Frogtail

Översikt Frogtail

4/5 - Recenserad av Fairlaan
Betyget är baserat på ett antal faktorer, inklusive kundservice, tillgängliga lån och feedback från användare.

Frogtail har lånebelopp från 1000 kr upp till 40.000 kr. Du kan låna trots betalningsanmärkningar. Du får ditt lån snabbt in på kontot, dagen efter du ansökt.

Frogtail erbjuder följande lån

1 000 - 40 000 kr
Lånebelopp
23 - 5640,8 %
Effektiv årsränta
2 - 36 månader
Löptid
Exempel: Låneexempel Frogtail: Låna 5000 kr i 5 månader. Uppläggningsavgift 350 kr. Effektiv ränta 81.8%. Totalt 11130 kr. - Max effektiv årsränta: 5640.8%

Fördelar och Nackdelar

  • Använd pengarna till vad du vill
  • Helgöppet
  • Låna upp till 40000 kr
  • Räntan bestäms av ditt lånebelopp
Exempel: Låneexempel Frogtail: Låna 5000 kr i 5 månader. Uppläggningsavgift 350 kr. Effektiv ränta 81.8%. Totalt 11130 kr. - Max effektiv årsränta: 5640.8%

Frogtail

Frogtail är en seriöst långivare som övervakas av Finansinspektionen. Du kan därför alltid vara trygg och känna dig säker när du lånar av dem. De erbjuder lån utan säkerhet och utan att fråga vad pengarna ska användas till.

Lånevillkor

För att ansöka om lån hos Frogtail ska du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Det krävs också att du har en deklarerad inkomst, dock anger de inte något minimumbelopp. Du får inte heller ha några skulder hos Kronofogden när du ansöker.

Hos Frogtail kan du ansöka om lån mellan 1 000 och 50 000 kr allt efter vad du behöver. Du kan välja en löptid på mellan 1 och 36 månader.

Räntan bestäms individuellt och sätts på bakgrund av dina inkomstuppgifter och övriga uppgifter om din ekonomi. Just nu ligger räntan hos Frogtail på mellan 9,9% och 39% på lån med en löptid op 2-3 år.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker enkelt om lån hos Frogtail på deras hemsida. Du kan ansöka dygnet runt men ansökningar behandlas endast under deras öppettider. Pengarna betalas ut till dig direkt och om du blir beviljat ett lån innan kl 13 kommer de in på ditt bankkonto nästkommande bankdag. Om du har Nordea och beviljas ett lån innan 10.30 får du in pengarna på kontot samma dag.

När du har godkänt din låneansökan kan du inte förlänga ditt lån. Återbetalningen av lånet sker via autogiro så att du inte missar någon återbetalning och får otrevliga överraskningar i form av förseningsavgifter. Du kan självklart lösa in delar eller hela lånet hos Frogtail i förtid helt utan extra kostnad.

Service och kvalitet

Frogtail har bra och långa öppettider 7 dagar i veckan. Kundservice har öppet vardagar mellan 9 och 20 och helger mellan 12 och 17.

Deras hemsida är mycket lätt att surfa runt på och du hittar enkelt svar på de vanligaste frågorna och information som är nödvändig. Hemsidan är bland de bättre och är mycket användarvänlig.

Du kan ansöka om lån både genom dator, mobil, surfplatta och genom att kontakta dem via telefon.

Trygghet hos Frogtail

Frogtail är en del av Finansgruppen som grundades 2006. Det är ett licensierat finans- och kreditbolag som kontrolleras av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge. Därför kan du känna dig väldigt trygg när du lånar av dem.

Frogtail gör en noggrann bedömning och beviljar endast lån till personer om de bedömer har möjlighet att betala tillbaka. Därför tar de alltid en kreditprövning innan de beviljar lån.

Sammanfattning

Frogtail är ett seriöst företag som hela tiden växer och som har blivit ett populärt val bland låntagare. De strävar efter tydlig kommunikation och är mycket måna om sina kunder.