Kommersiellt meddelande

På Fair-laan.se vet vi att det kan vara svårt och frustrerande att hitta det du söker på dagens online lånemarknad. Dessutom är det tidskrävande.

Därför har vi tagit på oss uppdraget att göra lånemarknaden online mera transparent för kunder som letar efter det bästa möjliga lånet med bästa möjliga villkor.

När vi arbetar för att främja en transparent online lånemarknad, måste vi också berätta hur vi arbetar.

Nedan förklarar vi…

  • Hur Fair-laan.se kan hjälpa dig
  • Hur Fair-laan.se fungerer
  • Hur vi tjänar pengar
  • Varför du kan lita på oss

Hur kan Fair-laan.se hjälpa dig?

Fair-laan.se är en online jämförelsetjänst över finansiella produkter, som strävar efter att förse kunder med de bästa finansiella lösningarna.

På Fair-laan.se arbetar vi hårt för att se till att vår lånelista är uppdaterad och har de mest rimliga lånen som finns på den svenska marknaden.

Det betyder att du kan jämföra lånebelopp, löptid, räntor, utbetalningstid etc. för olika lånetyper, som gör det lättare för dig att välja det lån som passar din personliga situation.

Hur fungerar Fair-laan.se?

När du går in på Fair-laan.se, får du se en lånelista som innehåller all information om lånen, så att du lätt kan välja rätt lån som passar dina behov.

På listan hittar du information om lånebelopp, löptid, lånekostnader och beräknad utbetalningstid. Dessutom har vi recenserat lånen på listan, så att du kan läsa om för-och nackdelar med det specifika lån.

Därför sparar du massa tid när du använder Fair-laan.se’s gratis service. Det kan annars vara en tidskrävande process att jämföra lån.

Hur tjänar vi pengar?

Fair-laan.se’s tjänst är 100% gratis.

När du ansöker om ett lån via Fair-laan.se, betalar du inte en extra avgift. Därför är det inte dyrare att ansöka om lånet via oss, än direkt via långivarens hemsida.

Så nu kanske du undrar: Hur tjänar Fair-laan.se pengar?

Det är ingen hemlighet att vi driver ett företag. Fair-laan.se har reklamavtal med några av långivarna. Detta reklamavtal innebär att långivarna betalar hänvisningsavgifter till oss, när vi skickar in nya kunder på deras sida.

Därför kan det hända att vi får provision när din ansökan blivit godkänd, när du klickat igenom en ansöknings länk på vår webbsida.

Varför du kan lita på oss

Vår verksamhet är bara hållbar så länge våra kunder är nöjda med den service vi erbjuder och anser att vårt innehåll är användbart. Det enda sättet att göra detta på är att ge en objektiv och opartisk service.

Därtill investerar vi mycket utav de pengar vi tjänar i att förbättra vår service.

Fairlån > Om oss > Kommersiellt meddelande

Senaste nytt