Daypay – är de bäst och billigast?

Daypay erbjuder lån utan UC med en flexibel löptid. De har direktutbetalning till många storbanker.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 1 000 – 20 000 kr
Varaktighet 3 – 36 månader
Effektiv ränta 44.22 – 151.23 %
Utbetalning I dag 19:58
  • Besked direkt på skärmen
  • Låna utan UC
  • Låna trots betalningsanmärkning
Exempel: Låna 5 000 kr i 60 dagar. Årsränta 39 %. Uppläggningsavgift 300 kronor. Effektiv ränta 122,62%. Totalt betalar du 5 703 kronor. Återbetalning tid 3-36 månader. Effektiv ränta min. 44.22 – max. 151.23%.
Högkostnadskredit

Daypay

2
Kundservice
2
Behandlingstid
5
Pris
2
Extra fördelar
2
Användarupplevelse
4
Daypay Lånekalkylator
1 000 kr 20 000 kr
3 månader 36 månader
44.22 % 151.23 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

DayPay är ett nytt kreditbolag på den svenska marknaden. De ser sig själva som delaktiga i kunden ekonomi och är därför noga med att informera om riskerna. De satsar på både service och teknologi och arbetar mot sitt mål: Att alltid ge snabba och säkra lån.

Daypay
Daypay

Gå till Daypay här >

Lånevillkor

DayPay erbjuder lån upp till 20 000 kr med återbetalningstider som är kopplade till lånebeloppet. Lån under 3 000 kr måste alltid betalas tillbaka inom 30 dagar. Vid högre lån får du upp till 5 års löptid men kan inte välja själv, utan löptiden är ”låst” till beloppet du väljer att låna.

För att låna pengar hos Daypay måste du uppfylla deras grundvillkor. Du måste vara minst 20 år, folkbokförd i Sverige och de vill helst att du inte har några betalningsanmärkningar. Dock kan de ibland bevilja lån trots en betalningsanmärkning. Då ska den vara av mindre betydelse eller förhållandevis gammal.

Den effektiva räntan på de här korttids lånen är höga i förhållande till andra snabblångivare. Dock finns inga fasta kostnader och de det totala beloppet som ska återbetalas framgår alltid. Detta ger dig som kund en trygghet och en bra överblick på exakt vad ditt lån kommer att kosta. Återbetalning sker oftast mot faktura där återbetalningsbeloppet fördelas mellan 1, 2 eller 3 fakturor beroende på återbetalningstiden. Det är också möjligt att betala via autogiro vid överenskommelse.

Låneansökningsprocessen

Det är lätt att ansöka om lån hos Daypay. Du fyller bara i hur mycket du vill låna och löptiden justeras automatiskt. Sedan anger du dina personuppgifter och uppgifter som efterfrågas om din ekonomi. Daypay använder de här uppgifterna när de tar kreditprövning. Prövningen görs inte hos UC för belopp upp till 10 000 kronor och du får ett snabbt besked om lånet beviljas eller ej. 

Om du är en ny kund blir du uppringd av en av Daypays medarbetare för att kontrollera din identitet och komplettera uppgifterna. Med beviljat lån får du pengar på ditt bankkonto senast nästföljande bankdag. Om din bank är Swedbank eller Handelsbanken sker utbetalning direkt alla dagar i veckan under deras öppettider. Även med andra bankerna kan du få pengar samma dag om du ansöker om lån på en vardag innan kl. 13:00. Fakturan skickas sedan till dig via e-post om inget annat har avtalats mellan dig och Daypay.

Service och kvalitet

DayPay har satsat på kundservice och är öppet alla dagar i veckan, från 09:00 till kl.18:00 på vardagar och från 11:00 till 15:00 på helgdagar. Deras personal erbjuder god service och deras webbsida innehåller lättillgänglig information. Webbsidan är lättöverskådlig och välstrukturerad med all information du behöver innan du bestämmer dig.

Låneprocessen är enkel och det är ett stort plus att Daypay är beredda att bedöma eventuella betalningsanmärkningar individuellt och inte bara avvisa alla sökande med anmärkningar, trots att du enligt deras villkor inte bör ha några alls.

Trygghet hos Daypay

Att Daypay tycker att de delar ansvaret för din ekonomi med dig känns tryggt. De är mycket måna om att de inte ska sätta sina kunder i ekonomiska problem och värderar därför varje låntagare noggrant innan de godkänner lån. Deras webbsida innehåller information om när ett lån från Daypay inte är att rekommendera och de är noga med att låna ut pengar ansvarsfullt och tryggt.

Trots att de är nya har det ett tryggt finskt företag bakom sig och det är ett ganska populärt val för snabblån i Sverige och får få klagomål från sina kunder. De är ett seriöst och sunt företag som ständigt arbetar för att förbättra deras service och finansiella tjänster.

Sammanfattning

Daypay är populär för lån upp till 20 000 kr och trots att det är nya har det ett tryggt företag bakom sig som har en stark ansvarskänsla och sunda siffror. Så länge du uppfyller deras grundkrav har du stor chans att bli beviljat ett lån hos Daypay.

Deras lättanvända webbsida och tillgängliga kundservice försäkrar att du har tillgång till all information du behöver för att veta om Daypay är den rätta långivaren för dina behov.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt