Översikt Frogtail

4.21/5 - Recenserad av Andreas Linde
  • Övervakas av Finansinspektionen
  • Låga krav på ålder (18 år)
  • Långa öppettider hos kundservice
  • Mycket bra hemsida
  • Ingen UC
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Kan endast återbetalas via autogiro
Ålder
18 år
Medborgarskap
Sverige
Årsinkomst
Deklarerad
Betalningsanmärkningar
Nej
Belopp
1000 - 40000 kr
Löptid
3 - 36 Månader
Ränta
39,00 %
Effektiv årsränta
22,7 - 132,1 %
Min. ålder
18 år
Min. inkomst
--
Godtar Betalningsanmärkningar
Yes
Startavgift
--
Månadsavgift
--
Administrationsavgift
--
Godkänningstid
30 Sekunder
Utbetalningstid
120 Minuter

Om Frogtail

Frogtail är en seriöst långivare som övervakas av Finansinspektionen. Du kan därför alltid vara trygg och känna dig säker när du lånar av dem. De erbjuder lån utan säkerhet och utan att fråga vad pengarna ska användas till.

Lånevillkor

För att ansöka om lån hos Frogtail ska du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Det krävs också att du har en deklarerad inkomst, dock anger de inte något minimumbelopp. Du får inte heller ha några skulder hos Kronofogden när du ansöker.

Hos Frogtail kan du ansöka om lån mellan 1 000 och 50 000 kr allt efter vad du behöver. Du kan välja en löptid på mellan 1 och 36 månader.

Räntan bestäms individuellt och sätts på bakgrund av dina inkomstuppgifter och övriga uppgifter om din ekonomi. Just nu ligger räntan hos Frogtail på mellan 9,9% och 39% på lån med en löptid op 2-3 år.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker enkelt om lån hos Frogtail på deras hemsida. Du kan ansöka dygnet runt men ansökningar behandlas endast under deras öppettider. Pengarna betalas ut till dig direkt och om du blir beviljat ett lån innan kl 13 kommer de in på ditt bankkonto nästkommande bankdag. Om du har Nordea och beviljas ett lån innan 10.30 får du in pengarna på kontot samma dag.

När du har godkänt din låneansökan kan du inte förlänga ditt lån. Återbetalningen av lånet sker via autogiro så att du inte missar någon återbetalning och får otrevliga överraskningar i form av förseningsavgifter. Du kan självklart lösa in delar eller hela lånet hos Frogtail i förtid helt utan extra kostnad.

Service och kvalitet

Frogtail har bra och långa öppettider 7 dagar i veckan. Kundservice har öppet vardagar mellan 9 och 20 och helger mellan 12 och 17.

Deras hemsida är mycket lätt att surfa runt på och du hittar enkelt svar på de vanligaste frågorna och information som är nödvändig. Hemsidan är bland de bättre och är mycket användarvänlig.

Du kan ansöka om lån både genom dator, mobil, surfplatta och genom att kontakta dem via telefon.

Trygghet hos Frogtail

Frogtail är en del av Finansgruppen som grundades 2006. Det är ett licensierat finans- och kreditbolag som kontrolleras av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge. Därför kan du känna dig väldigt trygg när du lånar av dem.

Frogtail gör en noggrann bedömning och beviljar endast lån till personer om de bedömer har möjlighet att betala tillbaka. Därför tar de alltid en kreditprövning innan de beviljar lån.

Sammanfattning

Frogtail är ett seriöst företag som hela tiden växer och som har blivit ett populärt val bland låntagare. De strävar efter tydlig kommunikation och är mycket måna om sina kunder.