Nystart Finans - är de bäst och billigast?

Nystart Finans erbjuder ett Nystartslån som är ett samlingslån. Du kan alltså samla dina tidigare lån på ett och samma ställe. Det betyder att du kan sänka dina ränteomkostnader varje månad.

Alternativ till Nystart Finans - Recension av Nystart Finans

Alternativ till Nystart Finans

Nystart Finans

1/5 Recenserad av Fairlån
Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Nystart Finans är en långivare som erbjuder Nystartslån som är ett samlingslån. Det betyder att du kan samla dina tidigare lån hos denna långivare och på så sätt sänka din månadskostnad. De erbjuder också personlig rådgivning för att hitta en lånelösning som passar dig.

Nystart Finans
Nystart Finans

Gå till Nystart Finans här >

Lånevillkor hos Nystart Finans

För att kunna ansöka om lån hos Nystart Finans ska du vara mellan 18 och 62 år. Du ska också ha en inkomst på minst 22 000 kr/månad och ha en fast anställning. Du kan dock välja att ansöka med en medsökande och då är det endast en av er som måste ha en fast anställning.

Om du har betalningsanmärkningar kan du ansöka utan problem. Eftersom de erbjuder ett samlingslån eller nystartslån, kan du också få hjälp om du har en skuld hos Kronofogden.

Låneansökningsprocessen

Du startar med att fylla i några personliga upplysningar i deras formulär på hemsidan. Du ska också fylla i när du helst vill bli kontaktad, du får nämligen ett samtal av en rådgivare hos Nystart Finans när de har mottagit din ansökning. Där går ni tillsammans igenom dina lån och bestämmer vilka som ska samlas ihop till Nystartslånet.

Räntan på lånet bestäms efter en bedömning från Nystart Finans och därefter presenterar de ett låneförslag. När du har accepterat förslaget och skrivit under på låneavtalet tar det 1-2 dagar innan du har pengarna på kontot.

Service och kvalitet

Nystart Finans erbjuder personlig rådgivning så att varje låntagare kan få den hjälp de behöver och ett lån som passar deras ekonomiska situation.

Deras hemsida är enkel och det är smidigt att fylla i låneansökan direkt på deras hemsida. Deras kundservice har öppet måndag-torsdag 9-19 och fredag 9-17. De har svarat på ett fåtal frågor på hemsidan, men det finns många frågor som inte är besvarade och därför kan det krävas ett telefonsamtal för att få ytterligare information.

Trygghet hos Nystart Finans

Nystart Finans är ett finansbolag som har specialiserat sig på Nystartslån och att hjälpa personer med att samla lån. De erbjuder personlig rådgivning till alla låntagare för att kunna erbjuda den bästa lånelösningen. Det är ett tryggt bolag och många låntagare är glada för deras professionella service.

Sammanfattning

Hos Nystart Finans kan du ansöka om ett Nystartslån där du samlar dina tidigare lån. Du kan få personlig rådgivning och hjälp till att komma på fötter om du står i en svår ekonomisk situation. Du kan vända dig till Nystart Finans om du har betalningsanmärkningar. Räntan på ditt lån bestäms efter en individuell bedömning. 

Andreas Linde
Skriven av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.
Nämndes i