Matchbanker SE – är de bäst och billigast?

Få svar på din låneansökan direkt med Matchbanker. Du lånar till flera olika fördelar, exempelvis utan UC och utan säkerhet. Sedan får du en personlig lånelista som matchar dina krav och behov.

2 061 har valt detta lån under de senaste 31 dagarna
8.1
Recension
Lånebelopp 1 000 – 600 000 kr
Varaktighet 3 – 180 månader
Effektiv ränta 0 – 113.46 %
Utbetalning I dag 08:00
  • Få personlig lånelista
  • Hitta lån med direktutbetalning
  • Låna tryggt och säkert
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år ( 120 avbetalningar) | Nominell ränta: 6.4% | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6.59% | Övriga avgifter: 0 kr | Återbetalning tid: 3 – 180 månader | Effektiv ränta min: 0.0% – max. 113.46% | Effektiv ränta max: 113.46%. Matchbanker drivs av företaget bakom denna jämförelsesajt.
Högkostnadskredit

Matchbanker SE

9
Kundservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10
Matchbanker Lånekalkylator
1 000 kr 600 000 kr
3 månader 180 månader
0 % 113.46 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Matchbanker är skapat för just dig som önskar att hitta de bästa lånet, skräddarsytt enligt dina behov och krav. Matchbanker finns i Sverige, men också i Danmark, Norge, Spanien och Polen. Visionen hos Matchbanker är att göra det snabbt och effektivt för dig att hitta din rätta långivare genom att jämföra bland flera långivare och deras fördelar på den svenska lånemarknaden. Du har möjligheten till att hitta online lån från 500 kr upp till 500.000 kr. Låna helt enkelt till det du vill, vare sig du söker lån till ett mindre eller ett större belopp.

Matchbanker SE
Matchbanker.se

Gå till Matchbanker.se här >

Om du registrerar dig som användare på Matchbanker kommer du snabbt få tillgång till din personliga lånelista med personliga låneerbjudanden, matchande till den information du givit.

Genom att använda dig av Matchbanker blir din ansökningsprocess mycket snabbare, med flera långivare samlat på ett ställe behöver du inte söka runt och jämföra själv.

Matchbanker gör arbetet för dig

Matchbanker gör grovjobbet till dig när du ansöker om lån, det enda du måste göra är att ange några uppgifter om dig själv i ett formulär, vilket inte tar mer än 2 minuter. Efter det, har du smidigt skapat en användare med personligt login och du får direkt tillgång till din personliga lånelista.

Första steget är att välja det du kommer låna till och sedan fortsätter du till formuläret där du behöver fylla i:

  1. Lånebeloppet du önskar.
  2. Om du är husägare eller inte.
  3. Din arbetssituation.
  4. Din månadsinkomst.
  5. Dina kontaktuppgifter.

Utifrån den information du givit hittar Matchbanker en mängd olika långivare och låneerbjudanden som tillmötesgår dina behov. Därefter är det upp till dig vilket lån som passar dig allra bäst. Du kan när och var som helst se dina personliga låneerbjudanden via din användare på Matchbanker.

Kan jag låna hos Matchbanker?

Det är viktigt att poängtera att Matchbanker är en samlingsportal och inte en långivare. Matchbanker är därför inte ansvarig för utbetalningen av ditt snabblån. Du ansöker om lånet direkt på långivarens hemsida och måste uppfylla deras krav och villkor därefter. Efter att du blivit godkänd av långivaren, skickas låneavtalet till dig som du accepterar med en underskrift med ditt BankID.

De flesta långivare godkänner din ansökan snabbt, men beroende på bank och dagen du ansöker kan utbetalningen av ditt lån variera. Men huvudsaken med online lån är att det går snabbt och med hjälp av Matchbanker har du redan funnit långivare med bäst fördelar för dig. En rekommendation är att ansöka hos flera långivare samtidigt, så ökar du dina chanser att bli beviljad. Det är helt oförpliktigande att ansöka, för det är först till du skriver på ditt låneavtal som villkor och ditt avtal gäller.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Matchbanker SE

Senaste nytt