PayMark Finans är stängd i Sverige

Tyvärr måste vi meddela att PayMark Finans officiellt har stängt sin verksamhet i Sverige. Som ett resultat av detta erbjuder de inte längre några banktjänster, inklusive lån. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och tackar för din förståelse.

PayMark Finans

2
Kundservice
2
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
3


Allt innehåll nedan är från när banken var i drift.


PayMark Finans är en ny långivare på den svenska marknaden, men den tillhör Thorn Svenska AB som är en kreditgivare med många års erfarenhet. 

PayMark Finans
PayMark Finans
PayMark Finans Lånekalkylator
10 000 kr 150 000 kr
12 månader 120 månader
7.42 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Lånevillkor hos PayMark Finans

Hos PayMark finans ska du vara över 20 år för att kunna ansöka om ett lån. Du kan låna upp till 150 000 kronor utan säkerhet och de erbjuder en fast ränta på ditt lån. PayMark Finans accepterar inte betalningsanmärkningar och därför ska du intyga att du inte har några, när du skickar in din ansökan. 

PayMark finans erbjuder en flexibel löptid, du kan låna i minst 12 månader och upp till 120 månader. 

Du kan lösa in ditt lån i förtid om du skulle ha möjlighet för det och det kostar inget extra. 

Låneansökningsprocessen

Du ansöker snabbt och smidigt på PayMark Finans hemsida. Du ska utfylla några få personliga upplysningar samt önskat lånebelopp och löptid. Du ska också intyga att du inte har några betalningsanmärkningar och att du är minst 20 år gammal. 

När du skickat in din ansökan gör PayMark Finans en kreditupplysning på dig via UC – Låna pengar utan UC. Du får svar på om du är beviljad lånet eller inte, inom en timme under deras öppettider. Blir din ansökan godkänd får du ett låneavtal där det står vilken ränta de kan erbjuda dig.

När du mottagit och läst igenom låneavtalet kan du signera det med BankID. Pengarna har du på kontot senare samma dag eller senast bankdagen efter. 

Service och kvalitet

Det är enkelt att ansöka om lån via deras hemsida och det är få upplysningar som du ska utfylla. När du skriver in önskat lånebelopp och löptid visas en ungefärlig månadskostnad och ett representativt exempel, så att du lätt kan se ungefär hur mycket ditt lån kommer att kosta dig. 

Under ”värt att veta” har de skrivit svar på några få frågor. Har du däremot mera specifika frågor är det bäst att ringa till dem eller skriva ett email. Deras kundservice har öppet måndag-fredag 8-18 och lördag 10-16.  

De har samlat lite generella råd om ekonomi på deras hemsida som de kallar ”3 goda råd om ekonomi”. Detta är en bra service och värt att läsa innan du ansöker om ett lån. 

Trygghet hos PayMark Finans

PayMark Finans är ett nytt varumärke på svenska lånemarknaden. Dock tillhör de kreditgivaren Thorn Svenska AB, som är ett företag med många års erfarenhet inom branschen. Därför kan du känna dig trygg när du vänder dig till PayMark Finans. Thorn Svenska AB äger också flera andra kända varumärken, bl.a. L’EASY, Spargo Finans och Klicklån.  

Sammanfattning

Hos PayMark Finans kan du låna upp till 150 000 kronor utan säkerhet, i upp till 120 månader. Du ansöker smidigt på deras hemsida på få minuter och får svar på din låneansökan inom en timme under deras öppningstider. Pengarna betalas ut samma dag eller senast bankdagen efter.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > PayMark Finans

Senaste nytt