Frogtail - är de bäst och billigast?

Frogtail har lånebelopp från 7000 kr upp till 40 000 kr. Du kan låna trots betalningsanmärkningar. Du får ditt lån snabbt in på kontot, dagen efter du har ansökt.

Alternativ till Frogtail - Recension av Frogtail

7 000 - 40 000 kr Lånebelopp
22.9 - 37.5 % Effektiv ränta
12 - 36 månader Varaktighet
18 år Ålder
  • Utbetalning samma dag om du blir beviljad innan kl. 13
  • Accepterar betalningsanmärkningar
  • Låna utan UC
Låneexempel Frogtail: Låna 25000 kr i 3 år. Årsränta 19,5%. Uppläggningsavgift 350 kr, fakturaavgift på 15 kr per utskickad låneavi. Den effektiva räntan, dvs ränta och avgifter, blir 23,99%. Totalt att betala är 34 092 kr.

Alternativ till Frogtail

Allt
100 000 kr
Allt
80 år

Frogtail

3.5/5 Recenserad av Fairlån
Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Frogtail är en seriöst långivare som övervakas av Finansinspektionen. Du kan därför alltid vara trygg och känna dig säker när du lånar av dem. De erbjuder lån utan säkerhet och utan att fråga vad pengarna ska användas till.

Frogtail
Frogtail

Gå till Frogtail här >

Lånevillkor

För att ansöka om lån hos Frogtail ska du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Det krävs också att du har en deklarerad inkomst, dock anger de inte något minimumbelopp. Du får inte heller ha några skulder hos Kronofogden när du ansöker.

Hos Frogtail kan du ansöka om lån mellan 7 000 och 40 000 kr allt efter vad du behöver. Du kan välja en löptid på mellan 1 till 3 år.

Räntan bestäms individuellt och sätts på bakgrund av dina inkomstuppgifter och övriga uppgifter om din ekonomi. Just nu ligger räntan hos Frogtail på mellan 7% och 39% på lån med en löptid op 2-3 år.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker enkelt om lån hos Frogtail på deras hemsida. Du kan ansöka dygnet runt men ansökningar behandlas endast under deras öppettider. Pengarna betalas ut till dig direkt och om du blir beviljat ett lån innan kl 13 kommer de in på ditt bankkonto nästkommande bankdag. Om du har Nordea och beviljas ett lån innan 10.30 får du in pengarna på kontot samma dag.

När du har godkänt din låneansökan kan du inte förlänga ditt lån. Återbetalningen av lånet sker via autogiro så att du inte missar någon återbetalning och får otrevliga överraskningar i form av förseningsavgifter. Du kan självklart lösa in delar eller hela lånet hos Frogtail i förtid helt utan extra kostnad.

Service och kvalitet

Frogtail har bra och långa öppettider 7 dagar i veckan. Kundservice har öppet vardagar mellan 9 och 20 och helger mellan 12 och 17.

Deras hemsida är mycket lätt att surfa runt på och du hittar enkelt svar på de vanligaste frågorna och information som är nödvändig. Hemsidan är bland de bättre och är mycket användarvänlig.

Du kan ansöka om lån både genom dator, mobil, surfplatta och genom att kontakta dem via telefon.

Trygghet hos Frogtail

Frogtail är en del av Finansgruppen som grundades 2006. Det är ett licensierat finans- och kreditbolag som kontrolleras av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge. Därför kan du känna dig väldigt trygg när du lånar av dem.

Frogtail gör en noggrann bedömning och beviljar endast lån till personer om de bedömer har möjlighet att betala tillbaka. Därför tar de alltid en kreditprövning innan de beviljar lån.

Sammanfattning

Frogtail är ett seriöst företag som hela tiden växer och som har blivit ett populärt val bland låntagare. De strävar efter tydlig kommunikation och är mycket måna om sina kunder.

Nämndes i