Recension av Sambla

Hos Sambla är det möjligt att jämföra lån upp till 600.000 kronor från upp till 40 olika långivare. Oavsett behov erbjuder Sambla ett enkelt, kostnadsfritt och säkert alternativ för att hitta det bästa lånet för dig. 

Här kan du jämföra lån från många olika aktörer, oavsett om du är på jakt efter ett nytt lån eller om du vill samla dina nuvarande lån och krediter.

9.6
Kundservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Extra fördelar
8
Användarupplevelse
10

13 047 har valt det här de senaste 31 dagarna
9.7
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Effektiv ränta 3.01 – 29.27 %
Utbetalning Måndag 08:00
 • Ansök på 2 minuter
 • 4.8 ⭐ på Trustpilot
 • Upp till 40 långivare
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6,59% | Övriga avgifter: Start och aviavgift 0 kr | Återbetalning tid 1-20 år | Effektiv ränta min: 3.01% – max. 29,27% | Effektiv ränta max: 29,27%. (Annons)

Om Sambla

Sambla har revolutionerat lånemarknaden sedan dess grundande 2014. Genom att samarbeta med upp till 40 olika banker och långivare, strävar Sambla efter att ge sina kunder en unik möjlighet att motta skräddarsydda låneförslag, allt under ett och samma tak. 

Oavsett om du behöver samla lån och krediter, finansiera ett stort köp eller bara vill ha ekonomisk flexibilitet, kan Sambla hjälpa dig att låna upp till 600 000 kronor.

Det som verkligen särskiljer Sambla är deras engagemang för kundens ekonomiska välbefinnande. De erbjuder en tjänst där du kan samla befintliga lån och krediter, vilket inte bara förenklar din ekonomiska hantering utan också potentiellt minskar dina månatliga utgifter genom en enda, mer hanterbar ränta. 

Deras produktportfölj är omfattande, inklusive allt från bolån till billån, vilket ger dig att jämföra de lån som speglar dina behov och omständigheter bäst.

Här får du tillgång till en transparent jämförelsetjänst som låter dig granska och jämföra olika lånevillkor, så att du kan fatta ett informerat beslut baserat på dina personliga krav och ekonomiska situation.

Sammanfattning av recension

Sambla är en framstående låneförmedlare som jämför lån från upp till 40 banker och långivare, för att ge kunder konkurrenskraftiga och anpassade alternativ. Företaget är pålitligt och har ett gott rykte på den svenska marknaden. De betonar transparens, snabba behandlingstider och hjälpsam kundsupport. De erbjuder även möjligheten att samla lån och jämförelse av sparkonton, vilket visar deras engagemang för kundens ekonomiska välbefinnande.


Kundtjänst

10

De samarbetar med upp till 40 olika långivare och banker för att erbjuda skräddarsydda lån. Deras hemsida ger svar på vanliga frågor och möjliggör ansökan med snabba svar inom 24 timmar. Kundtjänsten är tillgänglig via telefon och e-post, och recensioner betonar snabb respons och hjälpsam personal.


Pris

10

Deras räntor anpassas individuellt baserat på kundens kreditvärdighet. De är transparenta med priser och avgifter, ger exempel på månadskostnader och har inga dolda avgifter. Samblas engagemang för kundtillfredsställelse och ärlig affärspraxis är tydlig. Exakt vilken ränta som erbjuds har dock att göra med vilken långivare du väljer.


Användarupplevelse

10

De erbjuder en användarvänlig och intuitiv design både på dator och mobil. Låneprocessen är tydligt förklarad och snabb. Webbplatsen är informativ med detaljerad information om lån och en FAQ-sektion. Sambla ger en högkvalitativ och tillgänglig användarupplevelse, idealisk för de som vill jämföra lånealternativ online.


Behandlingstid

10

Detta är en jämförelsetjänst med en snabb och effektiv ansökningsprocess. De strävar efter att ge låneförslag snabbt och erbjuder snabba utbetalningar när ett erbjudande accepteras. Deras fokus på snabb service visar deras engagemang för kundtillfredsställelse och gör dem till ett attraktivt val för de som behöver snabb tillgång till finansiering.


Andra fördelar

8

Sambla samarbetar med aktörer som erbjuder konkurrenskraftiga räntor och möjliggör samling av lån för att sänka månadskostnaden. De jämför lån från över 40 långivare, kostnadsfritt och utan förpliktelser. Dessutom erbjuder de jämförelser av sparkonton för att maximera besparingar. Utöver detta betonar de ansvarsfullt låntagande, och erbjuder en uppsjö av information.


Sambla Lånekalkylator
5 000 kr 600 000 kr
12 månader 180 månader
3.01 % 29.27 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Sambla – Lån

Sambla

Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Ränta Från 2.95 %
Effektiv ränta 3.01 – 29.27 %
Ålder 18 år

Fördelar

 • Konkurrenskraftiga räntor och anpassade lånealternativ
 • Snabba behandlingstider för låneansökningar och utbetalningar
 • Möjlighet till samling av lån och jämförelse av sparkonton

Nackdelar

 • Kreditupplysning via UC, vilket kan påverka kreditvärdighet
 • Inte möjligt att ansöka utan UC
 • Svårt att hitta information om öppettider

Kundtjänst

10

Kundservicen har öppet 09.00-20.30 måndag till torsdag, med reducerade öppettider resten av veckan. Det är dock imponerande att kundtjänsten är tillgänglig även under helgen.

Samblas kundservice är lättillgänglig och effektiv, med flera kanaler för support. Genom deras hemsida erbjuds en detaljerad FAQ-sektion där kunder kan få svar på vanliga frågor. För mer specifika förfrågningar är deras kundtjänst tillgänglig via telefon och e-post under generösa öppettider, vilket underlättar för kunder med olika scheman.

Hos externa källor är tonen generellt positiv, där kunden ofta framhäver företagets snabba respons och hjälpsamma personal. Hos Trustpilot har de exempelvis ett utmärkt samlat betyg på 4,8 av 5 möjliga stjärnor.

Företagsinformation

FöretagSambla Group AB
AdressStrandvägen 5B 114 51 Stockholm
E-postkundtjanst@sambla.se
Telefon0770 22 0 180

Öppettider för kundtjänst

Måndag09:00 – 20:30
Tisdag09:00 – 20:30
Onsdag09:00 – 20:30
Torsdag09:00 – 20:30
Fredag09:00 – 17:00
Lördag12:00 – 16:00
Söndag12:00 – 16:00

Pris

10

Det är viktigt att notera att räntan sätts individuellt baserat på kundens kreditvärdighet och andra faktorer, vilket är en vanlig praxis i branschen.

Sambla är transparenta med sina priser och avgifter, och all denna information är lättillgänglig på deras webbplats. De erbjuder en ränta som är konkurrenskraftig jämfört med andra långivare på marknaden. Det finns inga dolda avgifter, och de är tydliga med eventuella kostnader som kan uppstå under lånets löptid.

Samblas webbplats är också mycket informativ när det gäller de totala kostnaderna för ett lån. De erbjuder exempel på månadskostnader baserat på olika lånebelopp och räntor, vilket hjälper kunderna att förstå potentiella återbetalningar. Deras öppenhet och tydlighet understryker deras engagemang för kundtillfredsställelse och etisk affärspraxis.


Krav

 • Ålder: Du måste vara 18 år gammal
 • Månadsinkomst: Du måste ha en månadsinkomst på minst 8400 kronor
 • Folkbokförd: Du måste vara folkbokförd i Sverige i minst 1
 • Betalningsanmärkningar: Det är möjligt att ansöka med betalningsanmärkningar, men du får inte ha en aktiv skuld hos Kronofogden

Användarupplevelse

10

Deras webbplats erbjuder en användarvänlig upplevelse, oavsett om du besöker den via mobil eller dator. Designen är ren och intuitiv, vilket gör det enkelt för användare att navigera på sidan och hitta den information de behöver. Processen för att ansöka om ett lån är tydligt förklarat och enkel att följa, vilket underlättar för användare som kanske inte är bekanta med låneprocessen.

På mobila enheter behåller webbplatsen sin funktionalitet och lättnavigerade design, vilket är avgörande eftersom många användare föredrar att hantera sina finansiella ärenden via mobilen. Laddningstiderna är imponerande snabba på båda plattformarna, vilket minimerar frustration och väntetid för användarna.

Samblas webbplats är också informativ. Den erbjuder detaljerad information om olika typer av lån och tjänster de erbjuder, vilket hjälper kunderna att göra välgrundade beslut. De har även en FAQ-sektion där användare kan hitta svar på vanliga frågor, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen genom att erbjuda omedelbar hjälp.


Behandlingstid

10

När du ansöker om ett lån genom deras plattform är processen snabb och smidig. Efter att du har fyllt i dina uppgifter på deras webbplats, inklusive önskat lånebelopp och löptid, arbetar Sambla aktivt för att presentera dig med låneförslag så snabbt som möjligt.

En av de mest framstående aspekterna av Samblas tjänst är deras förmåga att snabbt ge låneförslag. De förstår att när människor söker finansiering, är tid ofta viktigt. Därför strävar de efter att se till att du får låneerbjudanden inom en rimlig tid. Detta är inte bara bekvämt, utan det visar också företagets engagemang för kundtillfredsställelse och effektiv service.

När det gäller utbetalningen av lån strävar Sambla efter att processen ska vara så snabb som möjligt. Deras effektiva system och samarbete med ett brett nätverk av banker och långivare säkerställer att pengarna överförs till ditt konto utan onödiga förseningar.


Andra fördelar

8

Utöver att erbjuda konkurrenskraftiga räntor och en smidig ansökningsprocess, erbjuder Sambla flera ytterligare fördelar som gör dem till ett attraktivt val för låntagare. En av dessa fördelar är möjligheten att samla lån. Genom att samla befintliga lån och krediter kan kunder potentiellt sänka sina månadskostnader och få en bättre överblick över sin ekonomi. Detta är särskilt fördelaktigt för de som har flera lån med höga räntor.

För de som är intresserade av att spara pengar erbjuder Sambla även jämförelser av sparkonton. Detta är en utmärkt tjänst för de som vill maximera sina besparingar och få bästa möjliga ränta.


Ytterligare information

Företaget lägger stor vikt vid kundens säkerhet och trygghet. De använder BankID för säker identifiering och signering av låneavtal, vilket inte bara skyddar kundens personliga information utan också påskyndar ansökningsprocessen.

Samblas webbplats är en plattform fylld med användbar information om olika typer av lån och finansiella tjänster. De erbjuder även en detaljerad FAQ-sektion där kunder kan hitta svar på vanliga frågor, vilket ytterligare underlättar för kunderna att fatta informerade beslut.

Genom att fokusera på kundens behov och erbjuda en mångsidig uppsättning tjänster, står Sambla ut som en omfattande finansiell partner för individer som söker att optimera sin ekonomi och hantera sina finanser på ett effektivt sätt.


Slutsats

Sambla har etablerat sig som en framstående aktör inom branschen och är kända för sin kundcentrerade strategi och sitt breda utbud av finansiella produkter och tjänster. Som en låneförmedlare erbjuder Sambla en plattform där kunder kan jämföra lån från över 40 långivare, vilket säkerställer att de får de mest konkurrenskraftiga och anpassade alternativen.

Inom 24 timmar får du flera låneförslag presenterade som passar dina behov, och tillsammans med en rådgivare kan du välja det låneavtal du tycker passar bäst. Hos Sambla kan du ansöka trots betalningsanmärkningar, och det tas endast en kreditupplysning via UC, även fast du får flera låneförslag.

Företagets engagemang för transparens och kundservice är tydligt, inte bara genom deras informativa webbplats utan också genom deras responsiva och hjälpsamma kundmedarbetare. Dessutom är deras behandlingstider för låneansökningar och utbetalningar imponerande snabba, vilket underlättar för kunder i akut behov av finansiering.

Samblas ytterligare fördelar, såsom möjligheten att konsolidera lån och deras tjänst för jämförelse av sparkonton, visar att de strävar efter att erbjuda alternativ som täcker alla aspekter av ekonomin. Deras mångsidighet och kundfokus gör dem till ett idealiskt val för alla som söker en pålitlig partner för sina finansiella behov.

Kundrecensioner på Trustpilot

Se de senaste Trustpilotrecensionerna av Sambla

Recensioner: 24570 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjärna
87%
4 stjärna
10%
3 stjärna
1%
2 stjärna
0%
1 stjärnor
1%
S
Sofia 1 Recension
TrustScore: 5

Strålande snabb

Snabb. Trevlig personal som förklarade så en vanlig Svensson förstod

Jan-Olof Säll
Jan-Olof Säll 13 Recensioner
TrustScore: 4

Tog lite tid innan svar

Tog lite tid innan svar

Henrik 3 Recensioner
TrustScore: 5

Smidigt o lätt!😁👍

Smidigt o lätt!😁👍

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.

Senaste nytt