Kortlån.se – är de bäst och billigast?

Kortlån erbjuder lånebelopp från 3000 kr upp till 20.000 kr, utan en kreditupplysning hos UC. Du kan välja en löptid på 3 till 24 månader.

Kortlån.se

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
4
KortLån Lånekalkylator
3 000 kr 20 000 kr
1 månader 3 månader
63.2 % 357.3 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Kortlån.se är ett bra alternativ om du behöver låna ett mindre belopp (3000-20 000 kr) då de är snabba på att betala ut och absolut inte de dyraste av sitt slag på marknaden. De ägs av Swedish Credit Group och är registrerade hos Finansinspektionen vilket betyder att de är en trygg och säker långivare. Du får pengarna snabbt efter en smidig och enkel ansökningsprocess där du skriver under med BankID.

Kortlån.se
Kortlån.se

OBS: Du kan inte längre låna pengar hos Kortlån. De hänvisar till Slanter.nu.

Lånevillkor hos Kortlån.se

För att ansöka om ett smslån hos kortlån.se måste du ha fyllt 20 år och vara svensk medborgare. Du får inte ha några betalningsanmärkningar vid ansökningstillfället. Ut över det måste du ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor per år.

Hos kortlån.se kan du ansöka om lån på mellan 3000 och 20 000 kronor. Du väljer helt själv den löptid som passar dig, ditt lån och din ekonomi. Det betyder att du har stor flexibilitet när du lånar och du kan själv bestämma en avbetalningstakt som passar dig och din ekonomi.

Hos kortlån.se tillkommer dessutom inga dolda avgifter. Det kostar ingenting att ansöka om ett snabblån till skillnad från andra långivare som ofta tar en startavgift.

På deras hemsida kan du se en översikt på flera föreslagna lån så du vet exakt hur mycket lånet kommer att kosta dig. Du får därmed inga otrevliga överraskningar i din ekonomi.

Låneansökningsprocessen

När du ansöker om ett lån hos kortlån.se är det en snabb och smidig process som gäller. Du går in på deras hemsida och väljer det belopp och den löptid du önskar. Eftersom att årsräntan är fast får du direkt lånekostnaden presenterad för dig.

Du loggar sedan in med mobilt bankID och skriver snabbt under låneavtalet online. Det gör att din ansökan direkt skickas till kortlån.se och de behandlar den med detsamma. Du får dessutom ett preliminärt svar på skärmen direkt när du har ansökt. Om du ansöker sent på en vardag eller en helg behandlas din ansökan nästkommande vardag.

När din ansökan har godkänts får du pengarna utbetalda. Det kan ta lite olika lång tid beroende på vilken bank du har men oftast dröjer det max 1 dag.

Kortlån.se har gjort det lätt för dig som kund och är mycket tydliga med hur fakturorna ser ut och när de ska betalas. Du får fakturorna via den e-post du uppger i din ansökan och fakturan förfaller den 30:e varje månad.

Kortlån.se kommer att ta en kreditupplysning men den tas inte hos UC. Så här kan du låna utan UC. De tar nämligen en kreditupplysning hos ett annat företag som inte har tillgång till UCs register och vice versa. Det betyder att din låneansökan hos Kortlån.se inte kommer att synas på ditt register hos UC och de kan inte heller se hur din tidigare kreditvärdighet hos UC ser ut. Detta är en stor fördel för dig som inte vill att ditt lån ska påverka din kreditvärdighet hos UC eller har dålig kreditvärdighet hos UC men vill låna ändå. Företaget kortlån.se använder sig av för kreditupplysning är Swedish Credit Group som ägs av Bisnode.

Service och kvalitet

Hemsidan kortlån.se är enkelt uppbyggd och det går snabbt och enkelt att hitta det man letar efter. Kontaktuppgifter och öppettider framgår tydligt och det är enkelt att kontakta dem. Dock är öppettiderna begränsade så om du vill ringa dem måste detta ske vardagar mellan 10 och 12. Dock kan du när som helst skicka ett mail till dem och dessa får du svar på ganska snabbt.

I övrigt är de snabba på att betala ut pengar och det faktum att de använder sig av bankID för att legitimera dig som kund är ett stort plus. Det går snabbt och smidigt och är ett säkert sätt att identifiera sig på.

Trygghet med Kortlån.se

Då kortlån.se är registrerade hos Finansinspektionen kan du känna dig trygg och säker när du lånar hos dem. De är dessutom mycket transparenta i sättet de presenterar sina lån på. Inga kostnader eller räntor är döljs och du ser direkt när du ska ansöka hur mycket lånet kommer att kosta dig.

Kortlån.se är även en del av en större koncern kallad Swedish Credit Group AB. De har alltså en trygg aktör i ryggen och står aldrig helt på egna ben. De tar ansvar för sina kunder och önskar inte att någon drar på sig betalningssvårigheter. Det är bland annat därför de inte lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkningar.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan man säga att kortlån.se är ett bra alternativ när du vill ha ett kort och snabbt lån. Du får total kontroll på utgifterna eftersom att de blir presenterade för dig direkt. Det innebär att du inte åker på några tråkiga överraskningar i form av dolda avgifter. Dessutom är det gratis att ansöka hos kortlån.se och ingen startavgift tillkommer. Bra kundservice men något knappa öppettider drar tyvärr ner något.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Kortlån.se

Senaste nytt