Nanokredit – är de bäst och billigast?

Nanokredit erbjuder en gratis tjänst för att jämföra snabblån, med målet att hjälpa dig hitta det bästa alternativet när du behöver låna pengar. Genom att göra alternativen överskådliga och tillgängliga, strävar Nanokredit efter att göra lånemarknaden mer transparent och användarvänlig.

Hemsidan är bra strukturerad, och gör enkelt att jämföra lån oavsett vilken typ av enhet du använder.

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
3
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
3

Ny produkt
Recension
Lånebelopp 2 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 9 månader
Effektiv ränta 59.8 – 585.4 %
Utbetalning I dag 14:21
 • Utbetalning samma dag om ansökan är beviljad innan kl. 14
 • Ingen säkerhet krävs för lånet
 • Låna utan UC
Högkostnadskredit
Exempel: Låneexempel Nano Kredit: Låna 10 000 kr i 6 månader. Rörlig kreditränta f.n. 39,0%. Effektiv ränta 87.8%. Uppläggningsavgift 395 kr. Aviseringsavgift 60 kr. Uppdelat på 6 fakturor á 1 995 kr per månad. Totalt att återbetala 11 970 kr. (Annons)

Om Nanokredit

Nanokredit är en plattform som specialiserar sig på jämförelse av snabblån, vilket gör det enkelt för användare att hitta lån som passar deras behov och ekonomiska situation. De samarbetar med en mängd långivare för att presentera en rad olika lånemöjligheter, från små snabblån till större belopp med längre löptider. 

De erbjuder även en mängd information och resurser på sin webbplats för att hjälpa användare att förstå hur snabblån fungerar, inklusive räntor, återbetalningsvillkor och andra viktiga aspekter av låneavtalet. Genom att erbjuda denna tjänst, strävar Nanokredit efter att göra lånemarknaden mer tillgänglig och förståelig, och därmed hjälpa människor att göra välgrundade beslut när det gäller att låna pengar.

Nanokredit är inte en långivare, utan fungerar som en mellanhand som förmedlar kontakten mellan låntagare och långivare, vilket gör det möjligt för användarna att jämföra olika lån och hitta det som bäst passar deras behov. Med en användarvänlig webbplats och en kundtjänst redo att svara på frågor, strävar Nanokredit efter att vara en pålitlig resurs för de som söker finansiell hjälp och information.

Sammanfattning av recension

Företaget är en pålitlig och användarvänlig plattform för kostnadsfri jämförelse av snabblån. De erbjuder tydlig och informativ låneinformation, inklusive räntor och effektiv ränta, med ett öppet tillvägagångssätt. Kundtjänsten är effektiv och hemsidan är enkel att använda på både dator och mobil. Låneprocessen är snabb och Nanokredit ger detaljerad information om krav och förmåner från olika långivare, vilket ger användarna en solid grund för välgrundade val.


Kundtjänst

Nanokredit har en tillgänglig kundtjänst med gott rykte och positiv feedback. De erbjuder support via telefon och e-post på vardagar, med en engagerad personalbas som ger tydlig information och snabba svar. Webbplatsen ger också användbar information och företaget prioriterar positiv kundupplevelse.


Pris

De erbjuder en transparent plattform för att jämföra olika snabblån, inklusive ränta och effektiv ränta. De ger detaljerad information om priser och avgifter, såsom etablerings- och administrationsavgifter, som hjälper låntagare att förstå den totala kostnaden. Nanokredit prioriterar att hjälpa låntagare att hitta förmånliga lån genom att erbjuda en smidig tjänst.


Användarupplevelse

Nanokredit har en användarvänlig hemsida som ger grundlig information om snabblån. Den ger en enkel jämförelse av lån, är optimerad för både mobil och dator, och erbjuder en särskild sektion för låneerbjudanden. Webbplatsen ger en informativ och trevlig användarupplevelse med lättillgänglig information.


Behandlingstid

Utifrån information från Nanokredits hemsida framgår att handläggningstiden för låneerbjudanden och betalningar är relativt snabb. Efter att den sökande har angett information och lånepreferenser tar det normalt 1 till 2 timmar att få ett låneerbjudande via e-post eller SMS. Detta kan dock variera från fall till fall.


Andra fördelar

Detta inkluderar ett brett utbud av lånebelopp och villkor, snabba beslut och utbetalningar, godkännande av betalningsanmärkningar och viktigast av allt, inga dolda avgifter. Detta ger låntagarna möjlighet att anpassa lånet till sin ekonomiska situation med full insyn om kostnaderna.


Nano Kredit Lånekalkylator
2 000 kr 25 000 kr
3 månader 9 månader
59.8 % 585.4 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning


Nanokredit – Lån

Nano Kredit

Lånebelopp 2 000 – 25 000 kr
Varaktighet 3 – 9 månader
Ränta Från 39 %
Effektiv ränta 59.8 – 585.4 %
Uppläggningsavgift 395
Ålder 20 år
Årlig inkomst 50 000 kr

Fördelar

 • Gratis jämförelsetjänst med transparent information
 • Snabb handläggningstid och betalning från vissa långivare
 • Användarvänlig plattform för dator och mobil

Nackdelar

 • Vissa långivare kan kräva specifika krav på lånesökande
 • Förmåner som räntefria perioder varierar beroende på långivare
 • Begränsad information om försäkringsalternativ

Kundtjänst

Nanokredit har en kundtjänst som är tillgänglig för att assistera kunderna med deras frågor och funderingar. De erbjuder överlag bra service och får bra omdöme från sina kunder. Du kan ansöka om ett lån under helgen, men utbetalningar sker endast på vardagar under deras öppettider.

På deras Trustpilot-sida framgår det att många kunder är nöjda med den service de fått, och det finns flera positiva recensioner som berömmer företagets snabba svarstider och hjälpsamma personal. Det är enkelt att hitta kontaktinformationen på Nanokredits webbplats, vilket gör det smidigt för kunderna att få den hjälp de behöver.

Nanokredit har även en sektion på sin webbplats där de tillhandahåller viktig information och svar på vanliga frågor, vilket kan vara till hjälp för kunder som söker svar utan att behöva kontakta kundtjänsten direkt. Detta visar på ett engagemang från Nanokredits sida att tillhandahålla nödvändig information och stöd till sina kunder, vilket i sin tur bidrar till en positiv kundupplevelse.

Företagsinformation

FöretagSupply Invest AB
AdressBox 2066 436 02 Hovås
E-postinfo@nanokredit.se
Telefon559364-3462

Öppettider för kundtjänst

Måndag08:00 – 17:00
Tisdag08:00 – 17:00
Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 17:00
Lördag
Söndag

Pris

Nanokredit erbjuder en plattform där potentiella låntagare kan jämföra olika snabblån som finns tillgängliga på marknaden. Genom att besöka deras webbplats, kan man snabbt få en överblick över olika lånealternativ, inklusive information om räntor och effektiv ränta. Det är tydligt att Nanokredit strävar efter att vara transparenta genom att tillhandahålla all nödvändig information som låntagare behöver för att fatta välgrundade beslut.

På webbplatsen presenteras olika lånealternativ med tydlig information om räntor och effektiv ränta. Ett av lånen har exempelvis en nominell ränta på 43% och en effektiv ränta på 76%. Det finns även information om eventuella avgifter som kan tillkomma, som uppläggningsavgift och administrationsavgift. Detta gör det enklare för låntagare att förstå den totala kostnaden för lånet.

Jämfört med andra låneförmedlare verkar Nanokredit vara transparenta och tydliga med sina priser och avgifter. Det är lätt att hitta denna information på deras webbplats, vilket är viktigt för att låntagare ska kunna jämföra olika lån och välja det som passar dem bäst. Det är också uppenbart att Nanokredit vill hjälpa låntagare att hitta de mest fördelaktiga alternativen genom att tillhandahålla en jämförelse av olika snabblån på marknaden.


Krav

 • Åldersgräns: 18
 • Minsta årsinkomst: Anges ej
 • Kreditupplysning: Genomförs av Bisnode, inte UC (Upplysningscentralen)
 • Skuldregister: Varierar beroende på långivare, vissa långivare godkänner lån trots betalningsanmärkningar
 • Lånebelopp: Varierar mellan 1 000 och 600 000 kr beroende på långivare och lånetyp
 • Lånetid: Varierar mellan 1 och 180 månader beroende på långivare och lånetyp

Användarupplevelse

Deras hemsida är enkel och lätt att använda. Den innehåller mycket bra information samt svar på de viktigaste frågorna. Nanokredit.se erbjuder en plattform där besökare kan jämföra olika snabblån för att hitta det bästa alternativet som passar deras behov. Webbplatsen är strukturerad och informativ, med tydliga avsnitt som beskriver hur snabblån fungerar, hur man ansöker om dem, och vad man bör tänka på innan man tar ett lån.

Webbplatsen är optimerad för både mobil och dator, vilket gör det enkelt för användare att navigera och få tillgång till information oavsett vilken enhet de använder. Processen för att jämföra och ansöka om lån är framställd på ett enkelt och begripligt sätt, vilket underlättar för användare att snabbt få en översikt och göra informerade beslut.


Behandlingstid

Baserat på informationen som samlats in från Nanokredits webbplats verkar det som att behandlingstiden för låneerbjudanden och utbetalningar är relativt snabb. När en sökande har fyllt i sina uppgifter och lånepreferenser tar det vanligtvis mellan 1 till 2 timmar att få ett låneerbjudande via e-post eller SMS. Bekräftelsen av lånet kan göras med e-legitimation eller BankID, och medlen betalas vanligtvis ut omedelbart därefter.

I de flesta fall tar det cirka 1 dag för sökanden att få tillgång till pengarna, men om lånet ansöks om genom en långivare som erbjuder direkt utbetalningar till samma bank som sökanden, kan pengarna vara tillgängliga inom några timmar. Den snabba utbetalningen underlättas av automatiserade system som används av de flesta snabblångivare för att bedöma kreditvärdighet.


Andra fördelar

Det finns även andra viktiga aspekter med Nanokredit:

 • Val av lånebelopp och villkor: Nanokredit erbjuder ett brett utbud av lånebelopp och villkor för att möta olika finansiella behov. Lånebeloppen varierar från 1 000 till 600 000 kr med lånevillkor varierande från 1 till 240 månader. Denna flexibilitet ger låntagare möjlighet att välja ett lån som passar deras ekonomiska situation.
 • Snabbt beslut och betalning: Plattformen stoltserar med snabba lånebeslut med möjlighet till betalning samma dag. Detta är särskilt fördelaktigt för människor som är i akut behov av medel. Det automatiserade systemet som används av de flesta av deras anslutna långivare hjälper till att snabbt bedöma sökandens kreditvärdighet, vilket möjliggör snabbare godkännanden och utbetalningar av lån.
 • Godkännande av betalningsanmärkningar: Några av de långivare som är knutna till Nanokredit är villiga att ge lån till personer med betalningsanmärkningar. Detta är en betydande fördel för dem med mindre än perfekt kredithistorik och ger dem en möjlighet att få tillgång till ekonomiskt stöd.


Slutsats

Nanokredit är en pålitlig och användarvänlig plattform som erbjuder en kostnadsfri jämförelsetjänst för snabblån i Sverige. Med en enkel och informativ webbplats gör Nanokredit det enkelt för användare att jämföra olika lånealternativ utifrån deras individuella behov. De har ett öppet förhållningssätt till låneinformation, vilket hjälper användarna att förstå kostnaderna, inklusive räntor och effektiv ränta.

Kundtjänsten är tillgänglig på vardagar och får bra feedback från användarna för sin hjälpsamhet och effektivitet. Nanokredit är transparent och ger tydlig information om eventuella merkostnader. De ställer vissa krav på lånesökande, såsom minimiålder, medborgarskap och inkomst, för att säkerställa att lånet passar den sökande.

Användarupplevelsen på både dator och mobil är intuitiv, med enkel navigering och massor av användbar information tillgänglig. Behandlingstiderna för lån är snabba, varav vissa långivare erbjuder utbetalningar samma dag. Det finns också flera ytterligare förmåner som erbjuds av olika långivare, såsom räntefria perioder och försäkringar.

Dessutom tillhandahåller Nanokredit ytterligare information som kan vara relevant för användarna, såsom lånebelopp, löptid, ränta och effektiv ränta, krav på lånesökande och ansökningsprocess online. Detta ger en heltäckande översikt som hjälper användare att fatta välgrundade beslut när de ansöker om lån via plattformen.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Nanokredit

Senaste nytt