Lånbutiken – är de bäst och billigast?

Lånbutiken ägs ett svenskt välkänt konsumentkreditföretag och därmed lånar du tryggt och säkert hos Lånbutiken. Du kan välja mellan ett Brukslån eller ett Snabblån.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 3 000 – 50 000 kr
Varaktighet 12 – 60 månader
Effektiv ränta Upp till 87.99 %
Utbetalning Torsdag 00:50
  • Låna utan UC
  • Låna utan säkerhet
  • Direktutbetalning till Handelsbanken och Nordea – även på helger
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel LånButiken: Låna 40 000 kr i 37 månader. Kontoavgift: 49 kr/månad. Uppläggningsavgift: 390 kr. Årsränta: 35% (2,92% per månad). Effektiv årsränta: 46,49%. Totalt att återbetala 61 106,78 kr (ifall du betalar minimibeloppet varje månad). Återbetalning tid 12-60 månader. Effektiv ränta min. max. 87.99%.

Lånbutiken

4
Customer service
4
Processing time
4
Price
4
Extra benefits
2
User experience
3
LånButiken Lånekalkylator
3 000 kr 50 000 kr
12 månader 60 månader
% 87.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Lånbutiken är en del av Risicum Capital AB som ägs av ett av världens ledande konsumentkreditföretag. De erbjuder både SMSlån och så kallade brukslån på upp till 50 000 kronor med flexibla återbetalningsvillkor.

Lånbutiken
Lånbutiken

Gå till Lånbutiken här >

Lånevillkor hos Lånbutiken

För att ansöka om ett lån hos Lånbutiken måste du ha fyllt 20 år. Det finns inga formella krav på årsinkomst, med du bör ha en sund ekonomi och bra betalningshistorik. Du får inte ansöka om ett lån om du har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden. Dessutom måste du vara folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år och du måste ha antigen BankID eller ett mobilabonnemang i ditt namn, för att kunna legitimera dig.

Återbetalningstiden är antigen 61 dagar eller 90 dagar och beror delvis på lånebeloppet. Lån med högt lånebelopp kan ha en löptid på upp till 48 månader. Lånbutiken erbjuder även brukslån med flexibel återbetalning. 

Låneansökningsprocessen

Som ny kund hos Lånbutiken måste du ansöka om ett snabblån eller brukslån på deras hemsida. Du fyller i dina uppgifter och låneönskan och sedan får ett preliminärt besked direkt på skärmen. När du har godkänt villkoren görs en kreditupplysning och du får ofta det slutgiltiga beskedet inom några timmar. När pengarna har betalats ut till ditt konto meddelas du via SMS.

Befintliga kunder får även ansöka via SMS, men måste fortfarande ange vissa ekonomiska uppgifter i ansökan. Du får ditt lånebesked snabbt och kan enkelt bekräfta lånet. Pengarna betalas ut till ditt bankkonto direkt under Lånbutikens öppettider.

Service och kvalitet

Lånbutiken har bra öppettider eftersom de även har öppet på lördagar mellan 9:00 och 17:00. På vardagar kan du nå deras kundtjänst mellan 07:00 och 21:00. Du kan dock inte ansöka om lån via telefon, utan måste använda dig av formuläret på hemsidan eller göra en ansökning via SMS.

Deras hemsida är okej, men det kan vara svårt att hitta svaren till de vanligaste frågorna eftersom flera av länkarna är vit text på ljus bakgrund. Kvaliteten på tjänsten är bra och de får bra omdöme från sina kunder både när det gäller service och prisnivå.

Trygghet hos Lånbutiken

Eftersom varumärket ägs av ett av världens största bolag inom på lånemarknaden kan du vara säker på att du kan lita på Lånbuken. Lånevillkoren är sunda och Lånbutiken är medlem i snabblåneföretagens branschförening SKEF som arbetar för att skapa en transparent och trygg snabblånebransch för konsumenter. Därför behöver du inte oroa dig om du vill ansöka om ett lån hos Lånbutiken.

Sammanfattning

Lånebutiken backas av ett stort och seriös företag både inom Sverige och också i resten av världen. De erbjuder två olika typer av lån så du har möjlighet att välja den lösningen som passar dig bäst. Med deras brukslån kan du skaffa en buffert som du kan använda när du behöver det. Du betalar ingenting förrän du faktiskt utnyttjar krediten.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Lånbutiken

Senaste nytt