Recension av SMSpengar

Smspengar bidrar med en snabb och smidig ansökningsprocess, samt erbjuder flexibla lån till privatpersoner. Här fokuserar de på lån av mindre art, och lägger ett större fokus vid flexibilitet och smidighet. Med många års erfarenhet i branschen, står Smspengar för pålitlighet och kvalitet. Därmed är det inte särskilt konstigt att tjänsten fortsätter att vara populär på den svenska marknaden.

5.8
Kundservice
5
Behandlingstid
10
Pris
4
Extra fördelar
5
Användarupplevelse
5

Ny produkt
7.7
Recension
Lånebelopp 1 000 – 30 000 kr
Varaktighet 3 – 180 månader
Effektiv ränta 51.95 – 63 %
Utbetalning I dag 11:22
 • Besked direkt
 • Lån från en seriös kreditgivare
Högkostnadskredit
Exempel: Kreditbelopp: 15000 kr. Återbetalningsperiod: 12 måneder. Nominell ränta: 39,8%. Effektiv ränta: 58,91%. Minimum effektiv ränta: 51,95%. Maximal effektiv ränta: 63,00%. Uppläggningsavgift: 280 kr. Månedlige gebyrer: 95 kr. Månadskostnad: 1.787 kr. Samlede kreditomkostninger: 6.430 kr. Totalt att betala: 21.430 kr. (Annons)

Om Smspengar

Smspengar är en långivare som har varit aktiv i Sverige i många år. De erbjuder flexibla lån till privatpersoner, med en enkel och smidig ansökningsprocess. Smspengar erbjuder en rad olika låneprodukter, inklusive SMS-lån med upp till 180 månaders löptid.

Företaget är känt för sin snabba och effektiva service, och de har en stark närvaro på marknaden tack vare deras långa historia och erfarenhet. Smspengar strävar efter att erbjuda sina kunder en hög servicenivå och har en användarvänlig webbplats där man enkelt kan hitta information om deras låneprodukter och hur de fungerar.

Smspengar är ett företag du kan lita på. De har en stabil ekonomi och sunda villkor, och de får ofta bra omdömen från sina kunder. Som en av Sveriges äldsta SMS-långivare erbjuder de en enkel tjänst och du kan känna dig trygg vid ett lån.

Med deras flexibla låneprodukter och enkla ansökningsprocess, kan du få tillgång till pengarna du behöver snabbt och enkelt.

Sammanfattning av recension

Smspengar är en etablerad långivare i Sverige som erbjuder flexibla lån upp till 30 000 kr. Deras webbplats är användarvänlig och informativ med en lånekalkylator. De har en bra kundservice och ansvarsfull utlåningspolicy. Smspengar är en pålitlig aktör som erbjuder snabb och effektiv service för snabblån i Sverige.


Kundtjänst

5

Företaget har en användarvänlig webbplats, bra kundservice och positiva kundrecensioner. De erbjuder flexibla lån i Sverige med snabb och effektiv service. Kundomdömen på Trustpilot är bra, vilket tyder på en hög kundnöjdhet. Öppettider för utbetalningar är vardagar mellan 08:00 och 16:00.


Pris

4

Här erbjuds mindre lån med höga räntor. Kostnader som uppläggningsavgift och månatliga avgifter tillkommer. Trots högre räntor än vissa konkurrenter ger Smspengar tydlig information och transparens, vilket låntagare bör överväga noga. På så sätt får du en tydlig bild över vad som erbjuds.


Användarupplevelse

5

Här finns en användarvänlig och informativ webbplats som fungerar bra på både mobil och dator. De erbjuder en smidig ansökningsprocess med direkt feedback och kräver BankID eller E-legitimation för säkerhet. Webbplatsen har tydlig navigation och en lånekalkylator för transparens. Dessutom erbjuder de bra information och nyheter till kunderna.


Behandlingstid

10

Smspengar strävar efter att erbjuda en snabb och effektiv tjänst med direkt besked vid låneansökan och snabb utbetalning. Ansökningar kan göras dygnet runt via deras webbplats, och de använder Creditsafe för kreditupplysning istället för UC, vilket kan påskynda processen. Detta gör Smspengar till ett bra alternativ för de som behöver snabb tillgång till finansiering.


Andra fördelar

5

Om du väljer att ta ett lån via Smspengar kan du förvänta dig en hög ränta och dyra avgifter, men det tillkommer självklart även positiva faktorer. Här kan du bland annat välja att utnyttja två stycken betalningsfria månader per år, vilket ger dig en hög nivå av flexibilitet.


SMSpengar Lånekalkylator
1 000 kr 30 000 kr
3 månader 180 månader
51.95 % 63 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


SMSpengar – Lån

SMSpengar

Lånebelopp 1 000 – 30 000 kr
Varaktighet 3 – 180 månader
Effektiv ränta 51.95 – 63 %
Uppläggningsavgift 320
Ålder 18 år

Fördelar

 • Flexibla låneprodukter upp till 30 000 kr.
 • Snabb och effektiv service med omedelbart besked.
 • Användarvänlig webbplats med lånekalkylator och informativ information.

Nackdelar

 • Räntor kan vara högre jämfört med andra långivare.
 • Utbetalning endast under öppettiderna.
 • Inga recensioner tillgängliga på Trustpilot för företaget.

Kundtjänst

5

Kundtjänsten hos Smspengar är en viktig del av deras verksamhet. De strävar efter att erbjuda en hög servicenivå och har öppet på helgfria vardagar mellan 08:00 och 16:00. Utbetalningar sker endast under dessa öppettider, men du kan ansöka om ett lån via deras webbplats när som helst under dygnet och får då besked direkt.

Smspengars hemsida är användarvänlig och det är lätt att hitta information om deras låneprodukter, prissättning och avbetalningsplaner. De erbjuder även bra information och nyheter, vilket bidrar till en transparent och informativ upplevelse för kunderna.

När det gäller kundomdömen, har Smspengar ett bra rykte. På Trustpilot har de ett bra samlat betyg, och många kunder berömmer företagets snabba och effektiva service, samt deras förmåga att erbjuda lån när andra långivare har sagt nej.

Sammanfattningsvis verkar Smspengar ha en stark kundservice med en användarvänlig webbplats och positiva kundrecensioner. De erbjuder snabb och effektiv service, vilket gör dem till ett attraktivt val för de som söker flexibla lån i Sverige.

Företagsinformation

Företag:SMSPengar
Address:Address here
E-post:Östra Ågatan 31, 753 22 Uppsala, Sweden
Telefon:+46 18 71 00 02

Öppettider för kundtjänst

Måndag:08:00 – 16:00
Tisdag:08:00 – 16:00
Onsdag:08:00 – 16:00
Torsdag:08:00 – 16:00
Fredag:08:00 – 16:00
Lördag:
Söndag:

Pris

4

Smspengar erbjuder lån från 1 000 kr upp till 30 000 kr, med en effektiv ränta som inte överstiger 708,91%, men enligt de räkneexempel som finns på deras hemsida räknar de med en effektiv årsränta på 68,62%. Dessa siffror kan variera beroende på lånebeloppet och återbetalningstiden, vilket gör det viktigt för potentiella låntagare att noggrant granska villkoren innan de ansöker om ett lån.

Jämfört med andra långivare på marknaden, kan Smspengars räntor anses vara relativt höga. Detta kan dock kompenseras av deras flexibilitet och snabba service. Det är också viktigt att notera att det finns en uppläggningsavgift och månatliga avgifter, vilket kan öka den totala kostnaden för lånet.

Information om räntor och avgifter är lätt att hitta på Smspengars hemsida. De erbjuder en lånekalkylator där man kan justera lånebelopp och återbetalningstid för att se den effektiva räntan, månadsbetalningen, totalkostnaden och återbetalningsbeloppet. Detta bidrar till en hög grad av transparens och hjälper kunderna att göra informerade beslut.

Medan Smspengars räntor kan vara högre än vissa andra långivare, erbjuder de en hög grad av flexibilitet och transparens. Det är viktigt för potentiella låntagare att noggrant överväga alla kostnader innan de ansöker om ett lån.


Krav

 • Minst 18 år gammal
 • Svenskt medborgarskap
 • Inga betalningsanmärkningar eller aktiva ärenden hos Kronofogden
 • Folkbokförd i Sverige i minst 2 år
 • Svenskt bankkonto
 • E-postadress och telefonnummer
 • Deklarerad årsinkomst

Användarupplevelse

5

Deras webbplats är både användarvänlig och informativ, vilket gör det enkelt för kunder att hitta den information de behöver. Webbplatsen är responsiv och fungerar lika bra på både mobil och dator, vilket gör det möjligt för kunder att ansöka om lån oavsett vilken enhet de använder.

Webbplatsen har en ren och enkel design, med tydliga rubriker och enkel navigering. Det finns en praktisk lånekalkylator där kunder kan justera lånebelopp och återbetalningstid för att se den effektiva räntan, månadsbetalningen, totalkostnaden och återbetalningsbeloppet. Detta verktyg ger en hög grad av transparens och hjälper kunderna att göra informerade beslut.

Ansökningsprocessen är smidig och snabb, med direkt feedback efter ansökan. Kunden behöver ett BankID eller E-legitimation för att kunna legitimera sig och skriva under avtalet. Detta gör processen säker och effektiv.

Webbplatsen erbjuder också en mängd bra och viktig information och nyheter, vilket bidrar till en mer informativ upplevelse för kunderna. Detta inkluderar detaljer om företagets låneprodukter, prissättning och avbetalningsplaner.


Behandlingstid

10

Smspengar strävar efter att erbjuda en snabb och effektiv tjänst till sina kunder. Du kan ansöka om ett lån via deras webbplats dygnet runt, och får besked direkt. Detta innebär att du kan få en omedelbar indikation på om din ansökan är godkänd eller inte, vilket kan vara mycket användbart om du behöver snabb tillgång till finansiering.

När det gäller utbetalningstiden, behandlas din ansökan under Smspengars öppettider, som är helgfria vardagar mellan 08:00 och 16:00. Om din ansökan godkänns, påbörjas utbetalningen direkt. Om du använder någon av de stora bankerna kan du ta emot dina pengar redan samma dag innan kl. 16.00. Om du har en annan bank betalas pengarna ut nästa arbetsdag. Detta innebär att du kan få tillgång till dina pengar relativt snabbt, vilket kan vara särskilt värdefullt i nödsituationer.

Det är också värt att notera att Smspengar inte använder UC när de tar en kreditupplysning på dig som ansöker om deras kredit. Istället använder de ett företag som heter Creditsafe, vilket kan bidra till en snabbare och smidigare ansökningsprocess.


Andra fördelar

5

Smspengar erbjuder flera fördelar utöver deras grundläggande lånetjänster. En av de mest framträdande fördelarna är deras flexibilitet. De erbjuder lån från 1 000 kr upp till 30 000 kr, vilket gör det möjligt för kunder att välja ett belopp som passar deras specifika behov. Dessutom kan kunder välja en återbetalningstid på upp till 180 månader, vilket ger ytterligare flexibilitet.

En annan fördel med Smspengar är deras snabba och effektiva service. De erbjuder omedelbart besked efter ansökan och snabb utbetalning, vilket kan vara särskilt värdefullt för de som behöver snabb tillgång till finansiering.

Smspengar erbjuder också en hög grad av transparens. De har en användarvänlig webbplats med en praktisk lånekalkylator, där kunder kan justera lånebelopp och återbetalningstid för att se den effektiva räntan, månadsbetalningen, totalkostnaden och återbetalningsbeloppet. Detta hjälper kunderna att göra informerade beslut och bidrar till en mer positiv upplevelse.

Slutligen erbjuder företaget upp till 2 betalningsfria månader per år, vilket ger låntagaren ytterligare flexibilitet.


Ytterligare information

Smspengar är ett företag med lång historia och stark närvaro i Sverige. De är specialiserade på mindre lån, ofta kallade SMS-lån eller snabblån, vilket kan vara särskilt användbart för personer som behöver snabb tillgång till finansiering för oväntade utgifter.

En viktig aspekt att notera är att Smspengar inte använder UC (Upplysningscentralen) för kreditupplysningar, vilket kan vara fördelaktigt för de som är oroliga för att för många UC-förfrågningar kan påverka deras kreditvärdighet. Istället använder de Creditsafe för kreditupplysningar.

Smspengar har också en stark inriktning på ansvarsfull utlåning. De genomför en grundlig kreditbedömning för att säkerställa att kunderna har råd att betala tillbaka lånet. Detta bidrar till att skydda kunderna från överbelåning och ekonomiska svårigheter.


Slutsats

Smspengar är en etablerad långivare i Sverige, känd för sin flexibilitet och effektiva service. De erbjuder lån från 1 000 kr upp till 30 000 kr, vilket ger kunderna möjlighet att välja ett belopp som passar deras specifika behov. Med en enkel och snabb ansökningsprocess, kan kunderna få omedelbart besked och snabb utbetalning, vilket är särskilt värdefullt för de som behöver snabb tillgång till finansiering.

Smspengars webbplats är användarvänlig och informativ, med en praktisk lånekalkylator och en mängd viktig information som du kan ta del av. Deras starka fokus på transparens hjälper kunderna att göra informerade beslut och bidrar till en mer positiv upplevelse.

När det gäller kundservice, har Smspengar ett bra rykte med positiva recensioner på Trustpilot. De erbjuder också en rad fördelar, inklusive flexibla återbetalningstider och en ansvarsfull utlåningspolicy.

Sammanfattningsvis är Smspengar en pålitlig och ansvarsfull långivare med en stark närvaro på den svenska marknaden. Med deras flexibla låneprodukter, snabba och effektiva service, och starkt fokus på kundnöjdhet, erbjuder de en högkvalitativ tjänst för de som söker snabblån i Sverige.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av SMSpengar

Recensioner: 1228 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjärna
79%
4 stjärna
16%
3 stjärna
3%
2 stjärna
1%
1 stjärnor
2%
K
kund 4 Recensioner
TrustScore: 5

Enkelt och lätt

Enkelt och lätt

N
Nekira 2 Recensioner
TrustScore: 4

Bra kontakt och service.

Bra kontakt och service.

AE
Abdulaziz El 8 Recensioner
TrustScore: 5

Det var lätt och ansöka samt att allt…

Det var lätt och ansöka samt att allt var tydligt

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > SMSpengar

Senaste nytt