Kreditbörsen Privatlån är stängd i Sverige

Tyvärr måste vi meddela att Kreditbörsen Privatlån officiellt har stängt sin verksamhet i Sverige. Som ett resultat av detta erbjuder de inte längre några banktjänster, inklusive lån.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och tackar för din förståelse.

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
4
Extra fördelar
2
Användarupplevelse
4

Allt innehåll nedan är från när banken var i drift.


Kreditbörsen Privatlån

Kreditbörsen Privatlån är en långivare som erbjuder stora lånebelopp och en löptid på upp till 5 år. Kreditbörsen Privatlån förmedlar lån och matchar ihop långivare och låntagare.

Kreditbörsen Privatlån
Kreditbörsen Privatlån

OBS: Kreditbörsen är inte längre aktiv. Hitta andra lån här.

Lånevillkor hos Kreditbörsen Privatlån

För att kunna ta ett lån som Kreditbörsen Privatlån ska du vara minst 20 år. Du ska dessutom vara skriven i Sverige och inte ha några skulder hos Kronofogdemyndigheten. Du betalar inga avgifter på ditt lån, utan endast ränta och den bestämmas individuellt.

Kreditbörsen Privatlån Lånekalkylator
30 000 kr 80 000 kr
12 månader 60 månader
8.3 % %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Kreditbörsen Privatlån tar en kreditupplysning på dig när du ansöker om ett lån. De kan inte ge dig ett lån om du har betalningsanmärkningar. Du kan välja att återbetala ditt lån innan löptiden är slut och då betalar du bara ränta för den tid som du har haft lånet i.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om ett lån på Kreditbörsen Privatlån enkelt på deras hemsida. Du ska först ta ställning till hur mycket du vill låna och vilken löptid du vill ha på lånet. Det är en översikt på sidan som visar dig hur mycket ditt lån kostar i månaden och den totala kostanden på ditt lån. Eftersom räntan bestäms individuellt, kan kostnaden bli högre eller lägre efter att de behandlat din ansökan. Efter att du har valt lånebelopp och löptid, ska du fylla i olika upplysningar.

Kreditbörsen Privatlån behandlar din ansökan, tar en kreditupplysning på dig och vänder tillbaka till dig så snart de behandlat din ansökan. Blir din ansökan godkänd tar det 2 dagar innan pengarna är utbetalda till ditt konto.

Service och kvalitet

Kreditbörsen Privatlån har en enkel hemsida med färgkontraster som gör det lätt att läsa och få ögen på det du letar efter. Du kan snabbt få en överblick på vad ditt lån kommer att kosta när du valt lånebelopp och löptid.

Du kan skriva ett e-mail direkt till dem på deras hemsida och deras kundtjänst har telefontider alla vardagar i tidsrummet 8-12 och 13-17. De har samlat några Frågor och Svar på hemsidan, men dessa är inte så utförliga.

Kreditbörsen Privatlån är en del av gruppen Untie Group AB som som också äger flera andra finansiella företag.

Sammanfattning

Kreditbörsen Privatlån erbjuder relativt stora lånebelopp och en löptid på upp till 5 år. Det tillkommer inga avgifter till ditt lån, utan du betalar endast ränta. Du kan välja att betala tillbaka lånet tidigare om du har möjlighet för det och därmed betalar du också mindre i ränta. Du ska vara minst 20 år för att ansöka om ett lån hos Kreditbörsen Privatlån och inte ha några betalningsanmärkningar.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Kreditbörsen Privatlån

Senaste nytt