Primal Capital – är de bäst och billigast?

Primal Capital erbjuder snabblån till goda villkor och bra fördelar. Låna utan UC och utan säkerhet. Inga extra avgifter tillkommer vid ansökan av lånet och du får dina pengar på kontot inom 1-3 dagar.

Primal Capital

2
Customer service
2
Processing time
4
Price
2
Extra benefits
2
User experience
3
PrimalCapital Lånekalkylator
5 000 kr 35 000 kr
6 månader 60 månader
30.6 % %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Primal Capital beskriver sig själva som en ny aktör på lånemarknaden med enkla och bra villkor. De erbjuder sedan år 2017 online lån till goda villkor och med flexibla förlängningar. De har lån utan säkerhet vilket gör att du som kund kan låna till vad du vill utan att förklara vad lånet ska användas till.

Primal Capital
Primal Capital

Gå till Primal Capital här >

Lånevillkor hos Primal Capital

Primal Capital erbjuder lån utan kreditupplysning hos UC då de använder sig utav Bisnode. Du behöver vara minst 20 år för att ansöka, ha en årlig inkomst på 100.000 kr och både ha ett medborgarskap i Sverige och vara folkbokförd. Primal Capital kan bevilja ansökningar med betalningsanmärkningar, men de får inte vara nyare än 6 månader. De behandlar din ansökan inom 24 timmar.

Du kan låna till vad du vill utan att ställa något i säkerhet för ditt lån. Du kan därför ta ett billån, båtlån eller något annat lån efter intresse.

Det tillkommer inga andra avgifter på lånet än räntan. Ifall du är försenad med betalningar kommer dock en påminnelseavgift och förseningsavgift att läggas på samt en dröjsmålsränta.

Du kan återbetala hela ditt lån i förtid om du så önskar, men du betalar räntan fram till dess datum du återbetalar lånet. Utbetalningen sker inom 1-3 bankdagar.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker via deras hemsida där du väljer belopp och löptid till en fast nominell och effektiv ränta. Du fyller sedan i deras formulär med personuppgifter och andra uppgifter så som kostnader, arbete, boendeform och civilstånd. Efter det skickar du in ansökan och den behandlas från 1 – 3 dagar. Du får sedan dina pengar på kontot inom 1-3 bankdagar efter att du blivit godkänd.

Instruktionerna är tydliga, från att du väljer belopp till att du skickar in ansökan. Du hittar enkelt information om ansökan och vad som krävs av dig som kund på deras hemsida. 

Service och kvalitet

De har öppet varje vardag i veckan och hjälper gärna till med olika ärenden, vare sig det gäller snabblån generellt men också om just deras egna tjänster. De kan kontaktas via telefon, email eller via ett kontaktformulär på hemsidan. Hemsidan är enkelt uppbyggd, men innehåller informativa flikar som tar upp det du behöver veta när du ansöker hos Primal Capital.

Trygghet hos Primal Capital

Primal Capital är relativt ny, men har redan hjälpt många privatpersoner med att ta ett online lån. På grund av att de inte tar kreditupplysning hos UC och att de beviljar lån trots betalningsanmärkningar är många kunder positiva till bolaget och uppskattar de villkor som gäller. Primal Capital ser hellre till den betalningsförmåga en kund har än att ge avslag på en ansökan direkt på grund av tidigare betalningsanmärkningar eller försenade betalningar. Du som kund lånar till bra villkor hos en positiv långivare.

Sammanfattning

Hos Primal Capital behöver du inte ställa säkerhet för ditt lån. De erbjuder snabblån till riktigt bra villkor som innebär att du kan låna med betalningsanmärkningar och utan en kreditupplysning hos UC. Bli godkänd och få dina pengar på kontot inom 1-3 dagar.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Primal Capital

Senaste nytt