NätLån – är de bäst och billigast?

NätLån erbjuder små lånebelopp, mellan 1000 och 4000 kr. Minsta återbetalningstiden är 33 dagar. NätLån har en smidig handläggning och snabb utbetalning.

NätLån

3
Customer service
3
Processing time
4
Price
3
Extra benefits
4
User experience
4
NätLån Lånekalkylator
1 000 kr 4 000 kr
33 månader 60 månader
217 % 2343 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

NätLån erbjuder SMSlån och mikrolån snabbt och smidigt på deras hemsida. Du kan låna mellan 1000 – 4000 kr. NätLån är en stabil och seriös långivare som ägs av Catalunia Capital AB. De erbjuder en flexibel återbetalningstid på sina lån. Du kan ansöka om lån dygnet runt och de erbjuder en snabb handläggningstid.

Nätlån
Nätlån

Gå till Nätlån här >

Lånevillkor hos NätLån

För att kunna ansöka om ett lån hos NätLån måste du vara minst 18 år gammal, vara svensk statsborgare och folkbokförd i Sverige. Du ska ha ett Bank ID och det krävs också att du har en inkomst på minst 100.000 kr/år. De accepterar betalningsanmärkningar och gör en individuell bedömning av varje ansökan. De använder sig av kreditupplysningsföretaget Creditsafe för att ta en kreditupplysning på dig, vilket betyder att du kan låna utan UC.

Återbetalningstiden är alltid minst 33 dagar för alla lån. Räntan varierar och bestäms efter hur mycket du lånar och hur länge. Det tillkommer alltid en uppläggningsavgift på 250 kr. Du kan ansöka om att förlänga din återbetalningstid, men då tillkommer en extra administrationsavgift samt ett förlängningsavgift.

Låneansökningsprocessen

Du kan snabbt och enkelt ansöka om lån på NätLåns hemsida. Du startar med att välja lånebeloppet och därefter fylla i dina personliga upplysningar. Därefter undertecknar du skuldebrevet och hämtar ditt kontonummer från din bank med hjälp av ditt Bank ID. Skuldebrevet och villkoren laddas automatiskt ner till dig, så du kan läsa allt igenom innan du skickar in din ansökan. Du får ett preliminärt besked direkt efter att du skickat din ansökan.

NätLån gör en kreditupplysning via Creditsafe. Kreditupplysningen görs först när du skickat in din ansökning och därför kan du få ett avslag på din ansökan. Blir din ansökan godkänd, betalas lånebeloppet ut direkt till det bankkonto du angivit.

Service och kvalitet

NätLåns hemsida är enkel och lätt att navigera på. Däremot gör deras val av ljusgrå text mot en vit bakgrund det svårt att läsa och dessutom är textstorleken rätt liten. Deras Frågor & Svar sida ger dig inte alla svar du letar efter. De har gjort en tabell med prisexempel, så att du enkelt kan se vad ditt lån kommer att kosta.

De har öppet för låneansökningar dygnet runt. De har en kundtjänst som kan kontaktas via e-mail, men ingen telefon.

Trygghet hos NätLån

NätLån ägs av företaget Catalunia Capital AB som är ett litet seriöst företag. Det är en populär och stabil långivare.

Sammanfattning

NätLån erbjuder små lån med flexibel löptid. Du kan ansöka om lån dygnet runt, snabbt smidigt och enkelt. Du ska ha ett Bank ID och vara minst 18 år för att kunna ansöka om ett lån. NätLån gör en individuell bedömning av varje ansökan och du kan låna utan UC. Dessutom sker utbetalningarna snabbt efter att din ansökan blivit godkänd. Med NätLån kan du låna pengar till vad du vill.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > NätLån

Senaste nytt