Recension av Moank

Moank är en pålitlig finansiell aktör i Sverige som fokuserar på att erbjuda lån, sparkonton och låneskydd till sina kunder. Med attraktiva villkor och personlig service strävar de efter att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Deras webbplats har även en fantastisk design och upplägg som gör det enkelt för kunderna att få reda på vad som erbjuds.

7.4
Kundservice
5
Behandlingstid
10
Pris
7
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10

Om Moank

Moank är inte bara en långivare; de erbjuder en rad finansiella tjänster för att hjälpa privatpersoner att hantera sin ekonomi effektivt. Förutom att erbjuda lån till privatpersoner, har de även sparkonton med rörlig ränta utan bindningstid eller avgifter. För de som är oroliga för oförutsedda ekonomiska händelser, erbjuder Moank låneskydd som täcker månadskostnaden. 

Dessutom har de tjänster riktade mot företag, inklusive finansieringslösningar för att förbättra kundupplevelsen och öka intäkterna. Med en stark kundservice och ett engagemang för transparens, står Moank ut som en pålitlig partner för dina finansiella behov.

Sammanfattning av recension

Moank är en pålitlig och mångsidig finansiell aktör i Sverige, som erbjuder traditionella lån, fördelaktiga sparkonton och låneskydd. Deras användarvänliga webbplats och snabba kundservice, tillsammans med deras breda utbud av tjänster gör dem till en populär tjänst på den svenska marknaden.

Räntan är rimlig, och gör att detta lån i många fall lämpar sig för att samla dyra lån och krediter till ett samlingslån.


Kundtjänst

5

Moanks kundservice är en av deras styrkor, enligt recensioner från flera källor. De erbjuder lättillgänglig information på sin webbplats och har positiva recensioner om enkelhet och personlig service. Även om vissa nämner förbättringsområden, visar företagets aktivt svar på negativa recensioner deras engagemang för kundnöjdhet och förbättring.


Pris

7

Företaget erbjuder lån, sparkonton och låneskydd i Sverige med en tydlig och avgiftsfri rörlig ränta på sina sparkonton. De delar även med sig av information angående vilka räntor som gäller för deras lån, även om den exakta räntan har att göra med dina ekonomiska förutsättningar.


Användarupplevelse

10

Deras hemsida är användarvänlig, med en tydlig och enkel design som ger enkel tillgång till information om deras tjänster, inklusive lån, sparkonton och låneskydd. Den responsiva layouten anpassar sig till olika skärmstorlekar och intuitiva menyer gör navigeringen enkel.


Behandlingstid

10

Moanks webbplats ger klarhet i deras låneansökan och utbetalningsprocessen. De strävar efter en snabb och smidig upplevelse och svarar på kundförfrågningar inom en bankdag. En chattfunktion tillgänglig på vardagar ger omedelbar hjälp, vilket ökar effektiviteten för dem som söker snabba svar. Exakt hur lång tid det tar att få lånet utbetalt anges dock ej.


Andra fördelar

5

Här erbjuds mer än traditionella låneprodukter. De tillhandahåller ett flexibelt sparkonto utan några åtaganden eller avgifter, vilket säkerställer individuella sparalternativ. Dessutom erbjuder Moank låneskydd för oväntade utgifter, vilket ger extra säkerhet. För företag tillhandahåller de finansieringslösningar för att förbättra kundupplevelsen och öka intäkterna.


Moank – Lån

Lånebelopp:25.000 – 600.000 kr.
Varaktighet:12 – 180 månader
Effektiv ränta:4,90% – 14,95 %

Fördelar

  • Användarvänlig webbplats och enkel navigering
  • Mångsidiga finansiella tjänster inklusive sparkonton och låneskydd
  • Aktiv kundservice och snabba svar på frågor

Nackdelar

  • Specifik prisinformation för lån saknas på webbplatsen
  • Brist på detaljerade lånekrav kan vara en utmaning
  • Viss information kräver direktkontakt med företaget

Kundtjänst

5

Moanks kundservice framstår som en av deras styrkor, enligt recensioner från flera plattformar. På deras officiella webbplats är informationen lättillgänglig, vilket ger besökare snabb tillgång till telefonnummer, e-postadress och chattfunktion. Denna tillgänglighet understryker Moanks engagemang för att vara tillgängliga och hjälpsamma för sina kunder.

Externa källor, som Trustpilot, visar att många kunder har haft positiva upplevelser med Moank. Många betonar den enkla och snabba processen, samt den personliga servicen de mottagit. Det finns dock några recensioner som nämner förbättringsområden, särskilt när det gäller att ge uppdateringar under ansökningsprocessen eller när det gäller att få information om att betala tillbaka lån i sin helhet.

Trots detta svarar Moank aktivt på negativa recensioner, vilket visar att de värderar kundfeedback och strävar efter att ständigt förbättra sin service. Sammantaget verkar Moanks kundservice vara pålitlig, med en övervägande majoritet av positiva recensioner. Det är tydligt att företaget prioriterar kundnöjdhet och arbetar hårt för att uppfylla sina kunders förväntningar.

Företagsinformation

FöretagMoank AB
AdressBox 3652, 103 59 Stockholm
E-postinfo@moank.se
Telefon08-520 059 55

Öppettider för kundtjänst

Måndag09.00-18.00
Tisdag09.00-18.00
Onsdag09.00-18.00
Torsdag09.00-18.00
Fredag09.00-18.00
Lördag
Söndag

Pris

7

När det gäller pris och ränta, är det viktigt att notera att Moank erbjuder en rörlig ränta på sina sparkonton utan bindningstid eller avgifter. Denna transparens och enkelhet i deras räntestruktur gör det lätt för kunder att förstå vad de kan förvänta sig när det gäller avkastning på sina besparingar.

Vad gäller ränta och avgifter för deras lån är informationen aningen mer svårtolkad. Här anger de intervaller, snarare än specifika räntesatser. Detta innebär att räntan sätts individuellt, beroende på dina ekonomiska förutsättningar.  Denna brist på omedelbar tillgänglighet kan ses som en nackdel för dem som vill ha omedelbar klarhet i kostnaden för ett lån.

Med tanke på den information som finns tillgänglig, verkar Moank vara transparenta i sina avgifter och räntor, men det kan vara nödvändigt att gräva lite djupare eller kontakta dem direkt för att få fullständig insikt i deras låneprodukters kostnader.


Krav

  • Minsta ålder: 20 år
  • Skuldregister: Inga skulder hos Kronofogden
  • Medborgarskap: Folkbokföring i Sverige
  • Minsta inkomst: 150.000 kronor

Användarupplevelse

10

Moanks webbplats ger ett intryck av enkelhet och tydlighet. När man besöker webbplatsen möts man direkt av deras huvudbudskap, vilket klart och tydligt informerar besökaren om de tjänster de erbjuder, såsom lån, sparkonton och låneskydd. Webbplatsens design är ren och avskalad, vilket gör det lätt att navigera och hitta den information man söker.

På både mobil och dator är webbplatsens layout responsiv, vilket innebär att den anpassar sig efter skärmstorleken. Detta är särskilt viktigt idag när många användare besöker webbplatser från mobila enheter. Menyerna är intuitiva och de viktigaste tjänsterna är framträdande, vilket gör det enkelt för användaren att snabbt komma åt den information eller tjänst de är intresserade av.

Kontaktinformationen till Moanks kundtjänst är också lättillgänglig, vilket ger en känsla av tillgänglighet och stöd. Webbplatsen erbjuder dessutom en chattfunktion, vilket kan vara särskilt användbart för de som föredrar snabba svar.


Behandlingstid

10

Deras webbplats ger en tydlig bild av hur de hanterar låneansökningar och utbetalningar. En av de vanligaste frågorna som potentiella låntagare har är ”Hur lång tid tar det innan jag har pengarna på kontot?”. Även om den exakta tiden kan variera beroende på olika faktorer, ger Moank en indikation på att de strävar efter att göra processen så snabb och smidig som möjligt.

Webbplatsen framhäver också att de besvarar kundärenden inom en bankdag, vilket indikerar en snabb respons på eventuella frågor eller bekymmer. Denna snabbhet i kommunikation kan också spegla hur effektivt de hanterar låneansökningar.

Det är också värt att notera att Moank har en chattfunktion tillgänglig under vardagar, vilket kan ge omedelbara svar på frågor relaterade till ansökningar och utbetalningar. Denna direkta kommunikationskanal kan ytterligare påskynda processen för de som söker snabba svar.


Andra fördelar

5

Moank erbjuder inte bara traditionella låneprodukter utan också en rad ytterligare fördelar som kan vara till nytta för sina kunder. För det första erbjuder de ett sparkonto med rörlig ränta utan bindningstid eller avgifter. Detta ger kunderna ett flexibelt alternativ som kan anpassas efter deras individuella behov.

En annan viktig fördel som Moank erbjuder är deras låneskydd. Detta är en särskild tjänst som täcker månadskostnaden vid oförutsedda händelser. Detta kan ge en extra trygghet för låntagare, särskilt i osäkra tider eller under oväntade livshändelser.

För företagare erbjuder Moank finansieringslösningar som syftar till att förbättra kundupplevelsen och öka intäkterna. Deras tjänster som factoring och partnerfinansiering kan hjälpa företag att öka sin likviditet och förbättra kundrelationerna.

Sammanfattningsvis erbjuder Moank andra alternativ utöver traditionella låneprodukter och erbjuder en rad ytterligare fördelar som kan vara till stor nytta för både privatpersoner och företag i Sverige.


Ytterligare information

För de som är intresserade av att spara pengar, erbjuder Moank ett sparkonto med rörlig ränta, vilket kan vara ett attraktivt alternativ för de som söker flexibilitet i sitt sparande.

Förutom detta erbjuder Moank ett särskilt låneskydd, vilket kan ge extra trygghet för låntagare. Detta låneskydd täcker månadskostnaden vid oförutsedda händelser, vilket kan vara särskilt värdefullt i osäkra tider.

För företagare finns det också specifika tjänster som Moank erbjuder. De erbjuder factoring och partnerfinansiering för företag som vill öka sin likviditet.

Det är också värt att notera att Moank är ett kreditmarknadsbolag med tillstånd av Finansinspektionen, vilket ger en extra nivå av trovärdighet och förtroende för deras tjänster.

Sammanfattningsvis erbjuder Moank en rad tjänster och fördelar utöver sina traditionella låneprodukter, vilket gör dem till ett attraktivt val för både privatpersoner och företag i Sverige.


Slutsats

Företaget är en pålitlig och mångsidig finansiell aktör i Sverige. De erbjuder inte bara traditionella låneprodukter, utan även sparkonton med fördelaktiga villkor och ett särskilt låneskydd som ger extra trygghet för låntagare. Webbplatsens design och användarvänlighet, tillsammans med deras engagemang för snabb och effektiv kundservice, gör dem till ett attraktivt val för potentiella kunder.

När det gäller pris och ränta, även om specifika detaljer kan variera, verkar Moank vara transparenta i sina avgifter och räntor. Här anger de ett intervall för den ränta som du kan förvänta dig, och en slutgiltiga räntan baseras på dina ekonomiska förutsättningar.

Trots att viss specifik information saknas på deras webbplats, framhäver Moanks aktiva respons på kundrecensioner deras engagemang för kundnöjdhet.

Sammanfattningsvis kombinerar Moank en rad tjänster och fördelar som gör dem till ett framstående val för de som söker finansiella lösningar i Sverige, oavsett om det är för personligt bruk eller för företagsändamål.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt