Credway – är de bäst och billigast?

Hos Credway kan du låna upp till 30 000 kronor. De skiljer sig från andra långivare på grund av deras låga avgifter och låga ränta.

69 har valt detta lån under de senaste 31 dagarna
7.9
Recension
Lånebelopp 1 000 – 50 000 kr
Varaktighet 3 – 62 månader
Effektiv ränta 6.05 – 27.41 %
Utbetalning I morgon 08:00
  • Direkt svar
  • Återbetala i egen takt
  • Kostar bara vid användning
Exempel: Kreditbelopp: 25 000 kr. Återbetalningsperiod: 60 månader. Nominell ränta: 4,9 % – 21,9 %. Effektiv ränta: 16,88 %. Minimum effektiv ränta: 6,05 %. Maximal effektiv ränta: 27,41 %. Uppläggningsavgift: 195 kr. Månedlige gebyrer: 19 kr. Månadskostnad: 604 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 237 kr. Totalt att betala: 36 237 kr.

Credway

4
Kundservice
4
Behandlingstid
5
Pris
5
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
4
Northmill Lånekalkylator
1 000 kr 50 000 kr
3 månader 62 månader
6.05 % 27.41 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Credway är ett av tre varumärken som ägs av Northmill AB. De erbjuder ett kreditlån som du får använda hur du vill. Genom att bevilja en kreditgräns istället för ett lån med utbetalning av pengar har du möjlighet att ta ut hela summan eller endast en del av den. Du betalar ränta endast på den utnyttjade krediten och kan betala tillbaka krediten i din egen takt.

Credway
Credway

Gå till Credway här >

Lån och villkor hos Credway

För att ansöka om kredit hos Credway måste du uppfylla deras grundkrav. Du måste vara minst 20 år och du måste har en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Du får däremot ansöka om lån trots att du har betalningsanmärkningar eftersom de tittar på mer än din ekonomiska historik innan de beviljar krediten.

Du får ansöka om upp till 30 000 kronors kredit och kan välja att delbetala lånet eller betala av hela lånet när som helt. Du måste dock betala ett minimum belopp for amortering och räntan varje månad. Minimumbeloppet baseras på lånebeloppet och är mellan 250 kronor och 1 000 kronor. Månadsräntan är endast 2,17% för närvarande vilket är väldigt låg i jämförelse med vanliga SMS lån. Du betalar inte heller något för att behålla krediten, endast räntan för den del av krediten du tar ut. Du måste då betala fakturorna innan förfallodatum eftersom det tillkommer höga förseningsavgifter vid sena betalningar.

Låneansökningsprocessen på Credway bank

Credway bank erbjuder inte vanliga SMS lån eller privatlån. Istället ansöker du om en kreditgräns som du får utnyttja precis hur du vill. Du får lånebeskedet direkt på skärmen efter att du har skickat din ansökan och får då bestämma hur mycket av kreditgränsen du vill ta ut. Credway tar inte ut deras kreditupplysningar hos UC och pengarna överförs till ditt konto direkt efter att du har bekräftat låneavtalet med e-legitimation. Vid utbetalningar till Swedbank eller Handelsbanken får du tillgång till pengarna inom en timme, annars kan du få pengarna nästföljande bankdag från Credway bank.

Du får sedan en faktura varje månad som visar det minimum belopp du måste betala den månaden. Du får alltid välja att betala mer utan extra kostnad och får då stor påverkan på löptiden. Om du har valt att ta ut en mindre summa än din kreditgräns kan du ta ut mer pengar när som helst upp till gränsen. Du kan även ansöka om att öka kreditgränsen.

Logga in med Credway login

Credway har satsat hårt på service och tillgänglighet och har en välordnad hemsida med mycket bra information där du kan logga in med login och se din information. Du kan se återbetalningsplan för alla lånebelopp redan innan du ansöker om lånet, även detta finns på hemsidans login. Det blir alltså enklare att ta del av information som rör dig när du kan logga in.

Kontakt, öppettider och mina sidor

Ansökningar går snabbt och de erbjuder flera olika sätt att legitimerar sig och ta kontakt. Kundtjänst är öppet alla dagar mellan 07:00 och 21:00 derar öppettider gäller måndagar till fredagar och mellan 10:00 och 18:00 på lördagar och söndagar. Mina sidor är också ett bra alternativ. De är tillgängliga via telefon, e-post, live chat och sociala media och har målet att erbjuder marknadens bästa kundtjänst de arbetar också med funktionen mina sidor för bättre kontakt och här är det självklart 24/7 öppettider.

Trygghet hos Credway

Företaget som äger Credway är stort och tryggt och de har många nöjda kunder. Credway får höga betyg från sina kunder och tar deras kreditupplysingar hos Creditsafe, som inte registrerar kreditförfrågningar. Det betyder att ingen kan se att du har ansökt om lån hos Credway även om en långivare skulle ta en kreditupplysing hos samma företag som Credway.

Sammanfattning

Med mycket bra information om priser och avbetalningsplan kan du ansöka om kredit hos Credway med stor trygghet. Du vet i förväg hur mycket ett lån kommer att kosta och kan betala av lånet i snabbare takt för att minska kostnaderna när som helst. Företaget är stort och seriös med bra siffror och Credway har hjälpt många personer med deras kredittjänster sedan verksamheten började i 2006.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt