Moank – är de bäst och billigast?

Hos Moank lånar du smidigt på kredit mellan 4.000 kr – 50.000 kr. Samla effektivt ihop poäng till exklusiva förmåner – Låna till lägre ränta eller få betalningsfria månader.

Moank

3
Kundservice
3
Behandlingstid
3
Pris
2
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
3

Moank är en långivare som erbjuder kreditlån där du som kund får en egen kreditprofil om du ansökt om lån. Du samlar sedan ihop poäng genom att sköta dina krediter och betalningar, vilket i sin tur stärker din kreditprofil och ger dig framtida förmåner.

Moank
Moank

Gå till Moank här >

Lånevillkor hos Moank

Du behöver vara minst 22 år och ha ett svenskt personnummer för att låna hos Moank. Du bör inte ha någon skuld hos kronofogden men du kan ansöka om lån med upp till 2 betalningsanmärkningar. Din årsinkomst bör vara minst 120.000 kronor och du ska också vara bosatt i Sverige.

Du kan låna från 4.000 upp till 20.000 kronor, med en löptid mellan 3 – 24 månader, men det varierar beroende på beloppet. Räntan sätts individuellt beroende på beloppet, men också din kreditprofil och ihopsamlade poäng. Återbetalningen sker varje månad den 28:e via autogiro, din månadskostnad beräknas på hur stor krediten är, räntan och löptiden. Det är fullt möjligt att lösa in hela din kredit innan sista betalningsdagen. Det tillkommer inga andra kostnader för ditt kreditlån, endast räntan. 

Moank använder sig av UC för att göra sina kreditupplysningar på sina kunder.

Låneansökningsprocess

Att ansöka om ett kreditlån hos Moank är mycket smidigt. Du fyller enkelt i det belopp du vill låna och sedan skriver du in dina uppgifter för att få din individuella ränta och din egen kreditprofil. 

Deras unika koncept “credification” bygger på att du som kund kan påverka dina egna villkor om du sköter dina betalningar. Moank använder sig av ett poängsystem som kan leda till att du kan växla in dessa poäng mot förmåner på krediten som t.ex. betalningsfria månader eller få en lägre ränta på din nästa låneansökan. Din utbetalning och uttag blir också desto mer flexibla.

Du måste ha ett giltigt BankID för att kunna ansöka om lån och du får dina pengar på kontot vanligtvis mellan 1-2 bankdagar.

Service och kvalitet

Hemsidan är lättnavigerad då det är tydliga bilder och välskriven information om just deras villkor och vad de erbjuder. Moank själva kommenterar att målet är att få dig som kund att stärka din kreditvärdighet, därför skapas en egen kreditprofil där du lätt kan se och ha kontroll över dina krediter, poäng, kostnader och betalningar.

Deras kundtjänst är öppen från måndag till torsdag kl 10.00-16.00. De nås övriga tider via deras e-post.

Trygghet hos Moank

Moank använder sig av samma system som banker och andra långivare när de behandlar personuppgifter och övrig information. De bevakas även av finansinspektionen så du som kund kan känna dig trygg när du lånar. De bevakas även av finansinspektionen. 

Moank vill också hjälpa dig på traven till att känna dig trygg varje gång du lånar. Därför erbjuder de dig även i kombination med ditt kreditlån flera tips, varningar och funktioner på hur du skapar en bättre överblick över betalningar och krediter.

Sammanfattning

Med ett kreditlån hos Moank undviker du extrakostnader. Dessutom, får du möjligheten till att få olika och bra förmåner på din nästa kredit du ansöker genom att vara en ansvarsfull kund. Du lånar tryggt och säkert hos en långivare som vill att du har bra koll över din egen ekonomi.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt