Snabbfinans – är de bäst och billigast?

Snabbfinans är en pålitlig aktör inom snabblån i Sverige. De erbjuder flexibla lånemöjligheter för oförutsedda utgifter, vilket ger kunderna möjlighet att hantera ekonomiska utmaningar med lätthet. Med en stark närvaro i den svenska marknaden är Snabbfinans dedikerade till att erbjuda transparenta och rättvisa lånemöjligheter.

Här går det att låna allt mellan 5000 och 30.000 kronor, men du måste vara medveten om att räntan är hög eftersom detta är en högkostnadskredit.

3
Kundservice
3
Behandlingstid
5
Pris
3
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
3

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 1 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 24 månader
Effektiv ränta 39 – 47 %
Utbetalning I dag 12:03
 • Låna utan UC
 • Utbetalning samma dag om låneansökan blivit beviljad innan kl. 13.30
 • Låna utan säkerhet
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel Snabbfinans: Låna 10 000 kr i 12 månader. Effektiv årsränta 47%. Avgifter 395 kr. Totalt 13 051 kr. Återbetalning tid 3-24 månader. Effektiv ränta min. 39 – max. 47%. (Annons)

Om Snabbfinans

Snabbfinans är inte en vanlig långivare; de är en del av den svenska snabblånemarknaden som arbetar för att erbjuda flexibla lånemöjligheter. Med sin kontokredit ger de sina kunder möjlighet att låna pengar på ett sätt som passar deras individuella behov. 

Snabbfinans är också medlem i SKEF (Svenska Konsumentkreditföretagen), vilket garanterar att de följer branschens bästa praxis och erbjuder sund kreditgivning. De har även en plattform, ”Mina sidor”, där kunderna kan hantera sina lån, se fakturor och göra uttag. 

Genom att prioritera kundens behov och genom att vara transparenta i sina tjänster, strävar Snabbfinans efter att vara det bästa valet för de som söker snabba och pålitliga lånemöjligheter i Sverige.

Sammanfattning av recension

Snabbfinans är en pålitlig och framstående aktör på den svenska lånemarknaden som erbjuder snabba och flexibla krediter. Deras fokus på snabbhet och effektivitet, tillsammans med användarvänlig webbdesign och transparens i avgifter och räntor, ger en positiv kundupplevelse för de flesta kunder som väljer att använda tjänsten. 

Med flexibel återbetalning och medlemskap i SKEF stärker deras rykte som en pålitlig långivare inom branschen för snabblån i Sverige.


Kundtjänst

Kreditgivaren fokuserar på en högkvalitativ kundtjänst med tydlig kontaktinformation, öppettider över 7 timmar på vardagar (3 timmar på lördagar) och flera kontaktalternativ som telefon, e-post och chatt. Trots avsaknad av Trustpilot-recensioner strävar de efter att tillgodose sina kunders behov och erbjuda en positiv kundupplevelse.


Pris

Snabbfinans erbjuder tydlig prissättning och räntor på sin hemsida, med räntor varierande mellan 51% och 78%, vilket kan ses som högt för snabblån. De har andra avgifter, som en uppläggningsavgift på 295 kr och månadsavgifter på 35 kr, samt en uttagsavgift på 150 kr. Deras betoning på transparens inkluderar räkneexempel och detaljerad information om alla kostnader för att hjälpa kunder förstå den totala lånekostnaden.


Användarupplevelse

Här erbjuds en användarvänlig webbplats som smidigt anpassar sig till mobila enheter. De erbjuder tydlig information om sina låneprodukter, inklusive räntor och avgifter, och har en praktisk ”Mina sidor”-sektion för kundhantering. Sammantaget ger webbplatsen en positiv och informativ användarupplevelse som är både enkel och funktionell.


Behandlingstid

Snabbfinans fokuserar på snabbhet i låneprocessen med effektiv granskning och snabba beslut efter ansökning. De erbjuder direktutbetalning till större banker, vilket ger kunder snabb tillgång till pengarna. Deras betoning på hastighet gör dem attraktiva för de som behöver omedelbar finansiering för oväntade utgifter.


Andra fördelar

De lockar potentiella låntagare med flexibla lån, inklusive en kontokredit för oförutsedda utgifter och en användarvänlig ”Mina sidor”-plattform för kundhantering. De betonar transparens med detaljerad kostnadsinformation och är medlemmar i SKEF, vilket ger förtroende för att de följer branschstandarder. Dessa fördelar gör Snabbfinans till ett populärt val för svenska låntagare.


Snabbfinans Lånekalkylator
1 000 kr 25 000 kr
3 månader 24 månader
39 % 47 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Snabbfinans – Lån

Snabbfinans

Lånebelopp 1 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 24 månader
Effektiv ränta 39 – 47 %
Ålder 20 år

Fördelar

 • Snabba och flexibla kontokrediter
 • Användarvänlig webbdesign och mobilanpassning
 • Tydlig information om avgifter och räntor

Nackdelar

 • Höga räntor jämfört med traditionella banklån
 • Avgifter för uppläggning och administration tillkommer
 • Inga betyg hos Trustpilot

Kundtjänst

Snabbfinans har lagt stor vikt vid att erbjuda en kundtjänst av hög kvalitet. På deras webbplats är det enkelt att hitta kontaktinformationen till kundtjänsten, vilket underlättar för kunderna att snabbt få svar på sina frågor eller lösa eventuella problem.

Snabbfinans erbjuder bland annat telefon- och e-postkontakt, och har öppet 7 timmar per dag under vardagar. De har även tillgänglighet under helger och erbjuder möjligheten till chattkontakt.

När det gäller kundtjänstens rykte, visar det sig att Snabbfinans inte har några recensioner på Trustpilot. Detta kan tolkas på olika sätt, men det är viktigt att notera att avsaknaden av recensioner inte nödvändigtvis indikerar dålig service.

Sammanfattningsvis framstår Snabbfinans som en långivare som prioriterar sina kunders behov och strävar efter att erbjuda en kundtjänst av hög kvalitet. De har tydliga kommunikationskanaler och verkar vara engagerade i att ge sina kunder en positiv upplevelse.

Företagsinformation

FöretagBliq AB – Snabbfinans
AdressDrottninggatan 68 111 21 Stockholm
E-postinfo@snabbfinans.se
Telefon08-22 20 50

Öppettider för kundtjänst

Måndag10.00-17.00
Tisdag10.00-17.00
Onsdag10.00-17.00
Torsdag10.00-17.00
Fredag10.00-17.00
Lördag10.00-13.00
Söndag

Pris

På deras hemsida presenteras räntor och andra avgifter på ett överskådligt sätt, vilket underlättar för kunder att göra informerade beslut.

När det gäller räntor erbjuder Snabbfinans en ränta som varierar mellan 51% och 78%. Denna ränta kan uppfattas som hög jämfört med traditionella banklån, men det är viktigt att notera att snabblån ofta har högre räntor på grund av den korta löptiden och den snabba utbetalningen.

Förutom räntan tillkommer det även andra avgifter. Exempel på detta är en uppläggningsavgift på 295 kr, en administrationsavgift på 35 kr per månad och en uttagsavgift på 150 kr. Jämfört med andra långivare ligger dessa avgifter inom ett genomsnittligt intervall.

Snabbfinans framhäver sin transparens genom att erbjuda räkneexempel och detaljerad information om alla avgifter och kostnader. Detta gör det enkelt för kunder att förstå den totala kostnaden för lånet.


Krav

 • Minst 20 år gammal.
 • Inkomst på minst 150 000 kr/år.
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden.
 • Folkbokförd i Sverige.
 • God betalningshistorik utan betalningsanmärkningar.
 • Låna med mobilen möjligt.

Användarupplevelse

Webbplatsen är både visuellt tilltalande och funktionell. Dess design är modern och intuitiv, vilket gör det enkelt för användare att navigera och hitta den information de söker. På startsidan presenteras tydligt hur man ansöker om ett lån, vilket ger en direkt inblick i processen.

När det gäller mobilanvändning anpassar sig webbplatsen smidigt till mindre skärmar. Menyerna och knapparna är tydligt placerade, vilket gör det enkelt att interagera med sidan även på en mobil enhet. Responsiviteten är också imponerande, vilket ger en smidig upplevelse oavsett enhet.

En annan positiv aspekt av webbplatsen är dess transparens. Snabbfinans erbjuder detaljerad information om sina produkter, inklusive räntor och avgifter. De har även en särskild sektion, ”Mina sidor”, där kunder kan hantera sina lån, se fakturor och göra uttag. Denna funktion ger en personlig touch och gör det enkelt för kunderna att hantera sina lån.

Sammanfattningsvis erbjuder Snabbfinans en webbplats som är användarvänlig, responsiv och informativ. Den kombinerar enkelhet med funktionalitet, vilket ger en positiv användarupplevelse för både nya och återkommande kunder.


Behandlingstid

Snabbfinans prioriterar snabbhet i sin tjänst, precis som namnet antyder. När det kommer till behandlingstiden för lån, strävar företaget efter att erbjuda en effektiv och snabb process för sina kunder. På deras webbplats framgår det att de har system och processer på plats för att säkerställa att låneansökningar behandlas utan onödiga dröjsmål.

Efter att en ansökan har skickats in, tar det inte lång tid för Snabbfinans att granska och fatta ett beslut. Denna snabbhet i beslutsprocessen är avgörande för många kunder, särskilt de som behöver omedelbar finansiering för oförutsedda utgifter.

När det gäller utbetalningen av lånet, har Snabbfinans också implementerat effektiva system. De har direktutbetalning till de flesta storbanker, vilket innebär att pengarna snabbt blir tillgängliga för kunderna när de behöver dem. Denna snabbhet i utbetalningsprocessen är en av de stora fördelarna med Snabbfinans jämfört med andra aktörer på marknaden.


Andra fördelar

Snabbfinans har flera ytterligare fördelar som gör dem till ett attraktivt val för potentiella låntagare. Här betalar du endast ränta på den del av krediten som du faktiskt utnyttjar.

En annan fördel med Snabbfinans är deras plattform ”Mina sidor”. Här kan kunderna hantera sina lån, se fakturor, göra uttag och till och med höja sin kreditgräns. Denna funktion ger en personlig touch och gör det enkelt för kunderna att ha full insyn i sina lån.

Dessutom betonar Snabbfinans transparens i sina tjänster. De erbjuder räkneexempel och detaljerad information om alla avgifter och kostnader, vilket hjälper kunderna att förstå den totala kostnaden för lånet.

Slutligen är Snabbfinans medlem i SKEF (Svenska Konsumentkreditföretagen), vilket garanterar att de följer branschens bästa praxis och erbjuder sund kreditgivning. Denna medlemskap ger ytterligare förtroende för kunder som söker en pålitlig långivar.


Slutsats

Snabbfinans har etablerat sig som en pålitlig och framstående aktör på den svenska lånemarknaden. De erbjuder en kontokredit som är designad för att möta kundernas varierande behov. Med en tydlig betoning på snabbhet och effektivitet strävar Snabbfinans efter att erbjuda sina kunder en smidig och enkel låneprocess.

Webbplatsens design och användarvänlighet, både på dator och mobil, understryker företagets engagemang för att erbjuda en positiv kundupplevelse. Genom att vara transparenta med sina avgifter och räntor, samt genom att erbjuda detaljerad information om sina produkter, visar Snabbfinans sitt engagemang för kundtillfredsställelse.

Ytterligare fördelar, såsom flexibel återbetalning, möjligheten att hantera lån via ”Mina sidor” och medlemskapet i SKEF, förstärker Snabbfinans position som en pålitlig och kundcentrerad långivare.

Sammanfattningsvis framstår Snabbfinans som ett utmärkt val för de som söker snabba och flexibla lånemöjligheter i Sverige. Med en kombination av effektivitet, transparens och kundfokus, fortsätter Snabbfinans att sätta standarden inom branschen.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Snabbfinans

Senaste nytt