Översikt Aasa

4.32/5 - Recenserad av Andreas Linde
  • Ingen UC
  • Snabb utbetalning
  • Hög beviljandegrad
  • God service över mail, chatt eller telefon
Ålder
20 år
Bokföringsadress
Sverige
Årsinkomst
Fast årsinkomst
Belopp
10000 - 30000 kr
Löptid
6 - 24 Månader
Ränta
29,90 %
Effektiv årsränta
43,14 - 43,14 %
Min. ålder
20 år
Min. inkomst
--
Godtar Betalningsanmärkningar
Nej
Startavgift
490 kr
Månadsavgift
90 kr
Administrationsavgift
490 kr
Godkänningstid
30 Sekunder
Utbetalningstid
1 Day

Om Aasa

Om Aasa Kredit

Aasa Kredit är ett förtetag men lång erfarenhet av långivning. Dom är ett av dom få företagen som erbjuder större lån med långa löptider, utan UC. Aasa är verksamma i flera länder i Europa och även Asien och Sydamerika.

Lånevillkor hos Aasa Kredit

För att ansöka om ett lån hos Aasa Kredit måste du ha fylly 20 år. Du får även inte ha några betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden. Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha en permanent address. Det finns inga krav på minimum inkomst, men du måste ha en stabil ekonomi.

Aasa Kredit granskar alla ansökningar manuellt och tar ett snabbt beslut om dom kan erbjuda dig ett lån eller inte. Du får alltid beslut samma dag.

Låneansökningsprocessen

Ansökningsprocessen är enkel och tydlig. Du kan lätt se vilka belopp och löptider som erbjuda samt att kostnaderna visas tydligt.

Du kan låna mellan 10 000 och 50 000 kronor och kan välja en löptid mellan 6 och 24 månader.

När du har valt belopp och löptid så måste du fylla i personnummer och telefonnummer, sedan tas du till information om inkomst och andra kostnader man har under månaden. Kreditupplysningen tas när du har fyllt i ansökningsformuläret. (Ingen UC tas)

Du får oftast svar inom 1 timme om du söker inom deras öppetider. När du har signerat med BankID så kan du redan  få pengarna samma dag. Allt skes digitalt och din information är säker och trygg.

Service och kvalitet

Eftersom Aasa är ett hyfsat stort företag och aktiva i ett flertal länder, så har dom erfarenhet med hur man hanterar och tar om sina kunder. Öppetiderna är mellan 09:00 – 17:00 på vardagar. Tyvärr är kundservicen stängd på helger.

Hemsidan är ny och stilren och man hittar lätt informationen man söker efter. Priser och kostnader är tydliga och själva låneprocessen är smidig och logisk. På sidan hittar du även en sektion som heter, ”Ofta Ställda Frågor” där hittar man dom flesta svar på frågor och funderingar man kan tänkas ha.

 

Trygghet hos Aasa Kredit

Aasa kredit är ett multinationellt företag med lång erfaranhet av långivning. Dom erbjuder dig anulleringsrätt om du du skulle annulera lånet. Detta måste ske inom 14 dagar från att låneavtalet ingåtts.

 

Sammanfattning

Om du söker efter ett medelstort lån där du önskar att ingen UC tas så kan detta lån vara för dig. Det är inte det billigaste lånet på marknaden, men inte heller der dyraste. Dom har snabb behandling av ansökningar och utbetalning kan ske inom 1 timme från tiden då du har beviljats.