Säker Finans - är de bäst och billigast?

Hos Säker Finans kan du ta 2 typer av lån, SMS lån och en kontokredit. Snabbt godkännande och direkt utbetalning till flera banker. De erbjuder också en flexibel löptid på ditt lån.

3.2
Rating
Recenserad av Fair-laan.se
Kundservice
3
Pris
3
Användarupplevelse
4
Behandlingstid
4
Extra fördelar
2

Säker Finans har två låntyper du kan välja mellan, antingen en kontokredit eller ett SMS-lån. Hos dem kan du låna både små och relativt stora belopp. Du kan välja din löptid från 2 månader till 2 år.

Säker Finans
Säker Finans

Gå till Säker Finans här >

Lånevillkor hos Säker Finans

För att kunna ansöka om ett lån hos Säker Finans ska du vara minst 20 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Du ska dessutom ha ett mobilabonnemang och ha minst 150.000 kr i taxerad inkomst. Du kan inte ta ett lån hos Säker Finans om du har en betalningsanmärkning. De gör också en generell bedömning av din betalningsförmåga när du ansöker om lånet.

Låneansökningsprocessen

Du kan ansöka om ett lån hos Säker Finans smidigt och enkelt på deras hemsida dygnet runt. Du startar med att välja om det ska vara ett SMS-lån eller en kontokredit. Därefter väljer du lånebelopp och löptid. Det visas ett låneexempel som passar med det lånebelopp och löptid du valt. Här kan du också se en detaljerad återbetalningsplan. Därefter ska du utfylla kompletterande uppgifter, såsom personliga upplysningar och inkomst. Sedan legitimerar du dig med Bank ID och sänder din ansökan.

Din ansökan blir behandlat så snart som möjligt. När din ansökan blivit godkänd kan du få dina pengar utbetalda redan samma dag, om du ansöker innan kl. 13.30 och har SEB, SHB, Nordea eller Swedbank som bank.

Service och kvalitet

Säker Finans har en hemsida där du kan ansöka om ett lån direkt på startsidan. Här visas också ett låneexempel som passar till det lånebelopp och den löptid du väljer. De har gjort en kort video som du kan se innan du ansöker. Den visar dig de olika stegen du ska igenom bra och tydligt.

Har du frågor kan du kontakta deras kundtjänst på telefon på vardagar 08.00-18.00 och lördagar 10.00-15.00. Du kan även skicka ett e-mail till dem direkt på deras hemsida. De har gjort en låneöversikt över alla möjliga lånebelopp och löptid som kan hittas under sidan “Villkor”. De har inte gjort en sida för Frågor och Svar, utan hänvisar till att kontakta dem om du har frågor. Däremot kan du läsa lite mera information om dem under “Villkor”.

Trygghet hos Säker Finans

Säker Finans ägs av företaget S & A Sverige AB som startades i 2011. De har specialiserat sig i konsumentkredit och har flera andra varumärken. De har nöjda kunder och är ett snabbt växande företag.

Sammanfattning

Säker Finans erbjuder SMS-lån och kontokredit till sina långivare. De har en flexibel löptid på upp till 2 år. Du ska vara minst 20 år gammal och du kan inte få ett lån om du har en betalningsanmärkning. Du kan ansöka dygnet runt och de behandlar din ansökning snabbt. Ansöker du innan kl. 13.00 och har SEB, SHB, Nordea eller Swedbank, får du dit lån utbetalat redan samma dag.

author
Skriven av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.