Recension av EverydayPlus

Everyday+ är en ledande aktör inom flexibla krediter i Sverige. Med en enkel och snabb ansökningsprocess erbjuder de kunder möjligheten att få tillgång till en kredit på upp till 25 000 kronor. Genom att fokusera på kundens behov och valfrihet har Everyday+ blivit ett populärt val för många svenskar som söker en pålitlig och transparent kredit.

6.8
Kundservice
5
Behandlingstid
10
Pris
6
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
8

Ny produkt
6.6
Recension
Lånebelopp 1 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 15 månader
Effektiv ränta 4 – 113.46 %
Utbetalning I dag 11:38
 • Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014
Högkostnadskredit
Exempel: 7 000 kr uttag på 12 månader med 39 % nominell ränta. Vid betalning av minsta beloppet (4 % av totala kapitalskulden eller 200 kronor) samt tillkommande avgifter och räntan varje månad i 11 månader (4525 kr i sista månaden), blir effektiv ränta 63,86 %. Att återbetala: 10 092 kr inkl. alla avgifter. Inkluderade avgifter avser uppläggningsavgift om 395 kr, uttagningsavgift 50 kr samt administrationsavgift om 39 kr. (Annons)

Om EverydayPlus

EverydayPlus är ganska nya på marknaden, men har snabbt blivit ett populärt val för folk som behöver låna pengar. Till skillnad från traditionella lån och SMSlån, erbjuder Everyday+ en kontokredit där kunder kan göra uttag baserat på deras beviljade kreditgräns.

Detta ger kunderna friheten att endast ta ut det de behöver, vilket kan vara särskilt användbart i oväntade situationer, samtidigt som man endast betalar ränta på den del som man utnyttjar. Därmed kan detta alternativ lämpa sig för de som nödvändigtvis inte vet hur mycket de faktiskt vill utnyttja.

Med över 25 000 nöjda kunder sedan 2014, fortsätter Everyday+ att växa och förnya sättet människor tänker på kredit i Sverige.

Sammanfattning av recension

Detta är en ledande kreditgivare som erbjuder en flexibel och transparent service. De anpassar sig efter kundernas behov, med ett smart alternativ som låter kunder använda den kredit de behöver, utan att behöva betala för den outnyttjade delen. 

Deras närvaro och användarvänliga webbplats stöds av engagerad kundservice. Med fördelar som SMS-uttag och möjlighet att höja kreditgränsen är de en innovativ och kundfokuserad aktör inom branschen. 

Totalt sett erbjuder EverydayPlus en pålitlig och flexibel kredit med fokus på transparens och kundnöjdhet.


Kundtjänst

5

EverydayPlus strävar efter transparent och pålitlig kundservice, med både positiva och negativa recensioner. De bemöter problem aktivt och visar engagemang för förbättring. Potentiella kunder uppmanas att göra egen forskning för en helhetsbild av deras kundservice.


Pris

6

Ett exempel visar en effektiv ränta på 63,86% för ett lån på 7 000 kr över 12 månader med en nominell ränta på 39%. De uppmanar kunder att jämföra alternativ och betonar ansvarsfull kreditgivning med noggranna kreditprövningar. Information är lättillgänglig på deras webbplats.


Användarupplevelse

8

De har en användarvänlig webbplats med tydlig design, vilket gör det enkelt att ansöka om krediter. De erbjuder snabba besked inom 15 minuter, vilket ökar förtroendet för varumärket. Webbplatsen är responsiv och erbjuder smidig navigation. SMS-uttag och direktinloggning från hemsidan förenklar användarupplevelsen.


Behandlingstid

10

Här erbjuds en snabb och effektiv hantering av kreditansökningar. De ger kunder svar inom 15 minuter efter ansökan och möjliggör enkel uttagsprocess via SMS eller online. Kunden kan få tillgång till medlen samma dag, vilket ger en smidig upplevelse. Deras transparens och flexibilitet gör dem till en pålitlig kreditgivare med en positiv behandlingstid för kunder.


Andra fördelar

5

Företaget erbjuder en flexibel kredit med unika fördelar. Dessa inkluderar SMS-uttag för snabb tillgång till medel, flexibel delbetalning, och möjlighet att höja kreditgränsen efter behov. De prioriterar ansvarsfull kreditgivning med individuell kreditprövning. Med över 25 000 nöjda kunder sedan 2014 anpassar de sin tjänst efter kundens individuella behov.


EverydayPlus Lånekalkylator
1 000 kr 25 000 kr
3 månader 15 månader
4 % 113.46 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Everday+ – Lån

EverydayPlus

Lånebelopp 1 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 15 månader
Ränta 15 – 39 %
Effektiv ränta 4 – 113.46 %
Ålder 20 år
Årlig inkomst 120 000 kr

Fördelar

 • Flexibel och transparent kredit
 • Engagerad kundtjänst och aktiv respons på feedback
 • Möjlighet till SMS-uttag och höjd kreditgräns

Nackdelar

 • Endast tillgänglig på vardagar mellan 09:00 och 15:00
 • Blandade omdömen hos externa källor
 • Hög ränta och avgifter

Kundtjänst

5

EverydayPlus strävar efter att erbjuda en transparent och pålitlig tjänst för sina kunder. På deras webbplats är det enkelt att hitta kontaktinformationen till kundservice, vilket underlättar för kunder som behöver snabb hjälp eller har frågor.

När det gäller externa källor som Trustpilot, visar recensionerna en blandad uppfattning om företagets kundservice. Många kunder uppskattar den snabba responsen och hjälpsamma personalen. Det finns dock några recensioner som nämner specifika problem, men EverydayPlus svarar aktivt på dessa recensioner och erbjuder lösningar eller förklaringar. Detta visar på ett engagemang från företagets sida att ständigt förbättra sin service och hantera feedback på ett konstruktivt sätt.

Generellt sett verkar EverydayPlus ha en proaktiv inställning till kundservice, med en vilja att lösa eventuella problem och missförstånd. Det är dock viktigt för potentiella kunder att göra egen forskning och läsa både positiva och negativa recensioner för att få en helhetsbild av företagets kundservice.

Företagsinformation

FöretagOPR-Finance AB
AdressKungsbroplan 1 112 27 Stockholm
E-postkundservice@everydayplus.se
Telefon08-225 115

Öppettider för kundtjänst

Måndag09:00-15:00
Tisdag09:00-15:00
Onsdag09:00-15:00
Torsdag09:00-15:00
Fredag09:00-15:00
Lördag
Söndag

Pris

6

När det gäller avgifter och den effektiva räntan är det tydligt att de har en transparent inställning. På deras webbplats presenteras ett representativt exempel där ett uttag på 7 000 kr över 12 månader med en nominell ränta på 39% resulterar i en effektiv ränta på 63,86 %. Detta inkluderar avgifter som uppläggningsavgift, uttagningsavgift och administrationsavgift. 

Jämfört med andra aktörer på marknaden kan detta ses som konkurrenskraftigt, men det är alltid viktigt för kunder att jämföra olika alternativ. Informationen är lättillgänglig på webbplatsen, vilket underlättar för kunder att göra informerade beslut. Everyday+ betonar också vikten av att vara en ansvarsfull kreditgivare, vilket framgår av deras utförliga kreditprövning.


Krav

 • Minsta ålder: 20
 • Medborgarskap: Svenskt
 • Skuldregister: Inga skulder hos Kronofogden
 • Minsta inkomst: Minst 120.000 kronor per år
 • Ansökan med BankID
 • Individuell kreditprövning baserat på uppgifter från Bisnode

Användarupplevelse

8

EverydayPlus webbplats är skapad med en tydlig och intuitiv design som gör det enkelt för användare att navigera och hitta den information de behöver. Du ansöker snabbt och enkelt via deras webbplats där du kan bestämma hur mycket kredit du vill ansöka om. När du har ansökt online får du ett lånebesked snabbt, ibland så snabbt som inom 15 minuter. 

Denna snabbhet och enkelhet i ansökningsprocessen förstärker användarupplevelsen och skapar förtroende för varumärket.

På datorn presenteras all nödvändig information på ett överskådligt sätt, med klara rubriker och en logisk layout. Mobilversionen av webbplatsen är också optimerad för en smidig användarupplevelse, med responsiv design som anpassar sig efter skärmstorleken.

Funktioner som att göra uttag via SMS och möjligheten att logga in direkt från hemsidan underlättar för användaren och minskar antalet steg som krävs för att utföra önskade åtgärder.


Behandlingstid

10

När en ansökan görs via deras webbplats kan kunderna förvänta sig ett snabbt svar. Efter att ansökan har skickats in, får kunderna ofta ett lånebesked inom 15 minuter. Denna snabba respons är särskilt värdefull för dem som behöver omedelbar finansiering eller vill ha en snabb överblick över deras kreditmöjligheter.

När krediten har beviljats kan kunderna enkelt göra uttag via SMS eller online. Dessa uttag överförs sedan till det bankkonto som kunden har angivit i sin ansökan. Detta innebär att kunderna kan ha tillgång till sina medel samma dag som de gör uttaget, vilket ger en smidig och effektiv upplevelse.

Transparensen och tydligheten i ansökningsprocessen, tillsammans med den snabba behandlingstiden, gör att EverydayPlus står ut som en pålitlig och effektiv kreditgivare. 

Detta, kombinerat med deras engagemang för att erbjuda en flexibel kredit, bidrar till en positiv upplevelse för kunderna när det gäller behandlingstiden och tillgängligheten av deras tjänster.


Andra fördelar

5

De erbjuder inte bara en flexibel kredit, utan även en rad extra fördelar som gör deras tjänst unik. En av dessa fördelar är möjligheten att göra uttag via SMS, vilket ger kunderna en snabb och enkel tillgång till sina medel när de behöver det. Dessutom kan kunderna delbetala i sin egen takt, vilket ger dem flexibilitet i återbetalningen.

En annan fördel med EverydayPlus är möjligheten att höja kreditgränsen. Detta innebär att kunderna kan justera sin kredit baserat på sina förändrade ekonomiska behov. Med över 25 000 nöjda kunder sedan 2014, är det tydligt att EverydayPlus fokuserar på att erbjuda en tjänst som är anpassad till kundens individuella behov.

Dessutom betonar EverydayPlus vikten av att vara en ansvarsfull kreditgivare. De genomför en individuell kreditprövning baserat på uppgifter från både kunden och det externa bolaget Bisnode. Detta säkerställer att krediten beviljas på ett ansvarsfullt sätt, med kundens bästa intresse i åtanke.


Ytterligare information

De har en vision om att tillhandahålla en kredit som är på kundens villkor, där de framgångsrikt uppfyller varje persons individuella förväntningar.

Förutom deras huvudtjänst erbjuder de också en företagskredit, vilket kan vara av intresse för företagare som behöver flexibel finansiering. De har även en särskild inloggningsportal för kunder som blev medlemmar före 2019, vilket visar på deras engagemang att ta hand om alla sina kunder, oavsett när de gick med.

EverydayPlus har också en kundtjänst som är tillgänglig på vardagar mellan 09:00 och 15:00. De kan nås via telefon eller e-post, vilket ger kunderna flera sätt att komma i kontakt med dem vid eventuella frågor eller funderingar.


Slutsats

EverydayPlus har etablerat sig som en ledande aktör inom kreditbranschen i Sverige. Genom att erbjuda en flexibel och transparent tjänst har de lyckats möta kundernas behov på ett effektivt sätt. Det är helt enkelt ett tryggt och välkänt företag som vet vad kunden vill ha och som har anpassat sig därefter. Med en unik och smart kredit använder du endast den kredit du är i behov av och slipper på så sätt betala ränta på pengar du inte behöver eller har använt.

De har en stark närvaro online med en användarvänlig webbplats som är lätt att navigera både på dator och mobil. Deras kundservice är engagerad och redo att tillgodose dina behov, vilket framgår av deras aktiva svar på recensioner och feedback. Med ytterligare fördelar som SMS-uttag och möjligheten att höja kreditgränsen, står EverydayPlus ut som en innovativ och kundcentrerad kreditgivare.

Sammanfattningsvis erbjuder EverydayPlus en helhetslösning för de som söker en pålitlig och flexibel kredit i Sverige. Med deras engagemang för transparens och kundnöjdhet, fortsätter de att vara ett populärt val för många svenskar.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av EverydayPlus

Recensioner: 27 • Medel
TrustScore: 3 3.2
5 stjärna
41%
4 stjärna
11%
3 stjärna
7%
2 stjärna
4%
1 stjärnor
37%
D
D. N 4 Recensioner
TrustScore: 1

När man betalar in 20.000 kr av…

När man betalar in 20.000 kr av 25.000.. Trots det så vill ni ytterligare få in 13.000 till.. Fiffelföretag rakt av! J@vla hittepå siffror. Bara suger folk på pengar.. Rekommenderar Ingen att Ta någon form av kredit från detta företag. Ni kommer ångra er!

L
Lena 16 Recensioner
TrustScore: 1

Verkar vara totalt oseriösa

Verkar vara totalt oseriösa. Kommer under morgondagen kontakta Finansinspektionen om detta företag.

N
Neveryoumind 4 Recensioner
TrustScore: 1

Står att jag har -65 000 i uttag även…

Står att jag har -65 000 i uttag även fast det inte stämmer. Kundtjänst lovat att fixa. Trots flera dagar senare, inte ett sk*t har hänt!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > EverydayPlus

Senaste nytt