Lånekalkylator samla lån

En lånekalkylator är ett bra verktyg för dig som vill samla alla dina smålån i ett enda lån.

Steg 1: Lägg till aktuella lån

Ange information om dina befintliga lån.

Lån 1
1 000 kr 600 000 kr
3 månader 240 månader
1 % 50 %
Steg 2: Ditt nya lån

Ange information om ditt nya lån.

1 000 kr 600 000 kr
3 månader 240 månader
1 % 50 %

Använd lånekalkylator för att samla dina lån

Privatekonomi består av utgifter och inkomster, och i takt med att man går genom livet så drar man på sig en del skulder.

Det är helt normalt att man behöver ta lån när man ska köpa bil eller bostad, och liknande saker, som kostar en del pengar. Men efter en del år kan lånen bli allt fler och det blir inte desto mindre rörigt att hålla reda på alla räkningar.

Man betalar ofta olika avgifter per lån såsom aviavgift eller uppläggningskostnad. Visst måste alla lån betalas, men om man ändå har lån kan man lika gärna göra det så smidigt och billigt som möjligt.

Genom att samla alla dina smålån i ett enda lån slipper du en massa olika räkningar att hålla reda på. Du behöver då endast betala en enda månadsbetalning, och det betyder ju också endast en aviavgift exempelvis.

Hur ska man gå till väga om man vill samla sina lån?

Först och främst är det en bra idé att ta reda på hur stor skillnaden blir för dig om du samlar alla dina smålån i ett enda lån. Det är alltid bra att undersöka marknaden och bli klar över vilka möjligheter som finns, och det kan du enkelt göra med lånekalkylatorn för samla lån.

  1. Börja med att använda lånekalkylatorn för samlingslån, den ger dig en bra överblick

  2. Undersök marknaden och vilket lån du kan använda för att samla alla dina smålån i ett enda lån

  3. Ansök online

Vem kan låna?

I Sverige är det lag på att man måste vara över 18 år för att kunna låna pengar. Du ska också ha en inkomst som Skatteverket registrerar. Inkomsten är nödvändig för att du ska kunna betala tillbaka ditt lån.

Tidigare var det ovanligt med lån utan kreditupplysning, även om det i dag finns möjligheter för det också. Men oftast när man tar ett lån, görs en kreditupplysning genom upplysningscentralen.

Andreas Linde
Av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.
Fairlån > Lånekalkylator samla lån

Senaste nytt