Euroloan - är de bäst och billigast?

Hos Euroloan lånar du på kredit med fördelaktiga förmåner. Du kan låna upp till 50.000 kr med enkel tillgänglighet av krediten via mobilen. Få din utbetalning på 15 minuter med konto i Nordea.

2.6
Rating
Recenserad av Fair-laan.se
Kundservice
3
Pris
3
Användarupplevelse
4
Behandlingstid
2
Extra fördelar
1

Euroloan erbjuder onlinekredit med fria uttag när du behöver pengar och endast räntekostnader på den utnyttjade krediten. Till skillnad från vanliga kreditgränser har du en även en begränsad kredittid på upp till två år.

Euroloan
Euroloan

Gå till Euroloan här >

Lånevillkor hos Euroloan

För att kunna ansöka om ett lån hos Euroloan måste du vara minst 18 år med en svensk personnummer. Det finns inget minimumkrav på årsinkomst eller anställningsform och du får ansöka om kredit om du har betalningsanmärkningar. Däremot måste du har ett BankID för att kunna signera lånet.

Du får ansöka om en kreditgräns mellan 2.000 och 50.000 kronor. Kreditens löptid begränsas till 4 till 24 månader beroende på kreditbeloppet och du får inte bestämmer löptiden själv. Räntan för krediten är fast, men individuellt satta avgifter förekommer som ökar lånekostnaden. Eftersom det är avgifterna som andras kan det vara svårt att bedöma lånekostnaden i förväg.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om krediten hos Euroloan på deras webbsida. Du måste logga in med din BankID innan du fyller in låneansökan, vilket krångla till processen men tillåter snabbare utbetalningar eftersom du inte behöver legitimera dig efter att lånet har beviljats. Krediten blir tillgängliga direkt efter beviljat lån och du kan då begär utbetalning direkt till ditt bankkonto.

Om du har ett konto hos Nordea kan du få tillgång till pengarna redan samma dag. Vid övriga banker tar det 1-3 bankdagar. Du får välja utbetalningens storlek själv upp till din kreditgräns och betala tillbaka lånet med fakturabetalningar eller via autogiro. Vid fakturabetalning får du betala in mer än fakturabeloppet när som helst och därmed minska återbetalningstiden.

Service och kvalitet

Eurolåns webbsida har en enkel stil som navigeras lätt, men deras val av grå eller ljusblå kursiv text på vit bakgrund gör att det är svårt att läsa vad de har skrivit. Att textstorleken är även små förvärrar läsbarheten ytterligare. Däremot erbjuder de personliga rådgivning mellan 07:00 och 19:00 på vardagar och deras kundtjänstmedarbetare är hjälpsamma och trevliga.

Kvaliteten är bra om webbsidan innehåller allt information som behövs, men det är ändå svårt att läsa när du har hittat informationen du behöver. Eftersom du inte behöver begär utbetalning av pengar i samband med din ansökan kan du ansöka om krediten innan du behöver pengar och behåller ditt kreditkonto kostnadsfritt för att använda som en buffert när du behöver den.

Trygghet hos Euroloan

Euroloan är ett finskt företag med erfarenhet av lånebranschen sedan 2007. Det är ett stort och seriös företag med bra siffror och insyn av Finansinspektion som granska företaget och deras verksamhet.

Sammanfattning

Euroloan har många års erfarenhet av att bevilja lån till privatpersoner både inom Sverige och i Finland och är ett tryggt företag. Du kan ansöka om lån snabbt och enkelt, men måste logga in med BankID innan du fyller i ansökningsformuläret. Utbetalningar sker snabbt till alla banker och även under helgen om du har bankkonto hos Nordea.

author
Skriven av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.