Bluestep – är de bäst och billigast?

Bluestep ger dig chansen till att låna trots betalningsanmärkningar. Du kan även bli erbjuden rådgivning, låneskydd och sparkonto. Du kan antingen ta ett Privatlån, Bluestep-lån eller ett bolån.

Bluestep

3
Kundservice
3
Behandlingstid
3
Pris
5
Extra fördelar
4
Användarupplevelse
3

Bluestep är en av de största bland långivare som har valt att specialisera sig på att hjälpa personer som har det svårt att teckna ett lån. Utöver deras lånetjänster erbjuder de rådgivning och helhetslösningar för att förbättra sina kunders ekonomi. De erbjuder även bolån och sparkonto där du kan sätta in upp till 800 000 kronor.

Bluestep
Bluestep

Gå till Bluestep här >

Lånevillkor

Eftersom Bluestep specialiserar sig på lån till personer som tidigare har nekats lån rekommenderar de att alla sökande först ska ansöka om lån hos sin ordinarie bank eller andra långivare. För att låna pengar måste du vara minst 18 år gammal med inkomst från anställning, ålderspension, A-kassa eller studiemedel. Du måste även ha en svensk personnummer och vara folkbokförd i Sverige för att få ett privatlån hos Bluestep. Din ekonomiska historik behöver inte hindra dig från att beviljas ett lån hos Bluestep. Du får ansöka om ett lån trots upp till 10 betalningsanmärkningar eftersom långivaren ser helheten och lägger större vikt på dina framtida betalningsmöjligheter.

Hos Bluestep får du ansöka om lån mellan 10 000 och 350 000 kronor och du får välja löptid på upp till 15 år. Räntan sätts individuellt efter du har skickat din ansökan och beror på din situation. För närvarande är räntan mellan 4,45 % och 29,5 %. Bluestep har även en räntegaranti. Detta innebär att de sänker sin ränta om du blir beviljad ett privatlån med lägre ränta hos en annan långivare för att matcha erbjudandet. Du har även möjlighet för att teckna låneskydd som träder i kraft om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven och täcker din månadskostnad.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om ett lån hos Bluestep genom att fylla i dina uppgifter på deras webbsida. Du kan även ansöka om lån genom att ringa till deras kundtjänst. Om du har angett all information som behövs får du ditt besked direkt efter att långivaren har tagit en kreditprövning. Om Bluestep behöver mer information kontaktar en lånespecialist dig för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din situation.

Du kan välja mellan att signera lånet med e-legitimation eller genom att skriva under lånebrevet som då skickas hem till dig via posten. Pengarna betalas ut direkt efter att de har fått din bekräftelse.

Service och kvalitet

Bluestep erbjuder bra service och höga betyg från sina kunder. De håller hög standard och är mycket hjälpsamma med duktiga rådgivare. Däremot håller deras kundtjänst endast öppet på vardagar mellan 08.00 och 17:00. Eftersom de erbjuder tjänster till kunder som har blivit nekade lån hos andra långivare är deras tjänster och rådgivning mycket uppskattade av de som söker lån hos Bluestep. Deras personal är mycket kunniga.

Med hög kvalitet och en lätt tillgänglig webbsida som innehåller allt information du behöver är det lätt att hitta svar på de vanliga frågorna. Att de även erbjuder bolån och flera olika sparkonton med bra ränta betyder att du har möjlighet att samla flera ekonomiska tjänster hos samma leverantör. Detta kan underlätta för dig som vill samla din ekonomi på ett och samma ställe.

Trygghet hos Bluestep

Bluestep har varit verksam i Sverige sedan 2005 och erbjuder lån med generösa villkor till personer som har svårt att låna pengar när de behöver det. Idag är Bluestep Sveriges en av största kreditinstitut som hjälper människor med ekonomiska svårigheter. Du kan även försäkra dig mot oväntad sjukdom eller arbetslöshet genom att teckna låneskydd i samband med privatlån.

Sammanfattning

Bluestep erbjuder en rad ekonomiska tjänster till personer som har ekonomiska svårigheter eller betalningsanmärkningar. De tillåter upp till 10 betalningsanmärkningar, vilket är högst bland långivare i Sverige. De erbjuder även både privatlån utan säkerhet, lån med säkerhet och bolån samt sparkonto.

Om du har nekas lån hos din bank eller andra långivare är Bluestep ett bra val när du behöver låna pengar.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Bluestep

Senaste nytt