Recension av Spargo Finans

Hos Spargo Finans kan du låna mellan 10 000 kr till 150 000 kr med en flexibel löptid. Du kan återbetala ditt lån tidigare, helt kostnadsfritt, om du har möjlighet för det. Spargo Finans ägs av Thorn Svenska AB som är en långivare som varit med i många år.

10 000 - 150 000 kr Lånebelopp
10.65 - 29.49 % Effektiv ränta
12 - 120 månader Löptid
20 år Ålder
  • Låna utan säkerhet
  • Låna med låg ränta, från 9,84%
  • Lös in lånet i förtid utan extra kostnad
Om du lånar 20 000:- i 72 månader så betalar du 513:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 38 245:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35% (2018-01-02), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs.
3.5/5 Recenserad av Fairlån
Betyget är baserat på ett antal faktorer, inklusive kundservice, tillgängliga lån och feedback från användare.

Spargo Finans

Spargo Finans erbjuder lån från 10 000 kr till 150 000 kr med en flexibel löptid. Dessutom har du möjligheten för att få en eller flera betalningsfria månader.

Lånevillkor hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans ska du vara 20 år gammal för att kunna ansöka om ett lån. De erbjuder ränte -och avgiftsfria månader som du kan använda dig av i lite pressade månader. Spargo Finans erbjuder en relativt låg ränta, men har en hög uppläggningsavgift och det tillkommer en administrationsavgift varje månad.

De accepterar inte betalningsanmärkningar och de tar en kreditupplysning via UC när du ansöker om lån hos dem. Du kan betala tillbaka ditt lån tidigare, helt kostnadsfritt, om du skulle vilja det.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om lån hos Spargo Finans direkt på deras hemsida. Det är en enkel och smidig process, där du fyller i dina personliga upplysningar och önskat lånebelopp, samt löptid. Du kan ansöka dygnet runt och får svar på din låneansökan inom en timme under deras öppettider.

De tar en kreditupplysning på dig genom UC. När din ansökan blivit godkänd, har du dina pengar på kontot samma dag eller senast dagen efter.

Service och kvalitet

Spargo Finans har en enkel hemsida där du snabbt och smidigt kan fylla i din låneansökan. De har samlat en del frågor och svar, dock är dessa inte så utförliga. Har du specifika frågor ska du kontakta dem via e-mail eller telefon. De har telefontider på vardagar mellan 08.00-18.00.

Du hittar ett representativt räkneexempel på deras hemsida. Där kan du se ungefär hur mycket ditt lån kommer att kosta dig.

Trygghet hos Spargo Finans

Spargo Finans ägs av Thorn Svenska AB, som är ett tryggt och stabilt kreditinstitut och som funnits med i branschen i många år. De äger också flera andra kreditinstitut som är populära och har många kunder.

Sammanfattning

Spargo Finans erbjuder lån till dig som är över 20 år gammal. Du kan få en relativt låg ränta och har möjlighet för en eller flera betalningsfria månader. Du ansöker enkelt och smidigt via deras hemsida och du har oftast pengarna på kontot samma dag som du blir godkänd.