ViaConto – är de bäst och billigast?

Låna smidigt hos ViaConto. Låna upp till 20.000 kr på kredit med en fast ränta och utan några extra avgifter. ViaConto värdesätter högt sina kunders behov.

Ny produkt
6.6
Recension
Lånebelopp 1 000 – 20 000 kr
Varaktighet 3 – 38 månader
Effektiv ränta 87.1 – 7219.1 %
Utbetalning I morgon 08:00
  • Utbetalning samma dag om låneansökan blivit beviljad innan kl. 13.30
  • Låna trots betalningsanmärkningar
Exempel: Representativt exempel vid kontouttag om 8 000 kr i 12 månader: faktureringsavgift 45 kr, månatlig administrationsavgift upp till 380 kr, årsränta 39.5%, effektiv ränta 220.73%, första månadsbetalning är 1150 kr, andra månadsbetalning är 1149 kr osv. Det totala beloppet att betala efter 12 månader är 11 787 kr. Återbetalning tid 3-38 månader. Effektiv ränta min.87.1 – max. 7219.1%.
Högkostnadskredit

ViaConto

5
Kundservice
5
Behandlingstid
5
Pris
5
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
5

ViaConto är en snabbväxande långivare som erbjuder snabblån. De tillhör VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008 och är nu etablerade i ett flertal europeiska länder inkluderat Sverige. De har som mål att erbjuda kunder förstklassig service och finansiella tjänster som uppfyller kundernas egna behov.

Viaconto
Viaconto

Gå till Viaconto här >

ViaConto Lånekalkylator
1 000 kr 20 000 kr
3 månader 38 månader
87.1 % 7219.1 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Lånevillkor hos ViaConto

ViaConto erbjuder kreditlån till dig som är minst 18 år och är folkbokförd i Sverige. Du kan inte låna med betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. De tar ingen kreditupplysning hos UC utan använder sig utav Creditsafe. Du behöver inte betala extra avgifter för ditt lån, det finns ingen uppläggningsavgift, faktureringsavgift eller årsavgift.

När du lånar hos ViaConto får du ett kreditbelopp som du kan spendera. När du amorterat en del av krediten kan du göra nya uttag inom den kreditlimit du ansökt om. Dessutom kan du ansöka om att höja din kreditlimit.

Du återbetalar ditt lån med den ränta och belopp som bestämts på ditt låneavtal och sedan görs det smidigast via autogiro. Du kan inte få en avbetalningsplan på ditt kreditlån då det minsta återbetalningsbeloppet alltid ska betalas. Du kan också förtidsinlösa krediten.

Låneansökningsprocessen

På hemsidan står det tydligt om hur du lånar. Prislistan för olika lånebelopp framgår tydligt så inga missförstånd uppstår.

Du börjar med att välja det belopp du vill låna och därefter visas datumet när den första betalningen sker och det belopp som gäller. Den effektiva räntan visas också för lånet. Nästa steg är att skriva in personuppgifter och godkänna villkoren.

Om du redan är kund hos ViaConto loggar du effektivt in och får tillgång till din profil där du kan ansöka om ett nytt kreditlån.

Din ansökan behandlas direkt efter att du skickat in den och oftast får du svar inom 20 minuter. När du fått din ansökan godkänd får du dina pengar på kontot redan samma dag ifall du blir beviljad innan klockan 13.00. Annars sker utbetalningen nästa bankdag.

Service och kvalitet

Deras kundservice är öppen varje dag och en chatt på hemsidan är också möjligt. Ifall funderingar och tankar uppstår, men du inte har tid till att ringa eller chatta med handläggare, finns en tydlig och informativ flik ”Frågor & Svar” på hemsidan. Den täcker ett flertal frågor kring kreditlån, ansökan och villkor. De vill att du som kund ska vara i fokus och erbjuder därför ofta lägre ränta till nya kunder.

Trygghet hos ViaConto

ViaConto har sedan 2008 hjälpt privatpersoner med deras flexibla kreditlån och finansiella tjänster. De har lång erfarenhet och vill att kunderna ska få sina behov uppfyllda och känna en trygghet vid ansökan av lån. De lyssnar på sina kunder och sätter högt värde på det som efterfrågas och det positiva med tjänsten. De lovar sina kunder att kunna erbjuda fördelaktiga och nya tjänster samt alltid förbättra kundservicen.

Sammanfattning

ViaConto fokuserar starkt på dig som kund, dina behov och din situation. Du lånar utan kreditupplysning hos UC och kan smidigt se din kredit och dina uttag i din profil du skapar när du ansöker om lån. Låneansökningsprocessen är smidig och du får både ett snabbt godkännande och utbetalning.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av ViaConto

Recensioner: 1019 • Bra
TrustScore: 4 4.1
5 stjärna
77%
4 stjärna
16%
3 stjärna
3%
2 stjärna
1%
1 stjärnor
3%
Justas Lužeckas
Justas Lužeckas 2 Recensioner
TrustScore: 5

Bra service!

Bra service!

J
Johan 7 Recensioner
TrustScore: 2

Får mail om jag har en kredit men går…

Får mail om jag har en kredit men går inte logga in varken med lösenord eller bankid.

LL
Linda Lundin 6 Recensioner
TrustScore: 1

Dåligt!!

Dom mejlade mig och skrev att jag hade en godkänd kredit. Ute på sidan hade jag ingen. Då jag kontaktade dom, fick jag som svar att dom skickat det fel. Fick inte ens svar på hur detta kan ske!! Dåligt!!

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > ViaConto

Senaste nytt