samlat de bästa och billigaste lånen, så du kan hitta det som passar precis dig oavsett vilket lånebehov du har.
  3. Vi är 100% oberoende – Vi visar dig en verklig helhetsbild där alla långivare blir behandlade lika. Detta garanterar att du faktiskt hittar det billigaste och bästa lånet på fair-laan.se.
Nämndes i