Aasa – är de bäst och billigast?

Aasa kredit erbjuder lånebelopp upp till 50.000 kr. Din låneansökan blir godkänd samma dag och pengarna blir direkt insatta på ditt konto.

Aasa

3
Kundservice
3
Behandlingstid
3
Pris
3
Extra fördelar
2
Användarupplevelse
2

Aasa Kredit är ett förtetag men lång erfarenhet av långivning. De är ett av dem få företagen som erbjuder större lån med långa löptider och större lånebelopp. Aasa är verksamma i flera länder i Europa och även Asien och Sydamerika.

Aasa Kredit
Aasa Kredit

OBS: Aasa blir en del af Brixo. Gå till Brixo här.

Lånevillkor hos Aasa Kredit

För att ansöka om ett lån hos Aasa Kredit måste du ha fyllt 20 år. Du får även inte ha några betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden. Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha en permanent address. Det finns inga krav på minimum inkomst, men du måste ha en stabil ekonomi.

Aasa Kredit granskar alla ansökningar manuellt och tar ett snabbt beslut om dom kan erbjuda dig ett lån eller inte. Du får alltid beslut samma dag.

Låneansökningsprocessen

Ansökningsprocessen är enkel och tydlig. Du kan lätt se vilka belopp och löptider som erbjuda samt att kostnaderna visas tydligt.

Du kan låna mellan 10 000 och 50 000 kronor och kan välja en löptid mellan 24 och 36 månader.

När du har valt belopp och löptid så måste du fylla i personnummer och telefonnummer, sedan tas du till information om inkomst och andra kostnader man har under månaden. Kreditupplysningen tas när du har fyllt i ansökningsformuläret och den görs av Aasa, men din upplysning går sedan igenom UCs databas. Så inga kreditanmärkningar är tillåtna.

Du får oftast svar inom 1 timme om du söker inom deras öppettider. När du har signerat med BankID så kan du redan  få pengarna samma dag. Allt sker digitalt och din information är säker och trygg.

Service och kvalitet

Eftersom Aasa är ett hyfsat stort företag och aktiva i ett flertal länder, så har dom erfarenhet med hur man hanterar och tar om sina kunder. Öppetiderna är mellan 09:00 – 17:00 på vardagar. Tyvärr är kundservicen stängd på helger.

Hemsidan är ny och stilren och man hittar lätt informationen man söker efter. Priser och kostnader är tydliga och själva låneprocessen är smidig och logisk. På sidan hittar du även en sektion som heter, ”Ofta Ställda Frågor” där hittar man dom flesta svar på frågor och funderingar man kan tänkas ha.

Trygghet hos Aasa Kredit

Aasa kredit är ett multinationellt företag med lång erfaranhet av långivning. De erbjuder dig anulleringsrätt om du du skulle annulera lånet. Detta måste ske inom 14 dagar från att låneavtalet ingåtts.

Sammanfattning

Om du söker efter ett medelstort lån där du önskar att ha en lång löptid kan det här vara något för dig. Det är inte det billigaste lånet på marknaden, men inte heller det dyraste. De har snabb behandling av ansökningar och utbetalning kan ske inom 1 timme från tiden då du har beviljats.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt