Re:member Privatlån – är de bäst och billigast?

Remember erbjuder privatlån till dig som redan är kortkund hos Remember. Du kan låna från 20 000 kr upp till 500 000 kr.

Ny produkt
Recension

Re:member Privatlån

3
Kundservice
3
Behandlingstid
5
Pris
4
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
4

Remember satsar sedan många år tillbaka på moderna betalningslösningar som passar en aktiv och digital vardag. De erbjuder både Remember Privatlån och Remember Kreditkort och du kan självklart kombinera båda dessa två. Remember Privatlån är ett bra val för dig som vill ha en stabil och pålitlig långivare som levererar i alla lägen.

Remember Privatlån
R:emember Privatlån

Gå till Re:member Privatlån här >

Lånevillkor för Remember Privatlån

För att låna hos Remember måste du ha fyllt 18 år och ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Dessa krav är för branschen mycket generösa vilket ökar dina chanser att få ett lån om du har förhållandevis låg inkomst och/eller är ung. För att få ett Remember Privatlån beviljat får du dock inte ha några betalningsanmärkningar. Remember gör en sedvanlig kreditprövning hos UC men godkänner förhållandevis många ansökningar.

Räntan sätts individuellt med din ekonomiska bakgrund som underlag. En uppläggningsavgift på 395 kronor tillkommer och de tar även ut en aviavgift på 29 kronor.

Låneansökningsprocessen

Du kan ansöka om lån från 10 000-500 000 kronor och en löptid på upp till 8 år. Ansöker om Remember Privatlån gör du enkelt via deras hemsida där du fyller i ett formulär. När du har ansökt får du direkt et preliminärt besked på skärmen och senare ett låneerbjudande. Du signerar enkelt med BankID eller Mobilt BankID så allt går mycket snabbt och smidigt.

I vissa fall kan du få erbjudande om ett lägre belopp än vad du ansökt om. Detta kan bero på att din kreditvärdighet ses som något lägre efter att kreditprövningen utförts. Du får ofta pengarna inom ett par fåtal dagar och du kan välja fritt vilket konto du vill ha in dem på så länge det är ett svenskt konto.

Service och kvalitet

Hemsidan för Remember Privatlån är snygg, stilren och ger ett proffsigt intryck. Det är enkelt att ansöka om lån med tydliga instruktioner hela vägen. Dock är hemsidan generellt något svårnavigerad och det är svårt att hitta villkor och svar på frågor.

Kundservice har bra öppettider med öppet mellan 9 och 18 på vardagar. Dock håller de stängt under helger. Kundservice går dock inte att nå via e-post vilket är ett stort minus. Det går dock alldeles utmärkt att kontakta dem via telefon. Personalen är mycket kunnig och professionell vilket ger ett mycket bra och stabilt intryck av företaget.

Eftersom att Remember är ett stort och tryggt företag håller även Remember Privatlån mycket hög kvalitet. Det märks tydligt att de är en van spelare inom ekonomibranschen och inget ett mycket gott intryck.

Trygghet med Remember Privatlån

Då Remember är ett av de största företagen inom sin bransch kan du utan problem lita på att de förmedlar en trygg och bra tjänst. Med Remember är det aldrig några oklarheter eller något som krånglar.

Sammanfattning

Remember Privatlån beviljas till många ansökande och har snabbt blivit ett mycket populärt lån på marknaden. En mycket trovärdig och bra långivare som har låga krav på dig som sökande. Detta betyder att även om du inte tjänar jättemycket eller är ung kan du utan problem få ett Remember Privatlån.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Re:member Privatlån

Senaste nytt