EverydayPlus – är de bäst och billigast?

Everyday+ har en lång tids erfarenhet med kreditlån. Du lånar tryggt och säkert med en kundservice öppen varje dag i veckan. Låna upp till 20.000 kr.

EverydayPlus

6.8
Customer service
5
Processing time
10
Price
6
Extra benefits
5
User experience
8
EverydayPlus Lånekalkylator
1 000 kr 25 000 kr
3 månader 15 månader
4 % 113.46 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

EverydayPlus har antagit branschen med en ny och spännande vinkel där du istället för att få ditt lån utbetalt till ditt konto, får pengarna tillgängliga på kredit i din mobil. De är ganska nya men har snabbt blivit ett populärt val för folk som behöver låna pengar.

EverydayPlus
EverydayPlus

Gå till EverydayPlus här >

Lånevillkor

För att få låna av EverydayPlus ska du vara minst 20 år. De har även, vilket är ganska ovanligt, en övre åldersgräns som är 75 år. Du måste ha ett mobilabonnemang registrerat på ditt telefonnummer och måste vara svensk medborgare. Detta kan låta som något höga krav men EverydayPlus godkänner en stor del av låneansökningar vilket bara talar positivt för företaget.

Du får i utbyte en helt unik tjänst där din mobiltelefon fungerar som ett kreditkort istället för att du får en summa pengar utbetalt som ett lån. Denna nya funktion fungerar på så sätt att du endast betalar ränta på den del av beloppet du väljer att använda. Dvs, du kan bli beviljad deras maxsumma på 20 000 kr, men välja att endast utnyttja krediten på det belopp du är i behov av.

EverydayPlus är en perfekt lösning för dig som inte vet exakt hur mycket pengar du kommer att behöva, men vill ha chansen för att ta ut 20 000 kr vid behov.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker snabbt och enkelt via deras hemsida där du kan bestämma själv hur mycket kredit du vill ansöka om. När du har ansökt online får du ett lånebesked inom 15 minuter.

Krediten du kan ansöka om är 3 000 – 20 000 kr men som tidigare nämnt utnyttjar du endast den kredit du önskar att använda. Första uttagsräntan ligger på 15% och du behöver inte betala första betalningen förrän efter 45 dagar. Månadsräntan är 5% och du väljer själv om du önskar att betala tillbaka hela den utnyttjade krediten på samma gång, eller om du önskar att delbetala beloppet.

Om du redan är kund hos EverydayPlus kan du enkelt skicka ett sms med hur mycket pengar du önskar och få krediten beviljad. På så sätt slipper du göra om ansökningsprocessen online flera gånger.

Service och kvalitet

EverydayPlus värdesätter service och tillgänglighet högt vilket speglas i deras kundtjänst och deras öppettider. De har nämligen öppet 7 dagar i veckan vilket betyder att du enkelt kan komma i kontakt med dem även under helgen.

Trygghet hos EverydayPlus

Om du väljer att ansöka om kredit hos EverydayPlus kan du vara säker på att du valt ett tryggt och säkert företag. De har många års erfarenhet och har hjälpt tusentals personer med finansiella lösningar ända sedan 2005.

Sammanfattning

Ett tryggt och välkänt företag som vet vad kunden vill ha och som har anpassat sig därefter. Med en unik och smart lösning använder du endast den kredit du är i behov av och slipper på så sätt betala ränta på pengar du inte behöver eller har använt.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av EverydayPlus

Recensioner: 27 • Medel
TrustScore: 3 3.2
5 stjärna
41%
4 stjärna
11%
3 stjärna
7%
2 stjärna
4%
1 stjärnor
37%
D
D. N 1 Recension
TrustScore: 1

När man betalar in 20.000 kr av…

När man betalar in 20.000 kr av 25.000.. Trots det så vill ni ytterligare få in 13.000 till.. Fiffelföretag rakt av! J@vla hittepå siffror. Bara suger folk på pengar.. Rekommenderar Ingen att Ta någon form av kredit från detta företag. Ni kommer ångra er!

L
Lena 7 Recensioner
TrustScore: 1

Verkar vara totalt oseriösa

Verkar vara totalt oseriösa. Kommer under morgondagen kontakta Finansinspektionen om detta företag.

N
Neveryoumind 4 Recensioner
TrustScore: 1

Står att jag har -65 000 i uttag även…

Står att jag har -65 000 i uttag även fast det inte stämmer. Kundtjänst lovat att fixa. Trots flera dagar senare, inte ett sk*t har hänt!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > EverydayPlus

Senaste nytt