Spargo Finans – är de bäst och billigast?

Hos Spargo Finans kan du låna mellan 10 000 kr till 150 000 kr med en flexibel löptid. Du kan återbetala ditt lån tidigare, helt kostnadsfritt, om du har möjlighet för det. Spargo Finans ägs av Thorn Svenska AB som är en långivare som varit med i många år.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 10 000 – 150 000 kr
Varaktighet 12 – 120 månader
Effektiv ränta 10.65 – 29.99 %
Utbetalning I morgon 12:22
  • Låna utan säkerhet
  • Låna med låg ränta
  • Lös in lånet i förtid utan extra kostnad
Exempel: Representativt exempel: Om du lånar 25 000:- i 84 månader så betalar du 593:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 51 432:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 26,44% (2020-07-01), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs. (Annons)

Spargo Finans

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
4
Spargo Finans Lånekalkylator
10 000 kr 150 000 kr
12 månader 120 månader
10.65 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Spargo Finans erbjuder lån från 10 000 kr till 150 000 kr med en flexibel löptid. Dessutom har du möjligheten för att få en eller flera betalningsfria månader.

Spargo Finans
Spargo Finans

Gå till Spargo Finans här >

Lånevillkor hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans ska du vara 20 år gammal för att kunna ansöka om ett lån. De erbjuder ränte -och avgiftsfria månader som du kan använda dig av i lite pressade månader. Spargo Finans erbjuder en relativt låg ränta, men har en hög uppläggningsavgift och det tillkommer en administrationsavgift varje månad.

De accepterar inte betalningsanmärkningar och de tar en kreditupplysning via UC när du ansöker om lån hos dem. Du kan betala tillbaka ditt lån tidigare, helt kostnadsfritt, om du skulle vilja det.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om lån hos Spargo Finans direkt på deras hemsida. Det är en enkel och smidig process, där du fyller i dina personliga upplysningar och önskat lånebelopp, samt löptid. Du kan ansöka dygnet runt och får svar på din låneansökan inom en timme under deras öppettider.

De tar en kreditupplysning på dig genom UC. När din ansökan blivit godkänd, har du dina pengar på kontot samma dag eller senast dagen efter.

Service och kvalitet

Spargo Finans har en enkel hemsida där du snabbt och smidigt kan fylla i din låneansökan. De har samlat en del frågor och svar, dock är dessa inte så utförliga. Har du specifika frågor ska du kontakta dem via e-mail eller telefon. De har telefontider på vardagar mellan 08.00-18.00.

Du hittar ett representativt räkneexempel på deras hemsida. Där kan du se ungefär hur mycket ditt lån kommer att kosta dig.

Trygghet hos Spargo Finans

Spargo Finans ägs av Thorn Svenska AB, som är ett tryggt och stabilt kreditinstitut och som funnits med i branschen i många år. De äger också flera andra kreditinstitut som är populära och har många kunder.

Sammanfattning

Spargo Finans erbjuder lån till dig som är över 20 år gammal. Du kan få en relativt låg ränta och har möjlighet för en eller flera betalningsfria månader. Du ansöker enkelt och smidigt via deras hemsida och du har oftast pengarna på kontot samma dag som du blir godkänd.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Spargo Finans

Senaste nytt