Leasy Minilån är stängd i Sverige

Tyvärr måste vi meddela att Leasy Minilån officiellt har stängt sin verksamhet i Sverige. Som ett resultat av detta erbjuder de inte längre några banktjänster, inklusive lån. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och tackar för din förståelse.

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
3

Allt innehåll nedan är från när banken var i drift.


Leasy Minilån

Leasy är ett av de mest kända långivarna på marknaden och dessutom beviljar de en hög andel låneansökningar. De ägs av företaget Thorns som har nästan 50 års erfarenhet inom branschen. Därför kan du känna dig helt trygg när du tecknar ett Leasy minilån.

LEASY Minilån
L’EASY Minilån

Lånevillkor

För att ta ett Leasy minilån ska du vara minst 20 år, vara svensk medborgare och du får inte lov att ha några betalningsanmärkningar.

Med Leasy minilån kan du låna upp till 10 000 kr med en löptid på 12, 24 eller 36 månader.

Leasy Lånekalkylator
10 000 kr 50 000 kr
12 månader 84 månader
11.52 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Du har möjlighet för att ansöka om två betalningsfria månader under lånets löptid. Dock får dessa två månader inte infalla under samma kalenderår. Om du önskar en betalningsfri månad ska du meddela deras kundservice senast den 5:e i den månad du önskar betalningsfri. Dvs om du önskar att ha juli som betalningsfri månad ska du meddela dem senast den 5:e juli. Under din betalningsfria månad är avgiften 0 kr.

Räntan tillskrivs individuellt och just nu ligger den op mellan 9,9% och 21,6%. Din exakta ränta och den effektiva årsränta presenteras när du får ditt låneavtal.

Låneansökningsprocessen

Leasy minilån ansöker du direkt och enkelt om på deras hemsida. Där fyller du i dina uppgifter och skickar in din ansökan. Svar får du förhållandevis snabbt (inom 24 timmar under deras öppettider) och när du har fått ditt låneavtal kan du skriva under online med e-legitimation. Du kan såklart även välja att få låneavtalet skickat via post, skriva under för hand och sedan skicka tillbaka det till Leasy. Notera dock att processen tar ett par dagar extra då.

Återbetalningen sker antingen via betalningsavi eller autogiro och aviavgift och administrationsavgift tillkommer för respektive betalningssätt.

När du har godkänt ditt avtal får du pengarna utbetalda samma dag eller senast dagen efter.

Service och kvalitet

Leasy är en mycket välkänd aktör och en av de som godkänner flest lån på marknaden. De ställer rimliga men inte för höga krav på dig som låntagare.

Deras hemsida är enkel att förstå och klicka runt på. När du ansöker om Leasy Minilån online är det en enkel och smidig process. Skulle du stöta på problem kan du enkelt komma i kontakt med kundservice då de har bra öppettider även på helgen. Under vardagar har de öppet 8 till 18 och under helger 10 till 16.

Det kan dock vara svårt att hitta svar på vanliga frågor på deras hemsida och därför bör du alltid kontrollera deras villkor

Trygghet med Leasy Minilån

Leasy ägs av Thorn som erbjuder flera finansiella tjänster och som är en stor spelare på marknaden. Leasy är alltid ärliga och levererar vad de lovar, så du kan alltid känna dig trygg när du ansöker om Leasy Minilån.

Leasys siffror talar för sig själva. De är en av de ledande aktörerna på marknaden och blir bara större och större. De är ett populärt val bland många låntagare och har en stor samling av nöjda kunder som de hjälpt på traven när det kommer till privatekonomi.

Sammanfattning

Leasy Minilån är ett bra alternativ för dig som uppfyller deras grundkrav. De godkänner en stor del av de låneansökningar som kommer in och har många års erfarenhet bakom sig. Ett populärt val bland många låntagare!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Leasy Minilån

Senaste nytt