Snabbfinans – är de bäst och billigast?

Snabbfinans erbjuder flexibla kreditlån upp till ett belopp av 40.000 kr. Ansök om lån smidigt på hemsidan utan en kreditupplysning hos UC.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 1 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 24 månader
Effektiv ränta 39 – 47 %
Utbetalning I dag 08:00
  • Låna utan UC
  • Utbetalning samma dag om låneansökan blivit beviljad innan kl. 13.30
  • Låna utan säkerhet
Exempel: Låneexempel Snabbfinans: Låna 10 000 kr i 12 månader. Effektiv årsränta 47%. Avgifter 395 kr. Totalt 13 051 kr. Återbetalning tid 3-24 månader. Effektiv ränta min. 39 – max. 47%.
Högkostnadskredit

Snabbfinans

3
Kundservice
3
Behandlingstid
5
Pris
3
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
3
Snabbfinans Lånekalkylator
1 000 kr 25 000 kr
3 månader 24 månader
39 % 47 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Hos Snabbfinans kan du som kund både ta ett kreditlån och snabblån. Få ditt lån snabbt samt ha en extra buffert under tiden du lånar. De ägs av S & A Sverige AB, ett företag med mycket kunskap om kreditgivning. Snabbfinans vill att det ska vara enkelt och smidigt för dig att låna pengar. De vill att deras kunder både ska kunna låna små och tillfälliga lån men även lån under en längre tid.

Snabbfinans
Snabbfinans

Gå till Snabbfinans här >

Lånevillkor

För att kunna låna hos Snabbfinans måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 20 år gammal. De accepterar inte betalningsanmärkningar och vill att din årliga inkomst ska vara minst 150 000 kr före skatt. Du ska heller inte ha några pågående lån hos dem som ny kund. Snabbfinans lägger stor fokus på att ha kunder som tar ansvar och kan betala tillbaka vilket också gör dem till en väldigt trygg långivare.

Som förstagångskund hos Snabbfinans kan du ta låna ett belopp från 1000 kronor till 40 000 kronor med kredittider från 61 till 360 dagar. Som återkommande kund kan du låna helt upp till 40 000 kronor.

De tillkommer inga extra avgifter vid ansökan om ett kreditlån, men med snabblån är det en uppläggningsavgift på 95 kr. De har en rörlig årsränta från 149,52% och med en månadsränta för kreditlån från 12.56%. 

Låneansökningsprocessen

Du ansöker smidigt och effektivt på deras hemsida, både snabblån och kreditlån. Du skriver in dina kontaktuppgifter och kreditlimit och så är du igång med din ansökan. Snabbfinans ger dig tydliga instruktioner på hur du ansöker via deras hemsida.

Snabbfinans ger dig besked om din låneansökan på vardagar mellan 8 – 18 via mail eller sms inö högst en timme efter att du ansökt om ett lån. Om du lånar under helgen, får du ditt besked under nästkommande vardag, under en timme.

De tar ingen kreditprövning hos UC, men använder sig av Bisnode kredit AB. Snabbfinans arbetar nära SEB och därför sker utbetalningar direkt om du har SEB som bank. Annars blir din utbetalning samma dag ifall du fått ditt lån beviljat innan 13.30, annars får du dina pengar nästa dag samma tid.

Återbetalningen hos Snabbfinans är flexibel, antingen delbetalar du eller få en avi varje månad. Med ett kreditlån använder du endast det belopp du behöver och får bara ränta när du använder din kredit. Du betalar alltså ingen ränta på den kredit som du inte använder.

Service och kvalitet hos Snabbfinans

Snabbfinans har en bra sida och det är enkelt att hitta och orientera sig fram. De har tydliga flikar på olika ämnen och viktiga steg inför ditt beslut av att låna hos dem. De tror stort på ansvarsfulla kunder, men också att dem själva vill erbjuda den bästa servicen och säkerheten för dig som kund.

Du kan kontakta Snabbfinans via telefon, brev eller email. Deras kundservice är öppet från måndagar till fredagar från 8.00 och 18.00, samt under lördagar 10.00 och 15.00.

Trygghet med Snabbfinans

Snabbfinans är medlem i SKEF, svenska konsumentkreditföretagen ekonomisk förening. En förening som representerar flera snabblåns aktörer på märkänden och arbetar för goda villkor till konsumenter och en säker kreditgivning. Snabbfinans är en trygg långivare som värnar om sina kunder.

Sammanfattning

Hos Snabbfinans finns möjligheten till både kreditlån och snabblån för både små och stora tillfällen och till mindre och längre perioder. De har en tillgänglig kundservice nästa varje dag så du ska kunna få dina funderingar lösta.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Snabbfinans

Senaste nytt