OPR Privatlån är stängd i Sverige.

Tyvärr måste vi meddela att OPR Privatlån officiellt har stängt sin verksamhet i Sverige. Som ett resultat av detta erbjuder de inte längre några banktjänster, inklusive lån. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och tackar för din förståelse.

Allt innehåll nedan är från när banken var i drift.


OPR Privatlån

OPR Privatlån grundades år 2018 och är en del av företaget OPR Finance AB som funnits på den svenska marknaden sedan 2014. Du lånar tryggt och det är en snabb ansökningsprocess. Deras privatlån är inte som ett vanligt privatlån eller banklån utan konceptet är att det ska fungera som ett snabblån.

OPR Privatlån
OPR Privatlån

OBS: OPR Privatlån är inte längre aktiv. Hitta andra lån här.

Lånevillkor hos OPR Privatlån

Hos OPR Privatlån kan du ansöka om lån från 10 000 kr upp till 100 000 kr med en löptid mellan 12 – 84 månader. Du behöver vara mellan 20 – 70 år för att låna. Du måste vara folkbokförd i Sverige med en fast årsinkomst. Du ansöker smidigt på hemsidan med ditt mobila BankID och får därefter besked om din ansökan inom 15 minuter.

OPR Privatlån Lånekalkylator
10 000 kr 100 000 kr
12 månader 84 månader
39.12 % 39.12 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Det görs en sedvanlig kreditprövning. Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden tillåts. Du lånar till precis det du vill utan säkerhet med en rörlig ränta på ditt lån. Du kan även lösa in ditt lån när du vill utan någon kostnad.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker smidigt via hemsidan genom att fylla i hur mycket du vill låna, vilken återbetalningstid du vill ha och dina personuppgifter. Du får sedan svar samma dag du ansöker.

Du lånar utan säkerhet och till vad du vill, så inga frågor ställs kring ditt lånebeslut när du tryckt på knappen ansök. Du godkänner ditt låneavtal effektivt med ditt mobila BankID och om du ansöker innan kl 13.15 får du dina pengar samma bankdag du får ditt godkännande.

Service och kvalitet

Hemsidan är lättorienterad och du hittar enkelt all information som du som låntagare behöver veta.

De erbjuder en förstklassig kundservice med kunnig personal och telefontid öppen 7 dagar i veckan. OPR Privatlån besvarar alla frågor och funderingar du har inför ditt lånebeslut. Du kan även nå de via email eller skicka brev till deras adress i Stockholm.

Trygghet hos OPR Privatlån

Du lånar säkert och tryggt hos OPR Privatlån. De är en del av den finska koncernen OPR Finans Oy som sedan år 2005 erbjuder både privatpersoner och företagare finansiella tjänster. De har lång erfarenhet och har kontor i Helsingfors, Stockholm, Köpenhamn och Prag.

OPR Privatlån är en trovärdig långivare som vill att du som låntagaren ska känna dig säker och nöjd med ditt lånebeslut.

Sammanfattning

OPR Privatlån vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån och att du får ett rättvist beslut. Det går smidigt att ansöka på hemsidan med ditt mobila BankID och du får din utbetalning redan samma dag du får ditt godkännande. Du lånar utan att ställa säkerhet för lånet.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > OPR Privatlån

Senaste nytt