Recension av Matchbanker

Matchbanker är en ledande tjänst i Sverige som specialiserar sig på att jämföra lån. Med en enkel och användarvänlig plattform erbjuder Matchbanker en snabb översikt över de bästa lånen med de mest förmånliga räntorna. Inom bara några minuter kan användare jämföra olika långivare och hitta det lån som bäst passar deras behov. På så sätt kan besöka spara både tid och möda.

9
Kundservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10

362 har valt det här de senaste 31 dagarna
6.6
Recension
Lånebelopp 1 000 – 600 000 kr
Varaktighet 3 – 180 månader
Effektiv ränta 0 – 113.46 %
Utbetalning I dag 12:57
 • Få personlig lånelista
 • Lån till vad du vill
 • Låna tryggt och säkert
Högkostnadskredit
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år ( 120 avbetalningar) | Nominell ränta: 6.4% | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6.59% | Övriga avgifter: 0 kr | Återbetalning tid: 3 – 180 månader | Effektiv ränta min: 0.0% – max. 113.46% | Effektiv ränta max: 113.46%. Matchbanker drivs av företaget bakom denna jämförelsesajt. (Annons)

Om Matchbanker

Matchbanker är en pålitlig och auktoritär jämförelsetjänst för många typer av lån. Tjänsten är skapad för att hjälpa användare att jämföra lån på ett enkelt, smidigt och icke-stressfullt sätt. Här erbjuds en plattform där du kan jämföra lån online på mindre än 3 minuter, vilket gör det möjligt för dig att fatta välgrundade beslut baserade på objektiv information. 

Matchbanker är 100% kostnadsfritt och kommer utan några dolda avgifter. De strävar efter att erbjuda en tjänst som gör det möjligt för användare att lokalisera de bästa alternativen som passar kundens individuella behov. Oavsett om du letar efter ett privatlån, snabblån eller någon annan typ av lån, är Matchbanker här för att hjälpa dig hitta det bästa erbjudandet.

Sammanfattning av recension

Matchbanker är en framstående och användarvänlig jämförelsetjänst i Sverige som erbjuder kostnadsfri och transparent jämförelse av lån. De prioriterar snabbhet och effektivitet i behandlingstiden, vilket ger användarna snabba lånerbjudanden och utbetalningar. Här får du en bra överblick för vad som erbjuds, samtidigt som du kan använda deras lånekalkylator för att beräkna hur mycket ett lån kostar.


Kundtjänst

10

Matchbanker är en ledande jämförelsetjänst för lån som erbjuder en enkel och anonym möjlighet att jämföra lån från olika långivare på mindre än tre minuter. Deras kundtjänst är enkel att få tag i, och företaget har ett gott rykte hos externa källor som Trustpilot.


Pris

10

Matchbanker är en populär jämförelsetjänst för lån i Sverige som ger en detaljerad översikt över långivares erbjudanden. Du betalar inte ett enda öre för att använda deras tjänster, det är istället långivaren som betalar Matchbanker om du väljer att ta ett lån via deras hemsida.


Användarupplevelse

10

Matchbanker erbjuder en användarvänlig tjänst för att jämföra lån på den svenska marknaden. Deras webbplats är optimerad för mobil och dator, med en ren och intuitiv design. De fokuserar på objektivitet och erbjuder kostnadsfri och säker service utan dolda avgifter. Dessutom tillhandahåller de informativa artiklar och guider.


Behandlingstid

10

Matchbanker betonar snabbhet och effektivitet i sin tjänst. De erbjuder användare möjligheten att jämföra lån på mindre än 3 minuter. Utbetalningstiderna varierar beroende på långivaren, och den faktiska behandlingstiden påverkas av flera faktorer. Den del av processen som sker hos Matchbanker är dock snabb och smidig.


Andra fördelar

5

Matchbanker erbjuder en helt kostnadsfri och användarvänlig tjänst för att omfattande jämföra lån i Sverige. Användare kan anonymt jämföra olika låneerbjudanden från olika långivare. Utöver räntor och villkor ger Matchbanker information om fördelar som långivare kan erbjuda, inklusive konsolidering av lån och andra specialerbjudanden.


Matchbanker Lånekalkylator
1 000 kr 600 000 kr
3 månader 180 månader
0 % 113.46 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Matchbanker – Lån

Matchbanker

Lånebelopp 1 000 – 600 000 kr
Varaktighet 3 – 180 månader
Ränta 2.95 – 39.6 %
Effektiv ränta 0 – 113.46 %
Ålder 18 år

Fördelar

 • Kostnadsfri och transparent lånjämförelse
 • Snabba lånerbjudanden och utbetalningar
 • Massvis med information

Nackdelar

 • Går inte att ansöka direkt på webbplatsen
 • Alla långivare på marknaden finns inte listade

Kundtjänst

10

Matchbanker strävar efter att erbjuda en enkel, kostnadsfri och säker tjänst för sina användare. På deras webbplats kan besökare jämföra lån från olika långivare på mindre än tre minuter. De erbjuder en icke-bindande tjänst där användarna inte behöver registrera sig, vilket garanterar fullständig anonymitet.

När det gäller kundservice är det inte omedelbart tydligt hur man kontaktar dem direkt från hemsidan, vilket kan vara en nackdel för de som snabbt vill få svar på sina frågor. Externa källor, som Trustpilot och Google, visar att Matchbanker generellt har ett gott rykte, men det finns alltid undantag där vissa kunder har haft mindre positiva upplevelser.

Ett annat viktigt aspekt att notera är att Matchbanker lägger stor vikt vid att informera sina användare. De erbjuder detaljerad information om hur man jämför lån, förstår räntor och undviker potentiella fallgropar. Denna genomskinlighet och vilja att utbilda sina kunder är ett starkt tecken på en kundcentrerad tjänst.

På det stora hela erbjuder Matchbanker en riktig bra kundtjänst som är tillmötesgående och tillgänglig, samtidigt som de bidrar med en stor dos viktig information.

Företagsinformation

FöretagMATCHBANKER A/S
AdressDalgas Avenue 2F 2., 8000 Aarhus C, Danmark
E-postinfo@matchbanker.se
Telefon

Öppettider för kundtjänst

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Pris

10

Matchbanker erbjuder en detaljerad översikt över olika långivares erbjudanden. När det gäller avgifter och effektiv ränta, presenterar de information för varje enskild långivare. Detta ger dig en bra överblick, och det är snabbt tydligt att räntan och övriga villkor kan skilja sig rejält mellan olika långivare. 

Denna variation i räntor och avgifter understryker vikten av att noggrant jämföra och välja rätt långivare. Matchbanker betonar också transparensen i sina jämförelser, vilket gör det enklare för kunder att förstå och jämföra de olika erbjudandena.

Du kan även använda deras jämförelseverktyg för att beräkna hur mycket ett lån kostar, tillsammans med ett verktyg som visar hur mycket du har möjlighet att spara om du väljer att konsolidera nuvarande lån och krediter.


Krav

 • Minsta ålder: 18 år.
 • Medborgarskap: Måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Kreditupplysning: Standard kreditkontroll genomförs.
 • Inkomst: Specifik inkomstkrav kan variera beroende på långivare.
 • Betalningsanmärkningar: Kan påverka lånevillkor och räntor.

Användarupplevelse

10

Matchbanker erbjuder en tjänst där användare kan jämföra olika lån på den svenska marknaden. Webbplatsen är designad för att vara användarvänlig och informativ, vilket gör det enkelt för besökare att snabbt få en översikt över de bästa lånealternativen. På hemsidan presenteras en enkel jämförelsefunktion där användaren kan se olika lånealternativ.

Webbplatsen är optimerad för både mobil och dator, vilket ger en smidig upplevelse oavsett enhet. Den digitala designen är ren och intuitiv, vilket underlättar för användare att navigera och hitta den information de söker. Matchbanker betonar också vikten av objektivitet och erbjuder en tjänst som är kostnadsfri, säker och utan dolda avgifter.

Utöver jämförelsefunktionen finns det även en mängd information som hjälper användare att förstå låneprocessen och de olika alternativen som finns tillgängliga. Sammantaget ger Matchbanker en omfattande och användarvänlig plattform för de som söker lån i Sverige.


Behandlingstid

10

Efter en noggrann granskning av Matchbanker kan följande observationer göras angående behandlingstiden:

Matchbanker erbjuder en tjänst där användare kan jämföra olika lån på mindre än 3 minuter. Webbplatsen betonar snabbhet och effektivitet, vilket framgår av deras marknadsföring. När det gäller utbetalningstider för de lån som presenteras på webbplatsen, kan det variera beroende på den specifika långivaren. Vissa långivare på plattformen anger till exempel att utbetalningen kan ske redan samma dag, vilket indikerar en snabb behandlingstid.

Det är viktigt att notera att den faktiska behandlingstiden kan variera beroende på flera faktorer, inklusive den specifika långivaren, låntagarens kreditvärdighet och andra relevanta detaljer. Matchbanker erbjuder en plattform för jämförelse, så den faktiska behandlingstiden bestäms av den enskilda långivaren.

Sammanfattningsvis verkar Matchbanker vara inriktad på att erbjuda en snabb och effektiv tjänst för att jämföra lån. De långivare som presenteras på webbplatsen verkar också värdera snabb behandling, vilket kan vara fördelaktigt för de som söker omedelbar finansiering.


Andra fördelar

5

Matchbanker erbjuder en omfattande jämförelsetjänst för lån i Sverige. Genom att använda denna tjänst kan användare snabbt och enkelt jämföra olika låneerbjudanden från flera långivare. En av de största fördelarna med Matchbanker är att tjänsten är helt kostnadsfri och inte kräver någon registrering. Detta innebär att användare kan jämföra lån anonymt utan att dela sina personliga uppgifter.

Förutom att jämföra räntor och lånevillkor, erbjuder Matchbanker också information om andra fördelar som långivare kan erbjuda. Till exempel kan vissa långivare erbjuda förmåner som möjlighet till att samla lån, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för dem som vill samla flera dyra lån under ett enda, mer förmånligt lån. Andra potentiella fördelar som kan erbjudas av långivare inkluderar räntefria perioder, försäkringar och andra specialerbjudanden.

Det är också värt att notera att Matchbanker erbjuder en digital lånekalkylator som användare kan använda för att beräkna kostnaden för sina lån, vilket ger en tydligare bild av de totala kostnaderna och de potentiella besparingarna.


Ytterligare information

Här är en sammanfattning av ytterligare information från Matchbanker som kan vara relevant för användaren:

Matchbanker är en jämförelsetjänst skapad för att jämföra lån på mindre än 3 minuter. Tjänsten erbjuder en enkel, kostnadsfri och säker jämförelse av långivare, vilket hjälper användare att fatta objektiva och välgrundade beslut. 

Med Matchbanker kan användare jämföra lån online för att hitta en så bra långivare som möjligt. Processen att jämföra lån online har flera fördelar, och Matchbanker hjälper användare att jämföra lån på ett objektivt och faktabaserat sätt. 

Företag strävar efter att erbjuda en tjänst som gör det möjligt att jämföra lån och hitta erbjudanden som passar användarens specifika behov. Tjänsten är 100% kostnadsfritt och kommer utan dolda avgifter.


Slutsats

Matchbanker är en framstående jämförelsetjänst i Sverige som hjälper användare att jämföra lån på ett snabbt, enkelt och transparent sätt. Genom att erbjuda en kostnadsfri tjänst, strävar Matchbanker efter att ge användarna en objektiv översikt över tillgängliga lån utan dolda avgifter. 

Webbplatsens användarvänlighet, både på mobil och dator, gör det enkelt för användare att navigera och hitta den information de söker. När det gäller behandlingstiden, prioriterar Matchbanker snabbhet och effektivitet, vilket gör att användarna får sina lånerbjudanden och utbetalningar inom rimlig tid. 

Den extra informationen som finns tillgänglig på webbplatsen understryker företagets engagemang för att ge användarna all nödvändig information för att fatta välgrundade beslut.

Avslutningsvis är Matchbanker en pålitlig och användarvänlig plattform för de som vill jämföra lån i Sverige. Med dess omfattande funktioner och fördelar, står det klart att Matchbanker är ett utmärkt val för de som söker en transparent och effektiv jämförelsetjänst.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Matchbanker

Recensioner: 1931 • Dålig
TrustScore: 2.5 2.4
5 stjärna
68%
4 stjärna
16%
3 stjärna
7%
2 stjärna
2%
1 stjärnor
6%
KH
Katharina Hernvall 31 Recensioner
TrustScore: 1

Från ingenstans börjar dom spamma med…

Från ingenstans börjar dom spamma mig med totalt oläsliga sms! Sms som är ihopasnickrade av någon som verkar fattas bokstäver på sitt tangentbord! Dom skickar från en massa olika nummer så blockar man ett av dom som kommer det nya från andra nummer! Dom jagar kunder på ett sätt som är helt galet!

YH
Yvonne Hampe 3 Recensioner
TrustScore: 1

Mycket lovar ni men får avslag fast ni…

Mycket lovar ni men får avslag fast ni går ut med alla kan få lån även med betalningens anmärkning och ni ber om en borgenär so äger hus 2 bilar och har en månads inkomst som egen företagare på ca 55000 , ni borde se över er marknadsföring 😡🤬

Hansi Manimal Schoeneck
Hansi Manimal Schoeneck 1 Recension
TrustScore: 1

ja eftersom ni lovar och säger att ni…

ja eftersom ni lovar och säger att ni kan ge lån och sedan ger avslag pga diverse så tycker jag att ni gör en falsk marknadsföring, ger en falsk förhoppning vilket ni kommer tappa kunder på.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Matchbanker

Senaste nytt