Översikt Avida Finans

3.5/5 - Recenserad av Fairlaan
Betyget är baserat på ett antal faktorer, inklusive kundservice, tillgängliga lån och feedback från användare.

Låna smidigt hos Avida Finans. Välj mellan antingen ett snabblån eller ett kreditlån, till lika och bra fördelar. Bli godkänd på 15 minuter med en snabb utbetalning.

Avida Finans erbjuder följande lån

10 000 - 150 000 kr
Lånebelopp
Från 12 %
Effektiv årsränta
12 - 180 månader
Löptid
Exempel: Låneexempel Avida krediten: Låna 100 000 kr på kredit i 5 år. Aviavgift 10 kr, uppläggningsavgift 250 kr. Årsavgift 300 kr. Ränta 15%. Effektiv ränta 16,93%. Totalt 140 175 kr.

Fördelar och Nackdelar

  • Låna till vad du vill
  • Betala endast ränta på den kredit du utnyttjar
  • Ansök om kredit med en medsökande
  • Samla dina lån och krediter
  • Ansök om kredit med betalningsanmärkningar
  • Kreditupplysning hos UC görs

Villkor

Ålder
20 år
Inkomst
150000 kr
Accepterar betalningsanmärkningar
Ja
Medborgare
Ja
Folkbokförd
Ja
Nätbank
Ja
Jobb
Ja
Exempel: Låneexempel Avida krediten: Låna 100 000 kr på kredit i 5 år. Aviavgift 10 kr, uppläggningsavgift 250 kr. Årsavgift 300 kr. Ränta 15%. Effektiv ränta 16,93%. Totalt 140 175 kr.

Avida Finans

Avida Finans är ett kreditmarknadsföretag som erbjuder både företag och privatpersoner med finansiella tjänster och lösningar. De erbjuder både vanligt lån, AvidaLånet och kreditlån, AvidaKrediten.

Lånevillkor hos Avida Finans

Vissa villkor för både AvidaLånet och AvidaKrediten är detsamma. Du ska vara 20 år, ha en deklarerad inkomst på 150.000 kr och vara folkbokförd i Sverige. Avida Finans använder sig av UC när de tar sina kreditprövningar. Det är en fast ränta på både lånet och krediten.

Du har möjligheten till att ansöka tillsammans med en medsökande. Genom att ansöka med någon annan ökar du chanserna till att bli beviljad ditt lån eller kredit. Ifall din medsökande har bättre kreditvärdighet än du har du en betydligt större chans att få ansökan godkänd.

Med AvidaLånet kan du inte låna med betalningsanmärkningar, men med kreditlånet är det möjligt. Avida Finans vill att fler kunder ska ha möjlighet till lån och ifall ett vanligt snabblån inte passar just dig, finns kreditlånet som alternativ, eller tvärtom.

Låneansökningsprocessen

Att ansöka om lån hos Avida Finans är riktigt smidigt. I ansökningsformuläret fyller du i löptid, belopp, personliga uppgifter och om du ansöker med en medsökande. Sedan behandlas din ansökan. Ett vanligt snabblån behandlas inom 15 minuter medan ett kreditlån kan ta upp mot en timme. När du fått ditt lånegodkännande skickas ett låneavtal till dig som du smidigt signerar med ditt BankID.

Din utbetalning eller kredit blir tillgänglig inom 1-2 bankdagar.

Vid din ansökan har du möjlighet till att ansöka tillsammans med någon och upprätta ett låne-eller kreditskydd ifall något oförutsett skulle ske.

Du kan smidigt lösa in dyra lån och krediter hos Avida, sänka din månadskostnad och få bättre koll över din ekonomi. Dessutom utökar du smidigt din kreditgräns ifall du behöver. Du loggar in i din egen profil och gör en ny ansökan.

Service och kvalitet

Avida Finans har en enkel och lättorienterad hemsida. Det sår tydligt vad som gäller för lån respektive kreditlån och det finns huvudflikar som berör dig som privatperson eller företag.

Deras kundservice är öppen varje dag och du kan också direkt kontakta en medarbetare från en specifik avdelning.

Trygghet hos Avida Finans

Att låna hos Avida Finans är tryggt och säkert. De bevakas av Finansinspektionen, samt att de funnits på lånemarknaden sen 1983. De har växt och etablerats i Norge och Finland. Avida Finans erbjuder även hjälp ifall du får svårigheter med att betala tillbaka lånet eller din kredit.

Sammanfattning

Avida Finans erbjuder två olika slags lån, AvidaLånet och AvidaKrediten. De har liknande fördelar och villkor, men med AvidaKrediten kan du bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar. Avida Finans har en kunnig personal som vill hjälpa dig ifall du har några som helst funderingar eller tankar kring ditt lånebeslut. Med en snabb ansökan och utbetalning är Avida Finans ett smart val.