Leasy – är de bäst och billigast?

L’EASY är en välkänd aktör på den svenska marknaden som erbjuder möjligheten att ta kontantlån. Med en användarvänlig webbplats strävar de efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Genom att fokusera på transparens och integritet ser de till att kunderna alltid får relevant och sanningsenlig information om de lån de överväger.

4
Kundservice
4
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
4

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 10 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 84 månader
Effektiv ränta 11.52 – 29.99 %
Utbetalning I morgon 14:38
 • Beviljar många ansökningar
 • Låna utan säkerhet
 • Flexibel löptid – från 12 månader
Exempel: Representativt exempel: Om du lånar 25 000:- i 84 månader så betalar du 593:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 51 432:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 26,44% (2020-07-01), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs. Återbetalning tid 12-84 månader. Effektiv ränta min. 11.52 – max. 29.99%. (Annons)

Om L’EASY

L’EASY erbjuder inte bara lån. De erbjuder även en rad populära produkter, från teknik som iPads och AirPods till hushållsartiklar och vitvaror. Oavsett om du letar efter en ny dator, en mobiltelefon eller kanske en kaffebryggare, kan L’EASY hjälpa dig att finansiera ditt köp med tydliga och transparenta villkor. 

Med en lång historia av att betjäna svenska kunder, samarbetar L’EASY med Thorn Svenska AB för att säkerställa att de alltid levererar högsta kvalitet och service. Genom att besöka deras hemsida kan kunderna enkelt få en översikt över de olika produkterna och tjänsterna som erbjuds, samt kontakta deras kundtjänst för ytterligare information eller hjälp.

Sammanfattning av recension

L’EASY är en pålitlig och användarvänlig plattform i Sverige för lån och populära produkter. De prioriterar transparens och kundservice, även om extern feedback är begränsad. Tydliga räntor och avgifter hjälper kunder att förstå kostnaderna, både för deras lån och produkter. Samarbetet med Thorn Svenska AB stärker förtroendet och kvaliteten. L’EASY erbjuder en omfattande tjänst med användarvänlighet, produktval och kundsupport.


Kundtjänst

Företagets webbplats betonar integritet och användarvänlighet, även om det saknas recensioner på Trustpilot och Google för deras kundtjänst i Sverige. Detta öppnar möjligheter att uppmuntra kunder att dela sina upplevelser och stärka sitt online rykte. En bredare feedbackanalys rekommenderas. Deras kundtjänst är dock väldigt tillmötesgående.


Pris

Här erbjuds lån upp till 50 000 kr med varierande löptider. Ett representativt exempel visar en effektiv ränta på 24,59% för ett 90 000 kr lån över 84 månader. De är transparenta med räntor och avgifter, inklusive administrationsavgifter som varierar beroende på autogiroval.


Användarupplevelse

Webbplatsen är användarvänlig med en ren och enkel layout som är lätt att navigera på både dator och mobil. Den har högkvalitativa bilder och snabba laddningstider. Mobilversionen är smidigt anpassad till mindre skärmar, och texten och knapparna är lättlästa och användarvänliga. En övergripande positiv användarupplevelse med balans mellan estetik och funktionalitet.


Behandlingstid

L’EASYs webbplats beskriver ansökningsprocessen tydligt, med valmöjligheter för belopp och löptid. Den exakta behandlingstiden för att få ett låneerbjudande anges inte, och utbetalningstiden kan variera. Trots detta erbjuder de transparenta exempel för att förklara kostnader och villkor, och de strävar efter att göra processen smidig och öppen för användarna.


Andra fördelar

L’EASY erbjuder inte bara lån utan även populära produkter, som teknik och hushållsartiklar, som kan köpas direkt från deras webbplats. De kan erbjuda särskilda förmåner som räntefria perioder eller kampanjer och samarbetar med Thorn Svenska AB för hög service och produktkvalitet. Detta gör dem till ett attraktivt val för kunder som söker både finansiering och produkter.


Leasy Lånekalkylator
10 000 kr 50 000 kr
12 månader 84 månader
11.52 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Leasy – Lån

Leasy

Lånebelopp 10 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 84 månader
Ränta 9.84 – 21.6 %
Effektiv ränta 11.52 – 29.99 %
Uppläggningsavgift 595
Ålder 20 år
Årlig inkomst 0 kr

Fördelar

 • Tydlig och användarvänlig plattform för lån och produkter
 • Prioriterar transparens och kundservice under låneprocessen
 • Samarbete med Thorn Svenska AB för hög kvalitet och förtroende

Nackdelar

 • Begränsad extern feedback om kundtjänsten
 • Saknar specifik information om behandlingstider
 • Räntor och avgifter kan vara högre än andra alternativ

Kundtjänst

När man besöker L’EASYs hemsida märker man snabbt att de värderar sina kunders integritet och strävar efter att ge en användarvänlig upplevelse. Informationen om kundtjänst är lättillgänglig, vilket indikerar att företaget prioriterar sina kunders behov och frågor.

Även om det inte finns några recensioner på Trustpilot för L’EASY i Sverige, är det viktigt att notera att frånvaron av recensioner inte nödvändigtvis indikerar dålig service. Det kan snarare tyda på att kunderna är nöjda med den service de får, eller att de helt enkelt inte har känt behovet av att lämna feedback online.

Externa källor som Google recensioner ger inte heller någon specifik insikt om L’EASYs kundtjänst i Sverige. Detta kan ses som en möjlighet för företaget att aktivt uppmuntra sina kunder att dela med sig av sina upplevelser och bygga ett starkare online rykte.

Sammanfattningsvis verkar L’EASY värdera sina kunder och deras upplevelse på webbplatsen. För att få en mer omfattande bild av deras kundservice skulle det vara fördelaktigt att titta på fler källor och feedbackkanaler.

Företagsinformation

FöretagThorn Svenska AB
AdressVretenvägen 13, 171 54 Solna
E-post:info@leasy.se
Telefon0771 10 10 10

Öppettider för kundtjänst

Måndag08:00 – 17:00
Tisdag08:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
Lördag
Söndag

Pris

L’EASY erbjuder lån upp till 50 000 kr med en löptid som varierar mellan 12 till 84 månader. Ett representativt exempel från deras webbplats visar att ett lån på 90 000 kronor med en bunden ränta på 21,60% och en återbetalningstid på 84 månader ger en effektiv ränta på 24,59%. Detta innebär att den totala återbetalningen blir 177 992 kronor.

Deras transparens är uppenbar eftersom de klart och tydligt visar både den bundna räntan och den effektiva räntan på sin webbplats. Detta gör det enkelt för kunder att förstå de potentiella kostnaderna för ett lån. Dessutom tillkommer en administrationsavgift, som varierar beroende på om kunden väljer autogiro eller inte.

Jämfört med andra långivare kan räntan och avgifterna verka höga, men det är viktigt att komma ihåg att den effektiva räntan också tar hänsyn till andra avgifter som uppläggningsavgift.


Krav

 • Minsta ålder: (Information ej tillgänglig)
 • Medborgarskap: (Information ej tillgänglig)
 • Skuldregister: (Information ej tillgänglig)
 • Minsta inkomst: (Information ej tillgänglig)
 • Övriga krav: (Information ej tillgänglig)

Användarupplevelse

L’EASYs hemsida är designad med användaren i åtanke. Den rena och enkla layouten gör det lätt att navigera och hitta den information man söker. Huvudmenyn är tydligt placerad högst upp på sidan, vilket ger snabb tillgång till de viktigaste avsnitten som produkter, information och kontaktuppgifter.

På datorn är  webbplatsen välorganiserad med tydliga rubriker och en intuitiv design. Bilderna och grafiken är av hög kvalitet, vilket ger en professionell känsla. Responsiviteten på webbplatsen är också imponerande, med snabba laddningstider och inga märkbara fördröjningar.

När det gäller mobilversionen anpassar sig webbplatsen smidigt till en mindre skärmstorlek. Menyerna är kompakta men fortfarande lätta att använda, och den övergripande designen känns inte trång eller överväldigande på en mobil enhet. Texten är läsbar, och knapparna är tillräckligt stora för att undvika felklick.

Sammanfattningsvis erbjuder L’EASYs hemsida en positiv användarupplevelse oavsett enhet. Den balanserar estetik med funktionalitet och gör det enkelt för användare att få den information de behöver utan onödiga distraktioner.


Behandlingstid

L’EASYs hemsida ger en tydlig bild av hur låneprocessen fungerar. När man ansöker om ett lån genom deras plattform, presenteras användaren med en rad alternativ, inklusive hur mycket de vill låna och över vilken löptid. Efter att ha fyllt i nödvändig information och skickat in ansökan, påbörjas behandlingsprocessen.

Även om den exakta tiden det tar att få ett låneerbjudande inte specificeras direkt på hemsidan, kan man anta att det, som med många andra långivare, kan variera beroende på den enskilda ansökans komplexitet och de uppgifter som lämnats. Det är också viktigt att notera att tiden det tar att få pengarna utbetalda kan variera beroende på banken och andra faktorer.

Transparensen i deras låneprocess är uppenbar, med tydliga exempel som hjälper användare att förstå potentiella kostnader och villkor. Men för att få en exakt uppfattning om behandlingstiden rekommenderas det att direkt kontakta L’EASY eller genomgå hela ansökningsprocessen.


Andra fördelar

L’EASY erbjuder inte bara möjligheten att ansöka om lån, utan de presenterar också en rad populära produkter som teknik och hushållsartiklar. Förutom att finansiera dessa produkter erbjuder L’EASY också möjligheten att köpa dem direkt från deras webbplats. Denna kombination av tjänster kan ses som en betydande fördel för kunder som letar efter både finansiering och produkter på ett och samma ställe.

Medan specifika erbjudanden och kampanjer kan variera över tid, kan det dessutom finnas tillfällen då L’EASY erbjuder särskilda förmåner, såsom räntefria perioder eller andra kampanjer. Dessa förmåner kan göra det ännu mer attraktivt för kunder att välja L’EASY som sin långivare.

En annan viktig aspekt att notera är att L’EASY samarbetar med Thorn Svenska AB, vilket kan ge ytterligare fördelar och förtroende för kunderna. Genom detta samarbete kan kunderna förvänta sig en hög standard av service och produktkvalitet.


Ytterligare information

L’EASY är mer än bara en plattform för att ansöka om lån. De erbjuder en mängd populära produkter, allt från teknik som iPads och AirPods till hushållsartiklar. För de som är intresserade av teknik finns det möjlighet att finansiera produkter som datorer, surfplattor och mobiltelefoner. För hushållet erbjuder de allt från tvättmaskiner och torktumlare till kaffebryggare och dammsugare.

För de som behöver ytterligare information eller har frågor finns det en lättillgänglig kundtjänst. L’EASY betonar vikten av att ta kundernas integritet på allvar, vilket återspeglas i hur de hanterar personuppgifter och kommunikation.

L’EASY samarbetar med Thorn Svenska AB, vilket ger en extra nivå av förtroende och säkerhet för kunderna. Detta samarbete garanterar att kunderna får en högkvalitativ service och produkter av hög standard.


Slutsats

L’EASY framstår som en pålitlig och användarvänlig plattform för de som vill jämföra och ansöka om lån i Sverige. De erbjuder inte bara lånemöjligheter utan också en rad populära produkter, vilket ger kunderna en unik kombination av tjänster. Genom att prioritera transparens och kundservice ser L’EASY till att kunderna får all nödvändig information och stöd de behöver under låneprocessen.

Även om specifik feedback om kundtjänsten inte kunde hittas på externa plattformar som Trustpilot, är det tydligt att L’EASY värderar sina kunders upplevelse, vilket återspeglas i deras webbplatsdesign och tillgänglighet. När det gäller räntor och avgifter är L’EASY transparenta och ger tydliga exempel för att hjälpa kunderna att förstå potentiella kostnader.

Deras samarbete med Thorn Svenska AB ger ytterligare förtroende och säkerhet för kunderna, vilket garanterar en hög standard av service och produktkvalitet.

Sammanfattningsvis erbjuder L’EASY en omfattande tjänst för de som söker finansieringslösningar i Sverige, med en balans mellan användarvänlighet, produktutbud och kundsupport.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt