Compricer – är de bäst och billigast?

Compricer är Sveriges ledande jämförelsetjänst inom privatekonomi, som hjälper tusentals konsumenter dagligen att spara pengar. Genom att jämföra och byta leverantörer inom områden som försäkringar, el och lån, kan du enkelt optimera din ekonomi. Med Compricer får du en översiktlig och transparent bild av marknaden, samtidigt som deras tjänster är hur enkel som helst att använda.

4
Kundservice
4
Behandlingstid
4
Pris
5
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
4

Om Compricer

Compricer är inte bara en av Sveriges största jämförelsesajter, utan också en av de mest pålitliga. Sedan starten har Compricer hjälpt otaliga svenskar att navigera genom den komplexa världen av finansiella tjänster. 

Här kan du jämföra allt från försäkringar, elavtal, bredband och mobiltelefoni till sparkonton och lån. Med en användarvänlig plattform och en dedikerad kundtjänst, erbjuder de både jämförelsetjänster online och personlig service för att säkerställa att du hittar det bästa möjliga erbjudandet anpassat för dina behov.

Compricer står ut genom sitt breda utbud av tjänster. Oavsett om du är ute efter att jämföra försäkringar, mobiltelefoni, el, bredband, lån eller sparkonton, har Compricer de verktyg och expertisen för att hjälpa dig. Deras mål är att göra privatekonomi enklare och mer tillgänglig för alla, och de erbjuder därför en personlig service för de som önskar ytterligare vägledning.

Dessutom är Compricer stolt över att vara en transparent och opartisk aktör på marknaden. De samarbetar med en mängd olika leverantörer för att ge dig en omfattande översikt av de bästa alternativen. Med Compricer kan du känna dig trygg i vetskapen om att du får den mest aktuella och relevanta informationen till hands, allt för att du ska kunna fatta välgrundade beslut om din ekonomi.

Sammanfattning av recension

Compricer är en välkänd jämförelsetjänst som erbjuder användare möjlighet att jämföra lån, sparkonton, och försäkringar, samt ett flertal andra tjänster. De samarbetar med pålitliga långivare och ger personlig service. 

Genom högkvalitativa verktyg erbjuder de användare transparenta översikter över finansiella tjänster och snabba låneerbjudanden. Företaget utmärker sig som en pålitlig och användarvänlig plattform för jämförelser och ansökningar på den svenska marknaden.


Kundtjänst

Deras kundtjänst har öppet vardagar mellan 08:00 och 18:00 och erbjuder bra service med duktiga och hjälpsamma medarbetare. Trustpilot-recensioner betonar snabb och personlig service samt företagets engagemang för förbättring. Kontaktinformationen på deras hemsida är lätt att hitta, och generellt har de ett gott rykte med några få negativa recensioner.


Pris

Företaget ger kunder möjlighet att jämföra räntor och villkor från olika banker och låneinstitut. De betonar tydlig finansiell transparens genom aktuell information och resurser för att hjälpa kunder förstå sina val. Compricer erbjuder en konkurrenskraftig och kostnadsfri tjänst utan dolda avgifter och speglar aktuella marknadspriser.


Användarupplevelse

De har en användarvänlig och ren design som passar både dator och mobila enheter. Dess responsiva mobilversion och snabba laddningstid ger en smidig användarupplevelse. Webbplatsen erbjuder tydlig information och enkla jämförelser av tjänster och produkter, inklusive värdefulla ekonomiska råd och tips. Den kombinerar enkelhet med funktionalitet för användarens bekvämlighet.


Behandlingstid

Compricer erbjuder en effektiv jämförelseprocess. Genom deras tjänst skickas ansökningar till flera långivare som matchar sökandens kriterier, vilket resulterar i flera låneerbjudanden med endast en kreditkontroll. 

Svar kan ta upp till 4 dagar att samlas in, men låntagare kan agera direkt om de får ett attraktivt erbjudande tidigt. Efter acceptans hanteras all kommunikation med den valda långivaren, och pengarna överförs vanligtvis inom 1-5 bankdagar efter godkännande.


Andra fördelar

Compricer erbjuder högkvalitativa jämförelseverktyg som ger användarna transparens och hjälper dem fatta informerade beslut om lån. Deras breda tjänsteutbud inkluderar olika lånetyper och möjliggör ansökningar hos flera långivare utan förpliktelser. Dessutom erbjuder de kostnadsfri telefonrådgivning, vilket gör dem till en pålitlig partner för lån i Sverige.


Compricer – Lån

Lånebelopp:1000 – 600.000 kr.
Varaktighet:2 – 15 år
Effektiv ränta:5.9 – 17.9 %

Fördelar

 • Transparent jämförelse med flera långivare
 • Responsiv kundtjänst med professionalism
 • Effektiv lånehantering för snabba erbjudanden.

Nackdelar

 • Det kan ta flera dagar att samla låneerbjudanden
 • Begränsad nämnande av eventuella nackdelar eller negativa aspekter
 • Kundtjänsten är stängd under helgen

Kundtjänst

Kundtjänsten är öppen måndag till fredag mellan 08.00 och 18.00, och deras medarbetare är duktiga och hjälpsamma med ett gott bemötande. Servicen de erbjuder är bra och du kan lätt få den hjälp du behöver när du vill ansöka om ett lån.

När man besöker Trustpilot framgår det tydligt att många kunder uppskattar Compricers tjänst. Många recensioner lyfter fram den snabba och effektiva servicen, samt den personliga touch som medarbetarna ger. Det är också värt att notera att Compricer svarar på negativa recensioner, vilket visar på ett engagemang att ständigt förbättra sin service.

På deras webbplats är det enkelt att hitta kontaktinformationen till kundtjänsten, vilket underlättar för kunder som behöver snabb hjälp. Medarbetarna beskrivs ofta som kunniga, vänliga och effektiva i sina svar.

Det finns dock några recensioner som nämner specifika problem eller missnöje, men dessa verkar vara i minoritet jämfört med de positiva omdömena. Generellt sett verkar Compricers kundtjänst ha ett gott rykte, och de arbetar aktivt för att upprätthålla en hög servicenivå.

Företagsinformation

FöretagCompricer AB
AdressVästra Järnvägsgatan 21 111 64 Stockholm
E-post:info@compricer.se
Telefon:08 – 5000 2000

Öppettider för kundtjänst

Måndag08:00 -18:00
Tisdag08:00 -18:00
Onsdag08:00 -18:00
Torsdag08:00 -18:00
Fredag08:00 -18:00
Lördag
Söndag

Pris

Genom att använda Compricer kan kunderna få en detaljerad översikt över marknadsräntorna och den genomsnittliga effektiva räntan som erbjuds av olika långivare. 

Informationen om räntor och avgifter är tydligt presenterad på webbplatsen, vilket gör det enkelt för kunder att göra en informerad jämförelse.

De erbjuder inte bara aktuell information, utan också verktyg och resurser som hjälper kunderna att förstå de siffror och villkor de ställs inför. Compricer strävar efter transparens, och det finns inga dolda avgifter eller kostnader när man använder deras tjänst. 

Jämfört med andra aktörer på marknaden, verkar Compricers erbjudanden vara konkurrenskraftiga, med tanke på att tjänsten är helt kostnadsfri för kunderna. De speglar bolagens aktuella priser, vilket ger kunderna en aktuell och rättvis bild av marknaden.


Krav

 • Ålder: Minst 18 år.
 • Årsinkomst: Minst 110 000 kronor från anställning eller pension.
 • Bostad: Folkbokförd i Sverige.
 • Skuldsaldo hos Kronofogden: Accepteras ej
 • Betalningsanmärkningar: Tillåtna, med ansökan till banker som accepterar dem.

Användarupplevelse

Här erbjuds en användarvänlig och intuitiv plattform som är optimerad för både datorer och mobila enheter. Webbplatsens design är ren och översiktlig, vilket gör det enkelt för användare att navigera och hitta den information de söker. Huvudmenyn är tydligt placerad högst upp på sidan, vilket ger snabb tillgång till de viktigaste tjänsterna som försäkringar, el, lån och mer.

På mobilversionen är designen responsiv, vilket säkerställer att innehållet anpassar sig smidigt till skärmstorleken. Menyknapparna är stora nog för att enkelt kunna användas, och sidans laddningstid är snabb, vilket ger en smidig upplevelse för användaren.

En annan positiv aspekt av Compricers webbplats är den tydliga presentationen av information. Användare kan enkelt jämföra olika tjänster och produkter, och det finns även en sektion med tips och råd som ger värdefull insikt i olika privatekonomiska ämnen.

Sammanfattningsvis erbjuder Compricer en högkvalitativ användarupplevelse som kombinerar enkelhet med funktionalitet. Webbplatsens design och struktur gör det enkelt för användare att hitta och jämföra de tjänster de är intresserade av, oavsett om de använder dator eller mobil.


Behandlingstid

En av de mest framstående egenskaperna hos deras tjänst är effektiviteten i behandlingen av låneansökningar.

När en ansökan lämnas in skickas den vidare till banker och kreditinstitut som matchar sökandens kriterier. Denna effektiva process säkerställer att endast en kreditkontroll utförs, men sökanden får låneerbjudanden från flera långivare. 

Även om det kan ta upp till 4 dagar att samla in alla svar på grund av det stora antalet erbjudanden, är sökanden inte bunden att vänta på alla. Om ett attraktivt låneerbjudande anländer snabbt kan man fortsätta utan dröjsmål.

Därefter sker all kommunikation direkt med den långivare du har valt och lånet undertecknas och betalas ut enligt långivarens villkor. Oftast får du pengarna inom 1-5 bankdagar från den dag lånet beviljas.


Andra fördelar

Deras jämförelseverktyg håller hög kvalitet, vilket gör det enkelt för användare att jämföra olika lån från deras samarbetspartners innan de ansöker. Detta ger en transparent bild av marknaden och hjälper kunderna att fatta välgrundade beslut.

Utöver detta erbjuder Compricer en rad andra fördelar. De har en omfattande lista över olika typer av lån, från bolån till billån, vilket gör det möjligt för kunderna att hitta det lån som bäst passar deras behov. Dessutom erbjuder de kostnadsfri rådgivning via telefon, vilket kan vara ovärderligt för de som är nya på lånemarknaden eller de som behöver ytterligare vägledning.

Med sin omfattande jämförelsetjänst, transparenta process och dedikerade kundtjänst, står Compricer ut som en pålitlig partner för de som söker lån i Sverige.


Ytterligare information

De strävar efter att ge sina användare en omfattande upplevelse när det gäller privatekonomi. Förutom att jämföra lån, försäkringar, elavtal och andra tjänster, erbjuder Compricer också en sektion med ”Tips & Råd” där användare kan få värdefull information och råd om olika privatekonomiska ämnen.

En annan viktig aspekt av Compricer är deras engagemang för kundservice. De erbjuder personlig rådgivning via telefon, vilket kan vara särskilt värdefullt för de som är nya på marknaden eller behöver ytterligare vägledning. Dessutom är tjänsten helt kostnadsfri för användarna, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för de som vill jämföra olika tjänster utan att behöva betala extra.

Compricer håller hög kvalitet och deras jämförelseverktyg gör det lätt att jämföra alla deras samarbetspartners redan innan man ansöker om lånet.


Slutsats

Compricer är ett stort och välkänt företag som erbjuder en rad jämförelsetjänster. Här kan du jämföra både lån, sparkonto, försäkringar och många andra typer av tjänster. De samarbetar med många stora och tillförlitliga långivare och erbjuder personlig service som hjälper dig att hitta det rätta lånet för just dig. 

Med sitt högkvalitativa jämförelseverktyg erbjuder de användarna en transparent och omfattande översikt över lån och andra finansiella tjänster. Deras kundtjänst är känd för sitt engagemang och professionalism, vilket säkerställer att kunderna får den hjälp de behöver. 

Användarupplevelsen på både mobil och dator är smidig, vilket gör det enkelt för användarna att navigera och använda tjänsten.

Behandlingstiden för lån är effektiv, och Compricer ser till att kunderna får sina låneerbjudanden snabbt. 

Sammanfattningsvis står Compricer ut som en pålitlig och användarvänlig plattform för de som vill jämföra och ansöka om lån i Sverige.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Compricer

Senaste nytt