Strandiafinans – är de bäst och billigast?

Strandiafinans erbjuder lån från 500 kr upp till 12 000 kr. Du lånar tryggt med en bra och tillgänglig kundservice. Du kan också smidigt förlänga löptiden ifall det behövs.

Ny produkt
Recension

Strandiafinans

4
Kundservice
4
Behandlingstid
5
Pris
4
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
4

Strandiafinans grundades år 2007 av aktiebolaget GF Money Consumer Finance. De har med stora steg blivit en ledande och populär långivare på snabblån. De vill att du som låntagare ska känna dig trygg och att ansökningsprocessen ska vara smidig och enkel för dig.

Strandiafinans
Strandiafinans

Gå till Strandiafinans här >

Lånevillkor hos Strandiafinans

Du måste vara minst 18 år för att ansöka om lån, ha en deklarerad inkomst, vara folkbokförd i Sverige, inneha svenskt medborgarskap och ha ett mobilt bankID. Du kan låna utan UC då de använder sig av ett externt kreditupplysningsföretag.

Du bör inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden då de vill att du som kund kan betala tillbaka ditt lån. Vid försenade betalningar tillkommer avgifter som kommer öka din skuld, bland annat påminnelseavgift, förseningsavgift och dröjsmålsränta om det går så pass långt. De skriver tydligt på hemsidan att de gärna hjälper till med att ändra avbetalningsplaner för lån så att du inte hamnar efter med dina betalningar.

Du kan smidigt förlänga din löptid av ditt lån med Strandiafinans ifall din betalningsplan inte riktigt håller. Du kan göra det enkelt mot en utökad räntekostnad. Det är en möjlighet för dig som har betalningssvårigheter, en fördel som gör Strandiafinans olik från andra långivare.

Låneansökningsprocessen

Ansökningsprocessen går smidigt till hos Strandiafinans då det tydligt står hur processen fungerar. Första steget är att välja det belopp som du önskar att låna tillsammans med löptiden av ditt lån. Det andra steget är att fylla i formuläret med dina personuppgifter och andra krav. Tredje steget är att identifiera dig själv via din bank med ditt mobila bankID. Det sista steget är att invänta svar och oftast får du direkt besked på hemsidan bara några minuter efter att du skickat in din fullständiga låneansökan.

Efter att du blivit beviljat ett lån får du din utbetalning redan samma dag ifall du har Danskebank, eller nästa bankdag med övriga banker. Du kan som sagt alltid kontakta Strandiafinans ifall problem eller funderingar uppstår kring ditt lånebeslut. Du har möjlighet till förlängning av ditt lån ifall du vill ha mer tid.

Service och kvalitet

Du kan både ringa, maila och chatta ifall du har några frågor eller funderingar kring ditt lånebeslut. De har öppet varje vardag och du kan tala direkt med en av deras handläggare. De visar tydligt kostnaderna för de olika lånebeloppen och den specifika räntan samt effektiva räntan. Hemsidan är enkel och du hittar smidigt information om deras lån och vilka villkor som gäller. Ingen dold information eller dolda kostnader.

Trygghet hos Strandiafinans

Kraven och villkoren hos Strandiafinans kan anses som hårda, men de vill det bästa för dig som kund. De vill att du ska kunna betala tillbaka ditt lån i tid och inte hamna i en skuldfälla. De är snabba med att godkänna låneansökningar och likaså strävar efter snabba utbetalningar.

Strandiafinans har en stor och långt erfaren aktör bakom sig och därav lånar du tryggt och säkert.

Sammanfattning

Hos Strandiafinans lånar du snabbt med fördelen av ingen kreditupplysning hos UC. Du lånar utan säkerhet och kan smidigt kontakta deras kundservice ifall eventuella funderingar uppkommer. Du har möjligheten till att förlänga ditt lån ifall du har svårt att betala av ditt lån eller ifall något oplanerat sker. Låneansökningsprocessen är enkel och inför varje steg på vägen får du hjälp med tydlig information på hemsidan över vad som krävs för din ansökan.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Strandiafinans

Senaste nytt