Recension av Re:member

Re:member är en framstående aktör inom finansbranschen i Sverige som erbjuder kreditkort och privatlån. Med en stark närvaro och ett brett utbud av finansiella tjänster strävar de efter att erbjuda sina kunder flexibla och konkurrenskraftiga lösningar för att uppfylla deras ekonomiska behov.

Om Remember Lån

Re:member är inte bara ett kreditkortsföretag, utan erbjuder även en rad andra finansiella tjänster. Med re:member flex kreditkort kan kunderna dra nytta av förmåner som räntefri kredit i upp till 56 dagar och rabatter i över 300 webbutiker. 

För de som är intresserade av större lån erbjuder re:member privatlån där kunderna kan låna upp till 500 000 kr med en återbetalningstid på upp till 15 år. Dessutom har de tjänster som hjälper kunder att samla sina smålån och krediter för att få en bättre överblick över sin ekonomi. 

Re:member är inte bara fokuserad på att erbjuda finansiella produkter, utan även på att ge sina kunder en överlägsen kundupplevelse genom att erbjuda digitala lösningar som mobilbetalning med Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay.

Sammanfattning av recension

Re:member är en ledande finansaktör i Sverige som erbjuder tjänster som kreditkort och lån. Med stark närvaro strävar de efter flexibilitet och konkurrenskraft för sina kunder. Kundtjänsten får höga betyg, vilket visar på deras kundengagemang. De är transparenta med avgifter, har en användarvänlig webbplats och erbjuder extra fördelar. De är en del av Entercard Group och baserade i Stockholm.


Kundtjänst

Företagets kundtjänst i Sverige är högt värderad med ett betyg på 4,8/5 på Trustpilot. Kunder uppskattar snabba svar, professionalism och hjälpsam personal. Hemsidan erbjuder lättillgänglig kontaktinformation. Trots några negativa recensioner om frekventa meddelanden, domineras flödet av positiva åsikter. Kundtjänsten framstår som branschledande i kundnöjdhet och effektivitet.


Pris

Här erbjuds finansiella produkter med tydlig prisstruktur. För kreditkortet re:member flex är effektiva räntan 16,01% för 30 000 kr på 1 år. Här finns ingen årsavgift, men aviavgift på 39 kr tillkommer. Kontantuttag kostar minst 35 kr. Privatlånets ränta varierar mellan 6,35% och 21,35%. Företaget är transparent med konkurrenskraftiga räntor och avgifter.


Användarupplevelse

Re:members webbplats kombinerar en modern design med tydlig produktinformation. Den är lätt att navigera, responsiv på mobila enheter och har välorganiserade menyer. Webbplatsen presenterar produkter som kreditkort och lån tydligt, med en användarvänlig lånekalkylator. Digitala betalningslösningar som Apple Pay erbjuds, och den nedre delen av sidan ger snabb tillgång till viktig information. Sammantaget erbjuds en högkvalitativ användarupplevelse.


Behandlingstid

Företaget strävar efter snabb service för lån och kreditkort. Ansökningar om privatlån besvaras direkt, men utbetalningstiden specificeras inte. Inget nämns om kreditkortets behandlingstid. Trots snabba svar vid låneansökningar, kan transparensen kring tider förbättras för att ge klarare förväntningar till kunder. Effektivitet verkar prioriteras av företaget.


Andra fördelar

De erbjuder inte bara traditionella tjänster, utan även extra fördelar som räntefria perioder, rabatter i webbutiker, möjligheten att samla lån, gratis reseförsäkring och digitala plånbokslösningar. Dessa fördelar gör dem till ett attraktivt val för svenska kunder som söker flexibilitet och moderna lösningar.


Re:member – Lån

Lånebelopp:10.000 – 500.000 kr.
Lånetid:12 – 60 månader
Effektiv ränta:6,35 – 21,35 %

Fördelar

  • Räntefri period på upp till 56 dagar.
  • Rabatt i över 300 webbutiker.
  • Kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad.

Nackdelar

  • Potentiellt höga räntor efter räntefri period.
  • Begränsade fysiska kontor eller tjänster.
  • Avgifter för sena betalningar eller överskridande av kreditgräns.

Kundtjänst

Re:members kundtjänst i Sverige har visat sig vara en av de mest pålitliga och uppskattade bland kunderna. På Trustpilot har Re:member Sverige ett imponerande betyg på 4,8 av 5 baserat på 162 recensioner, vilket visar en hög nivå av kundnöjdhet. Många kunder uttryckte sin tacksamhet för snabba svar, professionell behandling och hjälpsam personal.

På deras webbplats är det enkelt att hitta kontaktinformationen till kundtjänsten, vilket ger en känsla av tillgänglighet och öppenhet. Externa källor som Trustpilot visar att kunderna uppskattar Re:members engagemang och lösningar. Till exempel nämnde en kund hur en av deras kundtjänstmedarbetare var mycket kunnig, vänlig och hjälpsam. En annan kund beskrev deras tjänst som ”den bästa servicen” hon kunde få.

Det finns dock några få negativa recensioner, främst kring frekventa meddelanden och e-postmeddelanden, men dessa verkar vara i minoritet jämfört med de överväldigande positiva recensionerna.

Sammanfattningsvis framstår Re:members kundtjänst som en av de bästa i branschen, med en stark betoning på kundnöjdhet och effektivitet.

Företagsinformation

FöretagEntercard Group AB
AdressKlarabergsgatan 60, 111 21 Stockholm, Sverige
E-post:
Telefon:0771-15 00 15

Öppettider för kundtjänst

Måndag09:00 – 19:00
Tisdag09:00 – 19:00
Onsdag09:00 – 19:00
Torsdag09:00 – 19:00
Fredag09:00 – 19:00
Lördag
Söndag

Pris

Hos det här företaget hittas en rad olika finansiella produkter, och det är viktigt att förstå deras prisstruktur och räntor. För re:member flex kreditkort är den effektiva räntan 16,01 % vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år. Detta kreditkort har ingen årsavgift, men en aviavgift vid pappersfaktura på 39 kr. Kontantuttag kostar 3% av det uttagna beloppet, dock minst 35 kr per uttag. 

För re:member privatlån varierar räntan beroende på individuell bedömning, med en årsränta mellan 6,35 % och 21,35%. Denna information är lättillgänglig på deras webbplats, vilket visar på transparens från företagets sida. 

Jämfört med andra aktörer på marknaden, ligger Re:members räntor och avgifter inom ett konkurrenskraftigt intervall, vilket gör dem till ett attraktivt val för potentiella låntagare. De räntor och avgifter som vi listar gäller i skrivande stund, och kan avvika vid det tillfälle du besöker hemsidan.


Krav

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 SEK.
  • Medborgarskap: Svenskt
  • Kreditupplysning: Genomförs

Användarupplevelse

Re:members webbplats erbjuder en modern och intuitiv design som är lätt att navigera både på skrivbordet och mobila enheter. Webbplatsens layout är tydlig, med välorganiserade menyer och avsnitt som gör det enkelt för användare att hitta den information de söker. På mobilversionen är webbplatsen responsiv, vilket säkerställer att innehållet anpassar sig väl till olika skärmstorlekar.

En av de framstående funktionerna på webbplatsen är den tydliga presentationen av deras produkter, som kreditkort och privatlån, med detaljerad information om räntor, avgifter och andra relevanta detaljer. Webbplatsen har också en användarvänlig lånekalkylator som hjälper besökare att uppskatta sina månatliga avbetalningar baserat på lånebelopp och återbetalningstid.

Dessutom erbjuder Re:member digitala lösningar som mobilbetalning med Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay, vilket förbättrar användarupplevelsen för kunder som föredrar digitala betalningsmetoder. Webbplatsens nedre del innehåller snabblänkar till viktiga sidor som priser, villkor och kundtjänst, vilket gör det enkelt för användare att hitta viktig information.


Behandlingstid

När det gäller behandlingstiden för lån och kreditkort hos Re:member, strävar företaget efter att erbjuda en snabb och effektiv tjänst. På deras webbplats framgår det att ansökningar om re:member privatlån kan besvaras direkt, vilket indikerar en snabb svarstid för potentiella låntagare. När det gäller utbetalningstiden för lån, specificeras inte exakt hur lång tid det tar innan pengarna överförs till låntagarens konto, men det är vanligt att detta sker inom några arbetsdagar efter godkänd ansökan.

För kreditkortet re:member flex, ges det ingen direkt information om hur lång tid det tar från ansökan till mottagande av kortet. Men generellt kan processen inkludera tid för kreditkontroll, kortproduktion och postleverans.

Transparensen kring behandlingstider kan vara något som Re:member kan förbättra på sin webbplats för att ge potentiella kunder en tydligare bild av vad de kan förvänta sig. Men med tanke på deras snabba svarsfrekvens vid låneansökningar, kan man anta att företaget prioriterar effektivitet i sina tjänster.


Andra fördelar

Re:member erbjuder inte bara traditionella finansiella tjänster, utan även en rad extra fördelar som gör dem till ett attraktivt val för kunder i Sverige. För det första erbjuder re:member flex kreditkort en räntefri period på upp till 56 dagar, vilket ger kunderna flexibilitet i sina betalningar. Detta kreditkort kommer också med en rabatt i över 300 webbutiker, vilket kan ge betydande besparingar för regelbundna shoppare.

En annan viktig fördel är möjligheten att samla smålån och krediter i ett större lån med Re:member. Detta kan hjälpa kunder att sänka sina månadskostnader och få en bättre överblick över sin ekonomi.

För de som reser ofta, erbjuder Re:member flex kreditkort en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad. Detta kan ge extra trygghet när man är på resande fot.

Slutligen har Re:member omfamnat teknik genom att erbjuda sina kunder möjligheten att ansluta sitt kreditkort till digitala plånböcker som Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Detta ger en smidig och säker betalningsupplevelse för kunderna.


Ytterligare information

Det här företaget är inte bara en tjänsteleverantör inom finansbranschen, utan också en del av Entercard Group AB, vilket ger dem en stabil grund inom finansvärlden. De har sitt huvudkontor i Stockholm, vilket gör dem lättillgängliga för svenska kunder. För de som behöver direktkontakt med Re:member, erbjuder de kundservice via telefon under vardagar mellan 9.00-18.00.

För de som är intresserade av att följa företaget närmare, är Re:member aktivt närvarande i sociala medier, vilket ger kunderna en plattform att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och erbjudandena. Webbplatsen innehåller också detaljerade avsnitt om priser, villkor och integritetspolicy, vilket ger kunderna en tydlig insikt i hur deras data hanteras och vilka rättigheter de har.


Slutsats

Re:member erbjuder en rad finansiella tjänster som kreditkort och privatlån. De har en stark närvaro i Sverige och strävar efter att erbjuda sina kunder flexibla och konkurrenskraftiga lösningar. Kundtjänsten hos Re:member är särskilt uppskattad, med höga betyg på plattformar som Trustpilot, vilket vittnar om företagets engagemang för kundnöjdhet.

När det gäller pris och ränta, är Re:member transparenta med sina avgifter och erbjuder konkurrenskraftiga räntor. Användarupplevelsen på deras webbplats är modern och intuitiv, vilket gör det enkelt för kunder att navigera och hitta relevant information. Dessutom erbjuder Re:member en rad extra fördelar, som räntefria perioder, rabatter och digitala betalningslösningar.

Företaget är också en del av Entercard Group AB och har sitt huvudkontor i Stockholm, vilket ger dem en stabil position på marknaden. Med en kombination av högkvalitativa tjänster, kundfokus och extra fördelar, framstår Re:member som ett utmärkt val för de som söker finansiella lösningar i Sverige.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Recension av Re:member

Senaste nytt