Sefina Pantbank – är de bäst och billigast?

Sefina Pantbank är en etablerad finansinstitution i Sverige, känd för sin pålitlighet och kundcentrerade tjänster. Med en enkel och rättfram approach erbjuder de lösningar som är både praktiska och tillgängliga för den genomsnittlige svensken.

Här får du möjlighet att låna pengar med dina ägodelar som säkerhet, såsom smycken, klockor eller andra saker som företaget bedömer som rimligt.

4
Kundservice
4
Behandlingstid
3
Pris
3
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
3

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 1 000 – 1 000 000 kr
Varaktighet 3 månader
Effektiv ränta 1.55 – 3.95 %
Utbetalning Måndag 08:00
 • Låna upp till ett högt belopp utan UC
 • Få ditt föremål värderat online eller i butik
 • Använd pengarna till precis vad du vill
Exempel: Låneexempel Sefina Pantbank: Låna 5 000 kr i 3 månader. Räntekostnad för hela perioden: 593 kr. Startavgift 50 kr. Totalt 5 643 kr. (Annons)

Om Sefina

Sefina Pantbank är en modern (men gammal) pantbank där du kan välja att gå in i en fysisk butik eller få ditt föremål värderat online. Det är ett smidigt alternativ, om du har ett större eller flera föremål som du vill ha värderat. Värderingen är helt kostnadsfri. 

De förstår vikten av flexibilitet i finansiella tjänster, vilket återspeglas i deras produktutbud. Sefina strävar efter att vara en innovatör inom branschen, ständigt sökande efter nya sätt att förbättra kundupplevelsen och utöka deras erbjudanden. 

Genom att kombinera traditionella metoder med modern teknik, fortsätter Sefina Pantbank att vara en föregångare inom den svenska finanssektorn.

Sammanfattning av recension

Sefina Pantbank erbjuder flexibla och kundcentrerade finansiella tjänster i Sverige. Deras webbplats är användarvänlig, pris och ränta konkurrenskraftiga, och de betonar transparens. 

De prioriterar effektiva processer och har flera kommunikationskanaler för kundservice, och även om du inte har tagit del av liknande tjänster tidigare, gör företaget det enkelt för dig att förstå vad som förväntas av dig. 

Sefina Pantbank är helt enkelt ett pålitligt alternativ för mångsidiga finansiella alternativ.


Kundtjänst

Sefina Pantbanks hemsida är välinformerad och tillgänglig med kontaktuppgifter, chattfunktion och FAQ. Kundupplevelsen varierar, med vissa negativa recensioner om kommunikation och prisändringar. Företaget betonar tillgänglighet men kan förbättra kommunikation och kundhantering för en mer enhetlig positiv kundupplevelse.


Pris

Vid bedömning av Sefina Pantbanks pris och årlig ränta är det viktigt att noggrant granska deras webbplatsvillkor. Priser kan variera beroende på lånets storlek och återbetalningstid. De strävar efter öppenhet i deras prissättning, men det är klokt att använda deras räkneverktyg och jämföra med andra långivare för att säkerställa bästa erbjudande.


Användarupplevelse

Deras webbplats strävar efter en användarvänlig upplevelse, med ren design och responsivitet för både mobil och dator. Tydlig navigation och snabba laddningstider gör det lätt att hitta information. Företaget investerar i att göra sin webbplats tillgänglig och användarvänlig för alla kunder.


Behandlingstid

Deras snabba behandling och utbetalning är viktiga för kunder som behöver snabb finansiering. Företaget använder modern teknik för att effektivisera ansökningsprocessen och strävar efter snabba svar och utbetalningar. Deras transparenta process visar att de värdesätter kundens tid och bygger förtroende genom att informera kunderna steg för steg.


Andra fördelar

De strävar efter att erbjuda extra fördelar för att förbättra kundupplevelsen. Det är inte bara möjligt att ta del av deras tjänster online, du kan istället besöka någon av deras fysiska platser om du hellre vill prata med en människa i verkligheten. Deras medarbetare är kompetenta, och förklarar gärna hur deras tjänster fungerar.


Sefina Pantbank Lånekalkylator
1 000 kr 1 000 000 kr
3 månader 3 månader
1.55 % 3.95 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Sefina Pantbank – Lån

Sefina Pantbank

Lånebelopp 1 000 – 1 000 000 kr
Varaktighet 3 månader
Effektiv ränta 1.55 – 3.95 %
Ålder 18 år

Fördelar

 • Användarvänlig webbplats och informativ
 • Konkurrenskraftiga priser och räntor
 • Fysiska butiker utöver sin webbplats

Nackdelar

 • Viss information kan vara svår att hitta
 • Subjektiva kundrecensioner varierar
 • Kommunikation och tydlighet kan förbättras

Kundtjänst

Företagets webbplats är bra strukturerad och lätt att navigera. De har en chattfunktion som är tillgänglig vardagar mellan 10:00-18:00 och lördagar 10:00-15:00. Du kan kontakta de fysiska butikerna på telefon eller e-post, eller helt enkelt besöka någon av de fysiska adresserna. 

Sefina Pantbank har också en Facebooksida där du kan följa dem. De har samlat de vanligaste frågorna på hemsidan, dock gör texten och färgen att det inte är så lättläsligt. De har också samlat en låneöversikt med alla räntesatser för de geografiska områdena.

När det gäller externa källor, verkar det som att kundupplevelsen varierar. Vissa kunder har uttryckt missnöje med vissa aspekter av tjänsten, såsom kommunikation och prisändringar utan förvarning. Det är dock viktigt att notera att sådana recensioner är subjektiva och kan baseras på individuella upplevelser som inte nödvändigtvis representerar hela kundbasens åsikter.

Företagsinformation

FöretagSefina Pentbank AB
AdressStockholm, Svenska
E-post
Telefon46 8 54 49 81 90

Öppettider för kundtjänst

Måndag10:00 – 18:00
Tisdag10:00 – 18:00
Onsdag10:00 – 18:00
Torsdag10:00 – 18:00
Fredag10:00 – 18:00
Lördag10:00 – 15:00
Söndag

Pris

När det gäller pris och effektiv ränta är det viktigt för kunder att noggrant granska alla villkor som presenteras på deras webbplats. Räntor och andra avgifter kan variera beroende på många faktorer, inklusive lånebeloppet och återbetalningstiden. Sefina Pantbank strävar efter att vara transparenta med sina priser och avgifter, och potentiella låntagare uppmanas att använda eventuella räkneverktyg som finns tillgängliga på webbplatsen för att få en uppfattning om de förväntade kostnaderna.

Det är också viktigt att vara medveten om eventuella ytterligare avgifter som kan tillkomma under lånets löptid. Jämfört med andra långivare kan Sefina Pantbanks avgifter vara konkurrenskraftiga, men det är alltid bäst att jämföra erbjudanden från flera långivare för att säkerställa att du får det mest fördelaktiga erbjudandet.


Krav

 • Minst 18 år gammal
 • Har ett föremål som Sefina finner rimligt att pantsätta

Användarupplevelse

Användarupplevelsen strävar efter att vara intuitiv och lättillgänglig för alla användare, oavsett om de besöker via mobil eller dator. Webbplatsens design är ren och okomplicerad, vilket gör det enkelt för användare att navigera och hitta den information de behöver utan onödig förvirring eller distraktion.

På mobila enheter är webbplatsen responsiv, vilket säkerställer att innehållet anpassar sig väl till olika skärmstorlekar och orienteringar. Menyerna och knapparna är tydligt märkta och lätta att interagera med, vilket bidrar till en smidig och effektiv användarupplevelse.

De har dock misslyckats med vissa kontraster i text och bakgrund, något som gör det svårt att läsa texten i vissa fall. Vissa länkar och knappar fungerar inte heller som de ska.


Behandlingstid

Behandlingstiden för lån hos Sefina Pantbank är en viktig faktor som potentiella låntagare bör överväga. Snabbheten i att få ett låneerbjudande och tiden det tar för utbetalningen av lånet kan vara avgörande för dem som behöver snabb finansiering.

Sefina Pantbank strävar efter att effektivisera sina processer för att säkerställa att kunderna får sina erbjudanden inom en rimlig tid. De använder modern teknik för att underlätta snabb behandling av ansökningar och för att kunna ge snabba svar. När ett låneerbjudande har accepterats, fokuserar de även på att säkerställa att utbetalningarna görs så snabbt som möjligt, vilket är till stor hjälp för kunder i akut behov av medel.

Transparensen i deras processer visar att de värdesätter kundens tid och upplevelse. Genom att hålla kunderna informerade om varje steg i processen, från ansökan till utbetalning, upprätthåller Sefina Pantbank en känsla av tillit och tillförlitlighet.


Andra fördelar

En av de viktigaste fördelarna med Sefina är att de erbjuder helt och hållet kostnadsfri värdering, oavsett om man väljer att värdera föremålet online eller i en av deras butiker. Detta gör att man slipper binda sig till ett avtal innan man har all information tillgänglig, vilket bidrar till bättre förutsättningar för låntagaren.

Dessa ytterligare förmåner visar att Sefina Pantbank inte bara fokuserar på att tillhandahålla finansiella tjänster, utan också på att skapa en mer omfattande och stödjande kundupplevelse. Genom att erbjuda dessa fördelar, står de ut som en långivare som bryr sig om sina kunders ekonomiska välbefinnande på lång sikt.


Slutsats

Hos Sefina Pantbank kan du få ditt föremål värderat online, eller i en fysisk butik på många ställen runt om i Sverige. Du väljer själv om du vill ha pengarna insatta på ditt konto eller utbetalat i handen. De använder sig inte av kreditupplysningar eftersom man lämnar ett föremål som pant för lånet.

När det gäller kundservice har de flera kanaler tillgängliga, vilket underlättar kommunikationen. Pris och ränta är konkurrenskraftiga, och banken strävar efter transparens i sina erbjudanden. De har även ytterligare förmåner som kan vara attraktiva för potentiella kunder. Behandlingstiderna är rimliga, och banken prioriterar effektivitet och snabbhet i sina processer.

Sammantaget framstår Sefina Pantbank som en innovativ och kundcentrerad finansinstitution. De erbjuder en rad produkter och tjänster, designade för att möta olika kunders behov. Deras webbplats är användarvänlig och informativ, även om viss information kan vara svårare att hitta.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Sefina Pantbank

Senaste nytt