Fokuslån – är de bäst och billigast?

Fokuslån erbjuder lån på upp till 75 000 kr. De erbjuder både ränte- och betalningsfria månader. Fokuslån ägs av Thorn AB som är ett stort företag som äger flera andra låneföretag.

Ny produkt
Recension

Fokuslån

3
Kundservice
3
Behandlingstid
4
Pris
3
Extra fördelar
3
Användarupplevelse
4

Fokuslån ägs av Thorn AB som är ett stort företag som äger flera andra låneföretag. De har stor erfarenhet inom branschen och du kan därför känna dig trygg som kund när du lånar av Fokuslån.

Fokuslån
Fokuslån

OBS: Fokuslån är stängd. Om du är intresserad av ett lån hänvisar de till L’EASY.

Lånevillkor hos Fokuslån

För att låna hos Fokuslån måste du har fyllt 20 år och får inte ha några betalningsanmärkningar.

Du kan låna från 10 000 kr till 75 000 kr och välja en löptid på mellan 12 och 80 månader. Du kan självklart när som helst avbetala lånet utan extra kostnad. När du har fått ett lån beviljat kan du välja att få en betalnings- och räntefri period på 30, 60 eller 90 dagar. Detta betyder att ditt lån under denna perioden är ”gratis” och att du inte betalar varken någon avgift eller ränta.

Låneansökningsprocessen

Ansökningsprocessen hos Fokuslån är snabb och enkel. Du klickar in på deras hemsida, anger hur mycket du vill låna och under hur många månader. Du kan se direkt hur mycket du kommer att betala varje månad vilket är en stor fördel.

Du ansöker om lånet online och får svar från Fokuslån inom en timme (under deras öppettider). När de har godkänt din ansökan får du pengarna på kontot samma dag eller dagen efter.

Service och kvalitet

Fokuslån har bra öppettider med öppet 8-18 på vardagar och 10-16 på lördagar. Du kan då enkelt komma i kontakt med dem via telefon och få hjälp eller svar på frågor du undrar över.

Hemsidan är enkel och lättnavigerad men man hittar inte tillräckligt med information. Till exempel finns ingen info om vilka krav de ställer på sina låntagare när det kommer till ill exempel min. årsinkomst eller medborgarskap.

Dock är det mycket lätt att hitta telefonnummer och kontaktuppgifter.

Trygghet hos Fokuslån

Då Fokuslån ägs av Thorn AB som är en mycket stor aktör inom branschen kan du känns dig trygg när du lånar. De ställer även höga krav på ålder på sina låntagare och är noga med att inte utsätta sina låntagare för några risker.

Sammanfattning

Ett stabilt företag med en stor aktör i ryggen som därmed är ett tryggt och säkert val. Med lån på upp till 75 000 kr och en betalnings- och räntefri period har de snabbt blivit en populär långivare.

Fairlån rapporterar från ett brett utbud av den svenska lån leverantörer som finns på marknaden. Några av lån leverantörerna samarbetar vi med vilket innebär att vi får provision från dessa.
Fairlån > Lånöversikt > Fokuslån

Senaste nytt