Easycredit – är de bäst och billigast?

Låna från 500 kr upp till 20.000 kr hos Easycredit. De erbjuder även 1000 kr räntefritt i 30 dagar.

Easycredit

3
Kundservice
3
Behandlingstid
2
Pris
3
Extra fördelar
1
Användarupplevelse
4

Easycredit erbjuder snabblån upp till 20 000 kronor och ägs av Northmill AB tillsammans med Credway and Credigo. Villkoren hos Easycredit är de samma som villkoren hos Credway men du får ansöka om lån hos båda företagen samtidigt, vilket betyder att du kan maximera dina lån hos företagen till 4 lån med ett totalt lånebelopp på 60 000 kronor.

Easycredit

Gå till Easycredit här >

EasyCredit Lånekalkylator
1 000 kr 20 000 kr
1 månader 60 månader
28.7 % 29.3 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Lånevillkor

Hos Easycredit kan du ansöka om olika typer av lån. Grundkraven för deras mikrolån och kvartalslån är att du har fyllt 18 år. Det finns inget minimumkrav om årsinkomst för de minsta lånen – upp till 2 000 kronor – men din inkomst måste vara minst 50 000, 100 000 eller 120 000 om året för högre mikro- och kvartalslån. För årslån måste du vara minst 20 år med en årsinkomst av minst 120 000 kronor.

Ett mikrolån hos Easycredit är mellan 1 000 och 3 000 kronor med 30 dagars löptid och kvartalslån är mellan 4 000 och 10 000 kronor med 90 dagars löptid. Om du vill låna mer än 10 000 tecknar du ett årslån som har 3 års löptid och vid lån upp till 20 000 kronor är det 5 års löptid. Med en fast ränta och återbetalningsplan på deras webbsida är det lätt att bedöma lånekostnaden och det tillkommer inga fasta avgifter alls.

Du får även ansöka om både att mikro-/kvartalslån och ett årslån hos Easycredit men inte två lån av samma typ.

Låneansökningsprocessen

Det är lätt att ansöka om ett lån hos Easycredit. Du kan antigen fylla i formuläret på deras hemsida eller ringa till deras kundtjänst. Om du ansöker online får du besked direkt på skärmen och kan signera lånet med e-legitimation. Det betyder att du kan få väldigt snabba utbetalningar när du lånar pengar hos Easycredit.

Om du tecknar ett mikrolån eller kvartalslån och du har ett bankkonto hos Swedbank eller Handelsbanken kan du få tillgång till pengarna redan efter en timme under Easycredits öppettider. Vid betalningar till andra banker får du pengarna samma vardag om ditt lån beviljas innan 13:30 annars når pengarna ditt konto nästföljande bankdag. Vid årslån får du pengarna inom 2-3 bankdagar oavsett bank.

Service och kvalitet

Med samma goda service som hos Credigo har Easycredit flera olika sätt du kan kontakta deras kundtjänst. Förutom telefon kan du även skicka e-post eller använder deras livechat på hemsidan. Easycredit kan även kontaktas på sociala medier med generella frågor. Kundtjänsten är öppet mellan 07.00 – 21.00 på måndagar till fredagar och mellan 10.00 – 18.00 på helgen. Deras hemsida innehåller mycket användbar information inklusive omfattande prisuppgifter och en ekonomisk ordlista.

De erbjuder hög kvalitet med duktiga medarbetare och sunda villkor. Företaget är anslutet till SKEF – snabblåneföretagens egen branschorganisation som granska låneföretag och jobbar för att höja kvaliteten på marknaden.

Trygghet

Som dotterföretag till ett seriös och tryggt företag, Northmill AB, är Easycredit ett tillförlitligt val när du behöver låna pengar snabbt. Företaget var först i branschen med att inrätta ett eget initiativ för ansvarsfull kreditgivning och därför uppmanar Easycredit sina  kunder till att låna ansvarsfullt och att avstå från lån om de vet att de kommer att ha svårigheter med att betala av lånet.

Sammanfattning

Easycredit är ett trygg långivare som erbjuder hög kvalitet och bra service. De godkänner förhållandevis få lån men gör det lätt för dig att veta de verkliga lånekostnaderna redan innan du ansöker om lån.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Easycredit

Senaste nytt