Freedom Finance – är de bäst och billigast?

Hos Freedom finance ansöker du snabbt på hemsidan och får sedan ett flertal låneerbjudanden från olika banker. Du väljer det som passar dig bäst.

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 240 månader
Effektiv ränta 2.99 – 29.99 %
Utbetalning Lördag 08:00
  • Ansök på två minuter
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Kostnadsfri jämförelse av lån
Exempel: Du lånar 25 000 kr i 5 år med en ränta på 2,95 %. Räntekostnaden (1 952 kr) samt avgifter (0 kr) innebär en kostnad på 442 kr/mån (effektiv ränta 2,99 %). Återbetalning tid 1-20 år. Effektiv ränta min. 2.99 – max. 29.99%.

Freedom Finance

8.6
Kundservice
8
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
10
Freedom Finance Lånekalkylator
5 000 kr 600 000 kr
12 månader 240 månader
2.99 % 29.99 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Freedom Finance är en av Sveriges största låneförmedlare med mer än 17 års erfarenhet. De samarbetar med ett 20-tal banker och kreditgivare och kan därför erbjuda lån även till privatpersoner med betalningsanmärkningar. Deras service är bra och kundtjänsten som är öppet dygnet runt betyder att du alltid får den hjälp du behöver.

Freedom Finance
Freedom Finance

Gå till Freedom Finance här >

Lånevillkor

Eftersom Freedom Finance samarbetar med flera långivare kan kraven för att bli beviljad ett lån variera mellan långivare. Grundkraven är dock att du måste vara minst 18 år med en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du måste även ha fast bostad i Sverige och får inte ha någon skuld hos Kronofogden. Däremot får du har några betalningsanmärkningar eftersom flera av deras samarbetspartners är beredda att bevilja lån trots betalningsanmärkningar om du har en stabil ekonomi i övrigt. Om du har betalningsanmärkningar måste du vara mellan 20-73 år och har en årsinkomst på minst 110 000 kr.

Eftersom Freedom Finance bara tar en kreditupplysning hos UC så du får många låneerbjudanden utan att många kreditupplysningar registreras. Du kan ansöka om att låna upp till 500 000 kr och välja en återbetalningstid upp till 15 år. Det finns ingen begränsning på hur du kan använda pengarna så du får låna både till konsumtion och för att lösa andra dyra lån och krediter.

Räntan sätts individuellt av kreditgivaren och du har även möjlighet att teckna låne- och utgiftskydd hos Freedom Finance om du har en tillsvidareanställning på minst 17 timmar per vecka och är vid god hälsa. Du har även möjlighet att betala in en del av eller hela lånet när som helst utan extra kostnader.

Låneansökningsprocessen

Du ansöker om lån hos Freedom Finance genom deras webbsida eller genom att ringa till deras kundservice. När du har gjort din ansökan gör Freedom Finance en kreditupplysning hos UC som sedan kan skickas vidare till deras partners enligt avtal hos UC. Du får sedan jämföra de olika erbjudanden och välja det bästa lånet för din situation.

När du har valt långivare får du ett skuldebrev som du måste skriva under. Dina pengar sätts in till ditt bankkonto eller skickas till dig som utbetalningsavi 3-5 efter att Freedom Finance har mottagit det undertecknade skuldebrevet.

Service och kvalitet

Service hos Freedom Finance är en av den bästa i branschen. Deras webbsida är enkel att använda och det är lätt att hitta information om alla deras tjänster. Du hittar även information om din integritet och säkerhet när du ansöker om lån hos dem samt artiklar och tips om amortering och hur du kan samla dina lån.

Deras telefonservice och kundtjänst är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan och personalen är kunniga, trevliga och behjälpliga. Med hög kvalitet på både webbsidan och kundtjänst är det enkelt och snabbt att ansöka om lån hos Freedom Finance.

Trygghet med Freedom Finance

Eftersom Freedom Finance är ett stort och mycket välkänt företag får de många låneansökningar. Trots det, godkänner de en hög andel av alla ansökningar och med högsta betyg hos Trustpilot kan du känna dig trygg och säker när du ansöker om lån. Deras integritetspolicy och säkerhetspolicy är lätt att hitta på deras webbsida.

Med många års erfarenhet kan de erbjuda låneskydd och utgiftskydd som träder in när du är i tillfälligt ekonomiskt obestånd. Försäkringarna är frivilliga, men erbjuder trygghet mot oväntade betalningssvårigheter

Sammanfattning

Freedom Finance har satsat hårt på deras kundservice och det leder till att de är en av Sverige populäraste låneförmedlare med mycket höga betyg i alla lägen. Att de även beviljar många lån, samarbetar med ett 20-tal kreditinstitut, erbjuder låneskydd och utgiftskydd och kan bevilja lån om du har betalningsanmärkningar betyder att Freedom Finance är ett bra val om du vill jämföra många låneerbjudande och få det bästa lånet.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Freedom Finance

Senaste nytt